Praktiškai idealus pasiūlymas kiekvienam, kas ieško puikaus telefono už gerą kainą: GeeKmaxi siūlo „ZTE Nubia Z17 Lite“ iš Vokietijos sandėlio su 50 eurų nuolaida ir 2 metų garantija  ()

Kiniškos parduotuvės pamažu atranda Lietuvą. Sulaukėme dar vieno pranešimo spaudai, tačiau šį kartą iš visiškai naujos el. parduotuvės - šį sykį mūsų skaitytojams pasiūlymą siunčia parduotuvė GeeKmaxi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinė parduotuvė GeeKmaxi informuoja, kad dabar „ZTE Nubia Z17 Lite“ išmanusis telefonas pas juos kainuoja 199,99 eurus, tačiau įvedus nuolaidos kupono kodą C6JCYFBW kiekvienas pirkėjas papildomai gaus 50 eurų nuolaidą šiam telefonui, tad galutinė kaina sieks 149,99 eurus. Iš karto galime pasakyti, kad paieškoję neradome kitos parduotuvės, kurioje jis kainuotų pigiau, nei šis pasiūlymas.

ATNAUJINIMAS: ZTE Nubia Z17 Lite“ įprastinė išmaniojo telefono kaina portale GeeKmaxi sumažinta iki 149,99, tačiau su tuo pačiu nuolaidos kupono kodu C6JCYFBW pirkėjams bus pritaikyta papildoma 6 eurų nuolaida, t.y. galutinė telefono kaina šiuo metu yra 143,99 euro.

Taip pat labai svarbu paminėti, kad telefonas bus atsiųstas iš Vokietijos sandėlio, tad garantuotai nebus jokių papildomų mokesčių ir jis atkeliaus gan greitai.

O dar viena puiki žinia, kuria nelabai gali pasigirti kitos Kinijos internetinės parduotuvės, kad šiam „ZTE Nubia Z17 Lite“ išmaniajam telefonui yra suteikiama dvejų metų garantija ir techninis aptarnavimas.

Tad net ir nutikus nelaimei bei netyčia apgadinus išmanųjį telefoną visas bendradarbiavimas su garantinio aptarnavimo centru vyks Europos Sajungos ribose kur visiems yra aiški tvarka ir praktiškai vienodos taisyklės. Visas reikalinga informacija dėl garantinio aptarnavimo yra pateikiama čia. Žinoma, tai nėra patogu, kaip garantinis Lietuvoje, bet esant poreikiui tai galėtų pagelbėti. 

Na, o dabar detaliau panagrinėkime „ZTE Nubia Z17 Lite“ išmanųjį telefoną.

„ZTE Nubia Z17 Lite“ yra turbūt būtent tas telefonas, kuris atitinka idealaus išmanaus telefono apibrėžimą. Tai ne tas telefonas apie kurį ne vienas pirkėjas klausia „ką daryti su šituo kastuvu“, tai ne tas telefonas, kuris geriausiu atveju gali pasigirti pora geresnių specifikacijų ir tai ne tas telefonas, kuris kainuoja kelis šimtus eurų ir praėjus porai dienų kyla klausimas „kam aš jį išvis nusipirkau“.

Jis rinkoje pasirodė praėjusių metų rugsėjo mėn. ir iškart tapo vienu geidžiamiausiu išmaniuoju telefonu biudžetinių telefonų segmente. Nors pasižiūrėjus kas slepiasi po jo metaliniu korpusu dar ne vienas flagmanas turėtų gerokai paprakaituoti norėdamas nugalėti šį mažylį. O apie kainų skirtumus geriau net nekalbėti.

Tad „ZTE Nubia Z17 Lite“ aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 653 MSM8976 Pro“, 8-nių branduolių (4xCortex-A72 1.95 GHz, 4xCortex-A53 1.4 GHz), 64 bit‘ų procesoriumi ir „Adreno 510“ vaizdo plokšte. Taip pat turi 6 GB LPDDR3 RAM ir 64 GB ROM, kurią su papildoma microSD atminties kortele galima dar padidinti 256 GB. Telefonas veikia su „Nubia UI 5.0“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 7.1“ – yra lietuvių kalba. Tad gamintojo teigimu šis išmanusis telefonas darbuojasi itin sklandžiai ir be jokių trikdžių.

Gana dažnai didesnę ekrano įstrižainę turintys išmanieji telefonai pirkėjų pavadinami „kastuvais“ ar „lopetom“. Iš dalies galima sutikti, juk 6 colių įstrižainės ekraną turintis telefonas tikrai nėra pats patogiausias nešiotis su savimi ar darbuotis viena ranka. Žinoma, didesnis ekranas turi pagrindinį privalumą kaip daugiau perteikiamo vaizdo, kas yra gerai žiūrint vaizdo įrašus, bet kasdieniam naudojimui tai nėra pats tinkamiausias pasirinkimas.

„ZTE Nubia Z17 Lite“ pataikė tiesiai į aukso viduriuką, nei per didelis nei per mažas ekranas. Tai 5,5 colių įstrižainės FHD (1920 x 1080) ekranas su 403 ppi ir 16:9 santykiu, kuris iš tikrųjų daugeliui yra pats priimtiniausias. Pačio ekrano santykis su visu telefonu siekia 75,1 % ir jis yra apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stiklu.

Na, o kaip telefono kameros? Stebuklingų skaičių nepamatysite, čia nėra po 20 ar dar daugiau megapikselių, kaip kai kuriuose telefonuose, bet klausimas ar tie deklaruojami megapikseliai yra pilnai išnaudojami ir be to, ne vien nuo jų priklauso nuotraukų kokybė.

Tad „ZTE Nubia Z17 Lite“ turi dvigubą galinę kamerą: abi „SONY IMX258“ kameros turi po 13 MP su f/2.2 diafragmomis. Palaiko automatinį fokusavimą, dvigubą LED dviejų tonų blykstę, veido aptikimą, optinį stabilizavimą, HDR, 4K ir „Slow Motion“ 120 fps vaizdo įrašymą bei dar daugybę fukcijų. O priekinė 16 MP kamera su f/2.0 diafragma užtikrins puikios kokybės asmenukes.

Dar svarbu paminėti ir kitas „ZTE Nubia Z17 Lite“ specifikacijas: šis išmanusis telefonas palaiko „Bluetooth 4.2“, „Wifi“ 2.4 ir 5 GHz, pirštų atspaudų nuskaitymą, NFC, GPS, GLONASS, Beidou, turi C-tipo USB jungtį bei palaiko Lietuvoje esančius mobiliuosius ryšius.

Žinoma, reikia nepamiršti ir tai, kad telefoną maitina 3200 mAh talpos baterija, kurios budėjimo režime užteks 2-3 dienoms, o ją įkrausite itin greitai, nes telefonas palaiko greitojo įkrovimo technologiją „QC 3.0“.

Tad „ZTE Nubia Z17 Lite“ yra puikus išmanus telefonas, kuris yra būtent tai, ko reikia didžiajai daliai žmonių. Jis yra patogus, galingas, gražiai atrodantis ir turi visas būtinas naujausias technologijas bei nėra prikimštas pertekliniais dalykais.

Na, bet jei jūsų nesudomino šis išmanusis telefonas, siūlome pasidairyti po kitus GeeKmaxi.com pasiūlymas. Jie informuoja, kad šiuo metu taiko gana įdomią ir patrauklią kampaniją, kurios metu perkant dvi prekes, antrajai, tai, kuri bus brangesnė, jie nurėš pusę kainos. Tad belieka apsilankyti šiame puslapyje ir išsirinkti sau kažką patrauklaus ir naudingo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(5)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: