Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos hibridiniam kompiuteriui „Chuwi CoreBook“ su SSD disku, „Intel Core“ CPU, prijungiama klaviatūra, rašikliu ir rekordiškai gera kaina  ()

Daugelis skaitytojų greičiausiai sutiks, kad naujos kartos gerą mobilumą užtikrinantys nešiojami kompiuteriai yra pakankamai brangūs. Tuo tarpu jeigu kalba pakrypsta apie hibridinius kompiuterius, kurie esant reikalui gali būti naudojami dar kaip ir planšetiniai kompiuteriai, kainų racionalumą tampa paaiškinti dar sudėtingiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto šiuo atveju maloniai stebina ir tas faktas, jog vietiniai Kinijos gamintojai į tokius pasiūlymus žiūri kur kas lanksčiau. Svarbu ir tai, kad kinai tokio tipo gerą mobilumą užtikrinančius kompiuterius potencialiems pirkėjams taip pat gali pasiūlyti už ženkliai mažesnę kainą.

Pavyzdžiui, Kinijoje jau pripažintas nešiojamų kompiuterių gamintojas „Chuwi“ šią savaitę savo gerbėjus pradžiugino naujos kartos hibridiniu nešiojamu kompiuteriu „Chuwi CoreBook“. Skubame pranešti, kad pastarasis kompiuteris šiuo metu Kinijoje su papildoma anonso metu taikoma nuolaida kainuoja apie 450 eurų.

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad tokiam kompiuteriui analogą surasti yra labai sunku ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Kinijos elektroninėse parduotuvėse. „Chuwi CoreBook“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes pas pirkėją iš karto atkeliauja ne tik su specialiu rašikliu, bet taip pat kartu ir su originalia atskirai prijungiama klaviatūra.

Tuo tarpu jeigu pasidomėtumėte kitų gamintojų panašiais pasiūlymais galiausiai paaiškėtų, kad tokio tipo aksesuarus dažniausiai tenka pirkti atskirai. Pavyzdžiui, panašių techninių galimybių kompiuteris „Alldocube KNote 8“ net ir su nuolaida dabar kainuoja beveik 490 eurų, tačiau jeigu kartu nuspręsite įsigyti ir klaviatūrą bei rašiklį, tuomet „Alldocube KNote 8“ kaina padidės beveik 55 eurais ir sieks apie 545 eurus. Kitaip tariant – beveik 100€ brangiau.

Pristatant naujos kartos hibridinį kompiuterį „Chuwi CoreBook“ norisi pabrėžti ir tai, kad jis pas pirkėją iš karto atkeliauja su įdiegta „Windows 10“ operacine sistema ir dar gali pasigirti 13,3 colių įstrižainės aukštosios raiškos ekranu, mobiliu pasyvų aušinimą turinčiu „Kaby Lake“ architektūros „Intel Core m3-7Y30“ centriniu procesoriumi, „Intel HD Graphics 615“ vaizdo plokšte bei 8 GB operatyviąją RAM atmintine.

Galiausiai atkreipkite dėmesį ir į tai, kad pilnai metalinį korpusą turintis „Chuwi CoreBook“ kompiuteris dar turi integruotą spartų 128 GB talpos SSD diską, 802.11ac WiFi ryšio modulį ir yra aprūpintas USB C tipo jungtimi bei pakankamos 34,2 Wh talpos baterija, kuri be papildomos įkrovos šiuo atveju gali tarnauti net apie 8 valandas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(5)
(7)

Komentarai ()