„Tesla“ keičia „Model 3“ kainas ir praneša apie košmaro pabaigą  (4)

Lietuvoje ir visame pasaulyje beveik 0,5 mln. žmonių, užsisakiusių „Tesla Model 3“, gali lengviau atsikvėpti. Panašu, kad gamybos procesas sustyguotas, „Tesla“ pradės vykdyti pažadą per savaitę pagaminti po 5 tūkst. vienetų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo „Engadget“, optimizavusi gamybos procesus „Tesla“ netgi sumažino kainas kai kurioms papildomai užsakomoms funkcijoms. Pavyzdžiui, visų varančiųjų ratų arba „Performance“ paketui.

Kompanija taip pat skelbia, kad visi pirkėjai iš JAV ir Kanados, rezervavę „Model 3“ iš anksto, jau gali užsisakyti konkrečią komplektaciją, nes įmonė jau gali padidinti savo gamybos našumą ir būti lankstesnė, tenkindama klientų pageidavimus.

Ir nors pigiausias „Model 3“ už 35 tūkst. dolerių dar nesiūlomas, pirkėjai jau gali rinktis bazinį modelį su baterija, leidžiančia nuvažiuoti 310 mylių (498 km). Už papildomą variklį ir AWD reikėtų primokėti dar 4 tūkst. dolerių, vietoje anksčiau prašytų 5 tūkst.

Anot Electrek, „Tesla“ taip pat praplėtė ir spalvų gamą, o pigesnės „standartinės“ baterijos dar reikės laukti 6-9 mėnesius.

Taip pat pranešama, kad „Performance“ modelis, iki 96 km/val. įsibėgėjantis per 3,5 sek., kainuos 64 tūkst. dolerių.

Už galingiausią „Performance“ modelį teks pakloti 78 tūkst., o už už jo baltos spalvos saloną – dar papildomai 1,5 tūkst. dolerių. Dar 5 tūkst. dolerių kainuos „Performance Upgrades“ paketas, leidžiantis pasiekti maksimalų 249 km/val. greitį, o automobilį kompletuoti su 20 colių ratlankiais, anglies pluošto aerodinaminiais elementais, raudonos spalvos stabdžių kaladėlėmis, aliuminio pedalais ir „Michelin Pilot Sport 4S“ padangomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(50)
(4)
(46)

Komentarai (4)