Elonas Muskas pareiškė, kad „Ford“ gamyklos primena morgą, bet „Ford“ jau pateikė atsakymą  (3)

„Tesla“ gamyklos tikrai nėra pačios našiausios pramonėje. Elonas Muskas asmeniškai stengėsi perlipti didžiuosius sunkumus ir dabar padėtis taisosi. Visgi, „Tesla“ vadovas dar sulaukia klausimų apie atmosferą gamyklose. Atsakydamas į vieną iš jų, jis pareiškė, kad „Ford“ gamykla primena morgą, o tai pastarajai kompanijai tikrai nepatiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Manau, atmosfera yra gera - energija yra gera; užsukite į „Ford“ - jie primena morgą“ - taip Elonas Muskas apibūdino situaciją savo gamyklose. Muskas džiaugėsi, kad jau netrukus „Tesla“ per savaitę sugebės pagaminti 5000 „Model 3“ automobilių. Jis džiaugėsi ir dėl to, kad pirmieji klientų atsiliepimai yra teigiami, o ir anksčiau kamavusios medžiagų švaistymo problemos atrodo liko už nugaros. Muskas tenorėjo pasigirti, tačiau tuo pačiu įkąsti ir rinkos senbuvėms. Tik, aišku, „Ford“ atstovams tai nepatiko.

Markas Truby, „Ford“ viceprezidentas komunikacijai, pareiškė - „Neabejojame, kad atmosfera toje „laikinoje palapinėje“ yra energinga, bet ji neprasta ir kitoje gatvės pusėje „Ford“ gamykloje, kur kas 53 sekundes nuo gamybos linijų nurieda aukštos kokybės, technologiškai pažangus F-150“. Apie kokią palapinę kalbama? Neseniai „Tesla“ prie savo gamyklose Fremonte pastatė palapinę, kurioje įrengė gamybos liniją. Taip, elektromobiliai surinkinėjami praktiškai lauke.

Palapinė su nauja gamybos linija prie „Tesla“ gamyklos iškilo per tris savaites. Ji sukurta siekiant paspartinti „Model 3“ gamybą. Tikimasi, kad birželio pabaigoje iš gamyklos kiekvieną savaitę išriedės 5000 šių elektromobilių - Elonas Muskas teigia, kad šį tikslą tikrai pavyks pasiekti, todėl tenka juo patikėti. Bet šiemet pagaminta tik 30 tūkstančių „Model 3“ elektromobilių. Šiuo metu iš gamyklos per savaitę išrieda tik beveik 3000 „Model 3“ automobilių, tačiau palapinė turėtų padėti naujuosius tikslus įgyvendinti.

Markas Truby taip pat pasinaudojo proga pakviesti Eloną Muską apsilankyti „Ford“ gamykloje, bet panašu, kad „Tesla“ vadovas ten jau yra buvęs ir jam ji nepatinka. O štai Elonas Muskas savo palapinės nesigėdija. Jis teigia, kad gryname ore darbas einasi kur kas geriau ir jam palapinėje patinka kur kas labiau nei tikrosiose gamyklos patalpose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(45)
(5)
(40)

Komentarai (3)