Tokio „Honda Civic Type R“ dar nematėte - ką tokio čia sugalvojo gamintojas?  (2)

Jei kada nors svarstėte, kaip galėtų atrodyti „Honda Civic Type R“ pikapas, galite nebesukti galvos – gamintojas pademonstravo būtent tokį kėbulą turintį koncepcinį modelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis automobilis turi atvirą krovinių skyrių ir gali važiuoti maksimaliu 265 km/val. greičiu.  Vienetinio egzemplioriaus autoriai – Svindone (JK) įsikūrusios „Honda“ gamyklos darbuotojai. Automobilis buvo sukonstruotas iš standartinio „Type R“ hečbeko.

Visi pakeitimai prasideda nuo viduriniojo statramsčio. Variklis ir transmisija išliko nepaliesti, tačiau vietoje galinių sėdynių bei bagažinės buvo įrengta krovinių platforma. Taip pat modelis gavo į viršų pakeliamą galinį bortą. 

Didžiulis galinis oro aptakas buvo paliktas, tačiau siekiant suteikti geresnį priėjimą prie krovinių skyriaus jis buvo perkeltas į kitą vietą.
 

Projekto vadovas Alynas Jamesas pasakojo, kad inžinierių komanda norėjo pademonstruoti savo kūrybiškumą.  Jis taip pat užsiminė, kad su šiuo automobiliu galbūt bandys pagerinti priekiniais ratais varomų pikapų Niurburgringo trasos rekordą.

 „Honda“ padalinys šį unikalų „Civic Type R“ naudos smulkių krovinių pervežimui gamyklos teritorijoje. Automobilis nėra registruotas, todėl negali važinėti bendrojo naudojimo keliais. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(12)
(7)
(5)

Komentarai (2)