Šiaurės Korėja apkaltino JAV dėl planuojamos invazijos į šiaurę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dzo 2018-05-16 20:10
"denuklearizuoti"??? Gal rasykit straipsnius angliskai, visiems bus aiskiau. O Šiaures Korejos pareiskimas kad susitikimas gali neivykt yra visai logiskas. Tik absoliutus idiotas galejo pamanyt kad jie viska sukise I branduoline programa staiga visko atsisakytu del heru santykiu su JAV
SaMaras 2018-05-16 21:46
Na gali būti keli variantai. Paršiukas ir gamino bombas su ta idėja, kad gautų kažką mainais (nes iki to tai nieko neturėjo priešpastatyt). Gali būti tiesa, kad sugriuvo jų branduolinis kompleksas ir žino, kad daugiau nepasigamins. Arba mato kažkokius veiksmus, kas rodo, kad nieko gero nebus, gal vidui politika juda ta kryptim, gal bijo tiesioginio įsiveržimo iš išorės gal dar kažkas, ko negali ignoruoti.. ir gali laukt kol tas kažkas įvyks savaime su neprognozuojamomis pasėkmėm arba bandai išspaust maximumą..
mnv 2018-05-16 21:58
Tai, kad jų tikroji "korta" kuri neleis jų užpulti yra ne a-bomba, o artilerija atsukta į Seulą. Jei ne tas, tai tos atominės jie niekad ir nebūtų turėję.
SaMaras 2018-05-16 22:05
Čia ta korta kuri ant stalo, o kas po stalu ir rankovėse bala žino.. jei jau leistis į prielaidas ir konspiracijas, kas galėtų paneigti, kad taip staiga paršiukas „išvystė“ branduolinius ir raketinius ginklus su kinu ar rusų pagalba.. o vėliau dėl kokių nors priežasčių inovacijų kranelį užsukus traukiama korta, kad jei neatsuksit kranelio vėl, eisiu žaisti į kitą kazino su kitais krupje. Taip ir prasideda „atšilimas“ o realiai derybos labiausiai vyksta ne su tais..
manciukaz 2018-05-18 07:42
Jo parsiukas gali remtis Libijos scenarijum, kas nutinka jai atsisakai branduolinio ginklo ir pasitiki Jav... Jeigu butu Kadafis pasigamines atomini ginkla jo klestinti šalis nebutu sunaikinta ir išplėšta jankiu remiamu teroristu.
SaMaras 2018-05-18 08:01
Ir toliau klestėjimo vardan būtų galėjęs šimtais nuodyti civilius gyventojus..