Elektroninis laikrodis jaučiantiems nostalgiją - gražusis SKMEI dabar parduodamas su nuolaida  (2)

Anksčiau, kai išmaniųjų laikrodžių nebuvo, žmonės džiaugėsi kitokiais elektroniniais laikrodžiais. Tai buvo pakankamai paprasti, bet savaip žavūs prietaisai, turintys pakankamai rimtų privalumų. Šis SKMEI laikrodis, kuriam dabar taikoma viliojanti nuolaida, yra labai praktiškas, tačiau kartu ir maloniai paprastas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai nėra išmanusis laikrodis. Tai - klasikinis elektroninis laikrodis - būtent toks, kokius kadaise nešiojo ne vienas žmogus. Tačiau neapsigaukite - šis SKMEI įrenginys vis tiek yra pakankamai praktiškas ir funkcionalus. Didžiajame ekrane matysite laiką - valandas, minutes ir sekundes. Tiesiai virš jo rodoma data, o atskirame mažame ekranėlyje - ir savaitės diena.

Savaime aišku, kad šis laikrodis jūsų žingsnių ir sudegintų kalorijų neskaičiuoja. Jis negali pamatuoti ir jūsų širdies ritmo. Tačiau jis turi chronometrą, kuris taip pat gali praversti sportuojant. Chronometrui netgi skirtas atskiras apvalus ekranėlis viršutiniame priekinės laikrodžio dalies kampe. Šis SKMEI laikrodis taip pat turi ir laikmatį ir žadintuvą.

Visos funkcijos valdomos keturiais mygtukais ant abiejų laikrodžio korpuso kraštų. Jie leidžia pasirinkti režimą, nustatyti laiką, paleisti ir sustabdyti laikmatį ar įjungti apšvietimą. Apšvietimas, beje, yra labai naudinga funkcija - skaičiai yra lengvai matomi ir tamsoje vos paspaudus mygtuką.

Šis laikrodis sveria vos 85 gramus - jo net nepajusite. Jo korpusas yra pagamintas iš ABS plastiko, o apyrankė - iš nerūdijančio plieno, todėl yra labai tvirta. Galima rinktis iš keturių spalvų - aukso, rožinio aukso, juodos ir sidabro. SKMEI nepamiršo iš atsparumo vandeniui - šiam laikrodžiui suteiktas 50 metrų reitingas, todėl jis nebijo lietaus, o ir plaunantis rankas jo nebūtina nusisegti.

Gerai ir tai, kad šis SKMEI laikrodis atkeliaus aukštos klasės pakuotėje - tai puiki dovana. Šiam laikrodžiui šiuo metu taikoma nuolaida, jis kainuoja €13,04.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(7)
(2)

Komentarai (2)