Itin gerai vertinamas ir labai pigus žaidimas, skirtas judesiams ir koncentracijai lavinti - su magnetais veikiantis „Infinity Fidget Action Cube“ įtraukia taip, kad sunku atsiplėšti (Video)  (0)

Šiais laikais vaikams vis sunkiau sutelkti dėmesį. Priežasčių yra daugybė, tačiau viena iš jų - gebėjimas susikoncentruoti dažnai nebėra lavinamas. Tai yra įgūdis, kuriam reikia praktikos. „Infinity Fidget Action Cube“ - tai žaislas, kuris kelia azartą ir lavina gebėjimą sutelkti dėmesį bei loginį mąstymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Infinity Fidget Action Cube“ centre - keturi šviečiantys kvadratai. Iš abiejų jų pusių yra dar po porą spalvotų kvadratų, kurie nešviečia ir spalvų nekeičia. Šie šoniniai kvadratai gali būti sukiojami ir slankiojami palei centrinio modulio pakraščius. Centrinių kvadratų spalva dinamiškai keičiasi, o jūsų užduotis - pasukti ir paslinkti šoninius kvadratus taip, kad jie atitiktų tų kvadratų spalvą, su kuriais dalijasi kraštinėmis.

Užduotis nėra lengva, nes šoniniai kvadratai turi skirtingas spalvas skirtingose pusėse - jas reikės įsidėmėti. Taip pat egzistuoja ne vienas būdas, kaip žaidimą galima išspręsti. Štai, pažiūrėkite šią trumpą demonstraciją, kol jūsų visai nesupainiojome:

Prireiks laiko, kol galėsite per šį žaidimą nardyti tokiu greičiu. Tačiau jį perpratus apims azartas ir jo nebesinorės paleisti iš rankų. Gamintojas „Infinity Fidget Action Cube“ rekomenduoja vaikams nuo 8 metų amžiaus.

„Infinity Fidget Action Cube“ turi keturis režimus:

1. Greičio režimas - išspręskite 10 galvosūkiu per kuo trumpesnį laiką.

2. Lygių režimas - 10 lygių su vis trumpėjančiu laiku galvosūkiui išspręsti.

3. Atminties lavinimo režimas - centrinis kvadratas įsižiebs trumpą laiką ir užges - jums reikės galvosūkį išspręsti iš atminties naudojant tik 8 bandymus.

4. Dviejų žaidėjų režimas - per minutę išspręskite galvosūkį ir perduokite kitam. Pirmasis nesuspėjęs pralaimi.

„Infinity Fidget Action Cube“ veikia magnetų pagalba ir pagal juos atskiria, kurie kvadratai kur atsukti. „Infinity Fidget Action Cube“ naudoja dvi AA standarto baterijas. Porą jų rasite kartu su žaidimu, tačiau iš karto pasirūpinkite dar keliomis, nes žaidimo nesinorės paleisti.

„Infinity Fidget Action Cube“ su 32% nuolaida dabar kainuoja €14.

Šis žaidimas neturi daug įvertinimų (tik 11), tačiau visi jie - maksimalūs. Pirkėjams patinka įsitraukimas, koordinacijos ir koncentracijos lavinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (0)