Kaip išmanusis laikrodis išgelbėjo paauglei gyvybę  (1)

Pirmą kartą pasirodžius „Apple Watch“, dauguma manė, kad tai tėra „iPhone“ papildymas. Tuo metu taip ir buvo, tačiau dabar įrenginys dabar evoliucionavo į kai ką daugiau. Išmanusis laikrodis puikiai papildo „iPhone“ ir yra vienas tiksliausių fitneso matuoklių rinkoje. Dabar pasirodė naujienos, kad „Apple Watch“ išgelbėjo paauglei gyvybę, diagnozuodamas kritinę inkstų būklę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šias naujienas pranešė „ABC News“ tiesiai iš Tampos miesto, Floridoje. Tim Cook, „Apple“ viršininkas, pasidalino šia istorija socialiniame tinkle „Twitter“. Jis teigia, jog tokios istorijos kompaniją įkvepia didesniems tikslams.

Pranešime rašoma, kad Deanna Recktenwald pastebėjo, kad jos širdies ritmas iš normalaus padidėjo iki 129 tvinksnių per minutę. Pasak mergaitės, vieninteliai jos simptomai buvo galvos skausmas ir oro trūkumas. „Apple Watch“ dėka, Recktenwald mama Stacy nuvežė ją į artimiausią kliniką.

„Prietaisas pranešė, kad mums reikia ieškoti medicininės pagalbos,“ – teigė Stacy Recktenwald. „Nė nemaniau, kad laikrodis gali pranešti tokius pranešimus.“

Klinikos darbuotojai patvirtino kritinę lėtinę inkstų ligą. Paauglės abu inkstai operavo tik 20 procentų pajėgumu.

Dėl „Apple Watch“ Stacy suprato, kad jos dukrai kažkas negerai. Išmanusis laikrodis labai prisidėjo prie Recktenwald gyvybės išgelbėjimo. Pranešimas pranešė, kad savininkei reikia medicininės pagalbos ir, pasirodo, tai buvo pagrindinis faktorius. Gera žinoti, kad šiuolaikinės technologijos gali padėti tiems, kuriems nedelsiant reikia pagalbos. Tuo labiau, kad širdies ritmą matuoja daugelis išmainių laikrodžių ir apyrankių, 10 ir net daugiau kartų pigesnių nei šioje istorijoje minimas „Apple Watch“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(16)
(10)
(6)

Komentarai (1)