„Tesla Model 3“ produkcijos gamybai buvo pakenkta tyčia? E. Muskas išplatino netikėtus kaltinimus  (3)

„Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas pranešė, kad „Tesla Model 3“ produkcijos gamybai buvo pakenkta. Įtariama, jog nepatenkintas „Tesla“ darbuotojas galimai pakenkė įmonės veiklai, pranešė CNBC.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašoma CNBC gautame pranešime, „Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas apkaltino darbuotoją, kuris, anot jo, pakeitė tiesioginius įmonės gamybos kodus bei nutekino didelį kiekį konfidencialios informacijos tretiesiems asmenims.

Toliau CNBC gautame laiške E. Muskas rašė, kad įtariamas darbuotojas pasisakė, jog jo nepasitenkinimas kilo dėl negauto paaukštinimo. Nepaisant to, E. Muskas įtarė, kad piktnaudžiaudamas savo pareigomis, darbuotojas galimai bendradarbiavo su mažmeninėmis įmonėmis bei alyvos ir degalų kompanijomis, kurias pats E. Muskas apibūdino kaip: „dideles ir ne itin malonias, degalus ir dyzelinius automobilius gaminančias įmones“.

Kalbėdamas apie pastaruosius konkurentus, E. Muskas savo darbuotojams priminė, kad jau žinoma, jog jie bandė klastoti automobilių taršos testus, todėl dabar gali bandyti sukčiauti kitais būdais.

Pastaruoju metu „Tesla“ sulaukė nemažai kritikos dėl kylančių problemų gaminant „Model 3“, tačiau ši kritika gali būti ir nepagrįsta, jei kilusios problemos iš tiesų yra susijusios su tyčiniais bandymais pakenkti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(27)
(2)
(25)

Komentarai (3)