Tai gali būti labai dramatiška atomazga: Rusija net neįsivaizduoja, kas laukia įrodžius lainerio žūties hipotezę - prognozuoja tokią reakciją, kad maža nepasirodys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2018-05-29 22:24
Pirmaiausia tai karo nusikaltimas, lygeviartis partizanų šaudymui, žydų naikinimui, ar žmonių traiškymui per sausio 13. Turėtų kurios šalies spec pajėgų elitiniai daliniai nuvykti į Rusiją ir pargabenti kaltuosiu, arba vietoj nužudyti, kaip tai buvo daroma su vokiečiai, pasibaigus karui. Nepaisant visko manau ta sistema šio to verta jai kaimo kareivėliai sugebėjo paleist iš jos sviedinį ir dar kliūdyt lėktuvą 10 000m aukštyje. Jai tokių sistemų būtų 1000 ir jos išslapstytos po kaimus, miestus ir miškelius, NATO būtų šiokia tokia problema triuškint raudonają armiją
daynewss 2018-05-29 22:43
Gal sistemų ir yra daug, bet rosiejos pasienis irgi milžiniškas. Jį, kaip bebūtų, irgi saugoti reikia, nes fašistai juk puola motyna tevinė. Iš čia ir kyla klausimas - ar NATO toks konfliktas iš vis reikalingas? Ar geriau čiulpti mokesčių mokėtojų pinigus ir gąsdinti ta pačia rosieja. Rally round your family, with the pockets full of shells.
kestutisz 2018-05-30 07:37
TIkrai? Čia gi reisininis lėktuvas, jį turbūt helio balionu numušti galima.... WWII dar tokius taikinius būtų numušę vien zenitinėm patrankom, be jokių raketų.
manciukaz 2018-05-30 08:07
Visu pirma kalti tie kurie leido skristi keleiviniam lėktuvui virš karo zonos.. ne nuo ten kaltuju pradeda ieškoti.
cave_dweller 2018-05-30 08:45
bent jau eliminuotų tikimybe numušti civilinį orlaivį, skrendantį su įjungtu responderiu ), mažiau kaltas už tą kuris leido vykdyti komercinius reisus virš minėtos zonos...?
punktyras 2018-05-30 08:54
Labai panašiais argumentais stengiamasi pateisinti prievartautojus –„Visų pirma, pati kalta, kad ten ėjo/taip apsirengė“.
kestutisz 2018-05-30 08:56
Tai visgi karas vyko, t.y. tvirtini, kad Rusija užpuolė Ukrainą? (kas realiai ir nutiko, jokie šachtininkai ir kitokie teroristai, net su visais isil pinigais, jokiam šlapiausiam sapne negali gauti tokios ginkluotės)
svetys 2018-05-30 09:53
nutraukė skrydžius per tą zoną T.y. jau pasinaudojo kaimo išmintimi (duok durniui kelią) ir nebesivadovavo pasauline teise. .......
Ar_as? 2018-05-30 11:00
Visiškai teisingai: duok durniui kelią. Bėda ta, kad pasaulis vis nesupranta, kad viena papuvusi valstybė yra kapitalinis durnius. Visi galvoja: "na jau baisiau už šitai tikrai nepavarys", o tada mažas kompleksuotas dziudistas sako "palaikykit mano alų"... Jei patį/artimuosius kur nors kas nors pasmeigs, manau tyrėjai irgi pirmiausia aiškinsis ar kartais ne po blogą rajoną vaikščiojai, gal kartais cigarečių neturėjai, o gal kreivai pasižiūrėjai... žinai gi, kaimo išmintis: kaimietį iš kaimo ištraukti gali, bet kaimiečio iš žmogaus niekaip.
sub 2018-05-30 11:09
Galėtų visos šalys vieningai dėt sankcijas Rusijai, nieko nepirkt iš jų ir neparduot. Nes Rusija, kaip koks kiemo chuliganas, skriaudžia kaimynų vaikus, prasivardžiuoja, gadina svetimus žaislus, nusilengvina svetimoj laiptinėj ir visas namas galėtų sutvarkyti tą chuliganą, bet niekas nenori kišti rankų į šūdą. Džiugu, kad patys Rusijos žmonės po truputį supranta kas jiems vadovauja ir kuria linkme suka, kad išplauti ne milijonai, o milijardai, kad kažkas perka futbolo klubus ir jachtas, kai paprasti žmonės vos pragyvena. Kuo daugiau bus spaudimo Rusijai, tuo geriau, gal greičiau pradės sveikt nuo ilgamečio sifilio.
HardAxe 2018-05-30 11:34
Kas iš tų sistemų, jeigu elitiniai daliniai (ne šiaip gi kaimo jurgiai į krymą važiavo) nesugebėjo atskirti į ką šaudo. Mano telefonas su nemokamu appsu gali AIS informaciją žemėlapyje išpaišyti... Toliau ekonomija: 1000 tokių sistemų reikia kiek operatorių? 5000 žmonių? Jiem reikia dar ir valgyti virti, turėti bent dvi pamainas, vadovus, + įrengti pozicijas, prižiūrėti sitemas, treniruotis ir t.t. Blyn jie net ir šikt kažkur turi turėt vietą. O kas juos iš žemės dengs? 100 tokių sistemų, manau, yra labai labai daug. Po šito gliuko pas arabus rusai nuvažiavo jau be priešlėktuvinių, bet ten juos sulesė su vietinais sumaišęs elementarus amerikiečių atakos lėktuvas. Jiem kažkaip vis nesiseka.
sub 2018-05-30 12:05
Tie pelenės pažadai Bet jei tao variantas pasitvirtintų ir Rusija atominį pažadą tesėtų, tai būtų pabaiga tokios Rusijos kokią mes dabar žinome. Galbūt jie sukeltų trečią pasaulinį karą, bet jo nelaimėtų.
uogautojas 2018-05-30 12:28
Visas straipsnis toks. Ar buvo verta versti ir publikuoti? Antraštė dar labiau šaukia. Baisu, galėtų dramatiškas atomazgas ir apie Siriją rašyti.
Hmz 2018-05-30 13:28
Nueik į flightradar24 ir pasižiūrėk, kaip keleiviniai lėktuvai skraido virš Sirijos. Ukrainoje koloradai iki tol neturėjo tokį aukštį pasiekiančių priešlėktuvinių sistemų, todėl ir riboti keleivinių lėktuvų skrydžius nebuvo reikalo.
Talkatif 2018-05-30 13:55
Geriausios sankcijos būtų visų Rusijos piliečių turto areštas ne Rusijos ribose. Visko nesugaudytų, Azijos nesiektų, su Bahamais vargtų. Bet vien Europoje ir Šiaurės Amerikoje prasukus, daug Kremliaus vagių apsiverktų.
Gintaras64 2018-05-30 16:12
Na taip turbūt Olandai taip pro pirštus nenorės praleisti šios nelaimės, bet ką iš tiesų visas pasaulis gali padaryti su Rusija? Amerikiečiai senų seniausiai galėjo pasiųsti pajėgas į Ukrainą, išvalyti tuos samdytus sukilėlius ir būtų švaru? Deja ne, greičiausiai būtų tik blogiau, viskas peraugtų į atvirą konfrontaciją tarp Nato ir Rusijos. Taip pat ir su sankcijomis, galima atjungti Rusiją nuo tarpbankinių pavedimų, bet ką tai reiškia? Įvarytas į kampa žvėris turi mažai pasirinkimų, tai irgi privestų prie atviros konfrontacijos. Antrojo pasaulinio karo pradžioje Naciai užiminėjo vieną šalį po kitos ir niekas rimtai nesipriešino, nes stengėsi viską išspręsti be atviros konfrontacijos, na, o kai ji prasidėjo pasaulis pasruvo krauju. Esmė ta ir yra, kad nelabai yra priešnuodžių Rusijai, ją užsienis ją spaudžia tiek, kad jos neperspaustų ir neperlenktų lazdos, tačiau aišku rezultatai labai neaiškūs. Tačiau situacija kažkiek ramesnė nei buvo Ukrainos karo pradžioje. Kažin ar galima kažko geriau tikėtis. Karo niekas nenori, net ir Rusija.
Niemand 2018-05-30 16:21
Negalėtų, tai vienareikšmiškai reikštų karą. Be importo rusams būtų kajuk per kelias savaites, jie praktškai nieko savo neturi. Tankų nei valgysi, nei jais pasigydysi.
Niemand 2018-05-30 16:23
Bėda tame, kad niekas nelaimėtų...
gražvydas 2018-05-30 18:28
Visa šį informacija yra pilstymas iš tuščio į kiaurą - jūs man įvardinkit įvykio motyvą ... Kam tai buvo naudinga ? Rusijai tikrai ne ...
ab aeterno 2018-05-30 18:35
Nežinau kam buvo naudinga, bet ne viskas turi turėti motyvus. Tiesiog prisprogę teroristai okupavę Ukrainos dalį nutarė laisvalaikiu pašaudyti ir nesigilino, kad ten kažkoks laineris keleivinis skrenda. Nebūtų labai keista, kad tie patys buvo išsiųsti ir į kitą karštą tašką Sirijoj, kur iš jų padarė faršą ne per seniausiai JAV.