Top 10 naujų anonsų Kinijos turgelyje: belaidės ausinukės, LCD rašymo lenta, itin greito duomenų rašymo SD kortelė, vyriškos kuprinės su išskirtinai teigiamais vertinimais ir GPS sekiklis  ()

Nors jau tampa tradicija, kai Gearbest.com informuoja apie savaitės perkamiausias prekes ir joms pritaikomas nuolaidas, šįkart jie išplatino pranešimą apie visiškai naujas į sandėlius atkeliavusias prekes, kurios, jų manymu, susilauks didelio pirkėjų susidomėjimo ir teigiamų įvertinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peržiūrėjus jų išplatintą informaciją apie naujausias prekes, kai kurios pasirodė visai įdomiso ir gana perspektyvios. Deja, tai visiškai nauji gaminiai arba senesnių gaminių nauji modeliai, tad pirkėjų vertinimų arba nėra, arba jų labai mažai. Tad naujų daiktų pirkimas visada šiokia tokia rizika, tačiau anonso metu kai kurios prekėms taikomos nuolaidos, kurios neaišku kada bus pakartotos. Tad spręskite patys, verta rizikuoti ar ne. 

1. „QCY Mini 1“ – belaidės ausinės su įkrovimo dėklu

Taikoma 2 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 18,78 eurus.

Šios belaidės „QCY Mini 1“ ausinės yra visiškai nedidelės ir atrodo, turėtų būti patogios nešiotis su savimi. Kartu su ausinėmis bei trijų dydžių ausinių pagalvėlėmis drauge gausite ir stilingai atrodantį ir kompaktišką 580 mAh talpos įkrovimo dėklą. Jis yra 7,5 cm ilgio ir 3 cm pločio.

Nereikės baimintis dėl besibaigiančios šių beleidžių ausinių energijos, nes įkrovimo dėklo energijos užteks net 5-iems ausinių įkrovimams. Tad tuo metu, kai nesiklausysite muzikos ar nenaudosite šių ausinių kaip belaidės įrangos, jos bus kompaktiškai sudėtos šiame įkrovimo dėkle, kuris dėl jame esančių magnetų neleis pasimesti ausinėms, bei jas ir įkraus. Pilnai įkrauti ausines užtrunka iki vienos valandos, o muzikos klausytis galima iki 4 valandų.

Žinoma, „QCY Mini 1“ ausinės veikia naudodamos „Bluetooth V4.1“ ryšį ir susiejus jas su „iPod“, „iPhone“ ar bet kuriuo kitu išmaniuoju įrenginiu, galėsite mėgautis muzika net ir nutolę nuo įrenginio iki 10 metrų.

Šios ausinės palaiko 16 omų varžą, dažnis yra nuo 20 Hz iki 20000 Hz ir 93 dB. „QCY Mini 1“ yra pagamintos iš tvirto metalo ir plastiko, slopina aplinkos triukšmą ir yra atsparios prakaitui, tad tai puikus pasirinkimas ir aktyvų laivalaikio praleidimo būdą mėgstantiems žmonėms.

2. „Utorch 96 LED“ – saulės energija įkraunama ir vandeniui atspari lauko lempa

Taikoma 5 % nuolaida, tad galutinė kaina siekia 15,65 eurus.

„Utorch 96 LED“ nėra įprasta lauko lempa. Ji turi polikristalinę 6 V ir 0,1 A saulės panelę, kurios fotoelektrinis konversijos lygis siekia 18 %. Kitaip tariant, ši lauko lempa pilnai sau reikalingą energiją gaus vien iš saulės šviesos. Beje, saulės panelės tarnavimo laikas yra penkeri metai.

Dienos metu saulės šviesos energija bus kaupiama 2200 mAh talpos baterijoje, o atėjus nakties metui jūsų kiemo aplinka nušvis naujomis spalvomis.

Taip sakome dėl to, kad šioje iš ABS medžiagos pagamintoje lempoje yra įtaisyti 96 LED šviestukai, kurie šviesdami 30 liumenų šviesa sukelia ugnies degimo efektą.

3. „Alfawise 4.4 inch Digital LCD Writing Tablet“ – 4,4 colių įstrižainės LCD rašymo lenta su rašikliu

Šiuo metu jis kainuoja 2,9 eurus.

Iš pradžių šis įrenginys kai kam gali pasirodyti ir nelabai reikalingas ar naudingas, juolab, kad čia ne tai, ką mes esame įpratę vadinti planšetiniu kompiuteriu. Tai tikrai nėra standartinis planšetinis kompiuteris, tai LCD rašymo lenta.

Kaip veikia LCD rašymo lentos ir kam jos skirtos, jau rašėme anksčiau

Ši „Alfawise“ 4,4 colių įstrižainės LCD rašymo lenta primena sumažintą mokyklinę lentą. Tik čia viskas skaitmenizuota ir nereikia naudoti kreidelių. Su specialiu ir komplekte esančiu rašikliu ant šio planšetinio kompiuterio galima rašyti bei piešti ir vieno mygtuko paspaudimu viską ištrinti ir vėl pradėti iš naujo. Viskas paprasta ir švaru.

Ir jei tai atrodo kaip nereikalingas daiktas, pagalvokite koks jis gali būti naudingas mažamečiam vaikui, kuris mokosi rašyti pirmąsias raides ar tiesiog piešdamas lavina savo motoriką. Net ir stiprią nervinę įtampą patiriantiems žmonės šis paprastas įrenginys suveiks kaip gera pasichologinė terapija, net jei ir rašysite bei piešite ne pačius gražiausius dalykus.

4. „Netac P500 Pro“ – 64 GB talpos microSD atminties kortelė

Šiuo metu ji kainuoja 22,61 eurus.

Ši 64 GB talpos atminties kortelė pasižymi itin greitu duomenų įrašymu (30 MB/s) ir nuskaitymu (98 MB/s), galima į ją įrašynėti ir 4K vaizdą, o tai yra itin gera naujiena tiems, kurie turi droną. Atminties kortelė pasižymi atsparumu vandeniu, karščiui, šalčiui bei smūgiams, tad tarnaus ilgai ir be papildomų rūpesčių.

5. „Xiaomi Massage Pillow“ – daugiafunkcė masažinė pagalvė

Šiuo metu taikoma 29 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 21,74 eurus.

Niekam ne paslaptis, kad geras miegas užtikrina gerą savijautą ir pozityvią nuotaiką. O geras popiečio snūstelėjimas gali atstoti keletos prastų nakties valandų miegą. Tik, deja, vargiai bus patogu tai daryti susidėjus rankas ant stalo ir nepatogiai perkreipus galvą. O ką daryti jei norisi tiesiog patogiai atsiremti į kėdės atlošą ar snustelti kelionės metu? Sunkoka tuo patikėti, bet toks technologijų gigantas kaip „Xiaomi“ siūlo sprendimą – daugiafunkcę masažinę pagalvę.

„Xiaomi Massage Pillow“ yra pagaminta iš didelio tankio medvilnės, todėl užtikrina tinkamą atramą. Pagalvės dangalas sugeria prakaitą ir išlaiko pačią pagalvę sausa, todėl jos nereikia nei balinti nei plauti. Užtenka nuvilkus pagalvės dangalą jį išplauti žemoje temperatūroje, išdžiovinti ir išlygus vėl apvilkti pagalvę.

Šią „Xiaomi Massage Pillow“ galima panaudoti įvairiais būdais: kaip miego pagalvę, juosmens atramą ar tiesiog atsilošus kėdėje ramiai ir patogiai nusnūsti.

6. „K6 Anti-theft Locator GPS Positioner“ – padėties nustatymo daviklis

Taikoma 18 % nuolaida, o galutinė kaina siekia 27,83 eurus.

Turbūt tai būtų vienas iš baisiausių dalykų jei atėjus į automobilių stovėjimo aikštelę nerastumėte savo transporto priemonės ir suprastumėte, kad ją kažkas pavogė. Šokas, panika ir bejėgiškumo jausmas. Net ir atvažiavusios policijos paaiškinimai, kad stengsimės padėti mažai tenuramintų. Visgi, yra visai paprasta priemonė, kaip surasti savo dingusią transporto priemonę ir pasak „Lietuvos draudimo“, tai tikrai veikia - „beveik visada pavogtą brangų automobilį pavyksta rasti pasitelkus palydovinę vietos nustatymo įrangą“.

Šis automobilio padėties nustatymo daviklis leis jums realiu laiku ir tiksliai sužinoti kur yra jūsų automobilis. Išmanaus telefono ekrane esančioje „FINDME-EVER“ programėlėje, kurią palaiko „Android“/„iOS“, „Web“/„WAP“, realiu laiku matysite kur yra jūsų automobilis. Tikslią jo buvimo vietą padės nustatyti GPS, A-GPS, LBS. Paklaida siekia vos 5 metrus, tad turint galvoje, kad kalbame apie transporto priemonę, o ne USB atmintuką, tai yra labai tikslu.

Taip pat galima nustyti, kad šis daviklis veiktų tam tikroje vadinamoje „geografinėje tvoroje“, tai reiškia, kad jūs galite nurodyti transporto priemonės jūdėjimo lauko ribas ir kai tik jos bus kirstos, iškart gausite apie tai pranešimą į nurodytą telefono numerį.

Šio daviklio įrengimas yra visiškai paprastas. Jis dėl itin tvirtų magnetų yra pritvirtinamas prie bet kokio metalinio paviršiaus, tad dėl to, kad daviklis yra atsparus vandeniui, dulkėms ir smūgiams, jį galima pritvirtinti ir transporto priemonės išorėje.

10000 mAh talpos baterijos užteks net iki trejų metų, o jei pats daviklis bus be jūsų žinios pajudintas, jis automatiškai apie tai jus informuos atsiųsdamas pranešimą. Galima netgi nustatyti, kad darytų automatinius aplinkos garso įrašus arba pačiam paspaudus programėlėje esantį mygtuką įrašyti garsą. Su šiuo davikliu nebereikės rūpintis kur dingo automobilis, dviratis ar net kelioninis krepšys.

7. „Xiaomi Unisex Lightweight Clip Glasses“ – akiniai apsaugantys akis nuo žalingos mėlynos spalvos

Dabar taikoma 22 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 13,04 eurus.

Daugelis iš mūsų dienų dienas praleidžiame prie kompiuterių ir išmaniųjų telefonų, būtent tų įrenginių, kurie skleidžia kenksmingą mūsų akims mėlyną šviesą. Bėgant laikui tai gali susilpninti regėjimą iki tokio lygio, kad teks apsilankyti pas akių daktarus.

Kad to išvengtume tereikia atsakingo požiūrio į save ir imtis tinkamų apsaugos priemonių. Viena iš tokių – akiniai apsaugantys nuo žalingo mėlynos šviesos poveikio.

Šie „Xiaomi“ akiniai yra tinkami tiek vyrams, tiek moterims. Jie turi „anti-blue-ray“ TAC lęšius, kurie blokuoja kenksmingus mėlynus spindulius ir užtikrina, kad pro juos praeis tik saugi šviesa. Šie akiniai palengvina vizualinį nuovargį ir diskomfortą, kurį sukelia ilgas naršymas internete, žaidimai ir darbas prie kompiuterio.

Jei tik reikia, šie nuimami ir prisegami stiklai gali būti tiesiogiai priderinami prie jūsų jau turimų akinių, tačiau ir pačius „Xiaomi“ akinius yra labai patogu ir naudinga naudoti tiems, kuriems dar nereikia akinių pagalba sustiprinti regėjimo.

Akiniai yra pagaminti iš lengvų cinko lydinio medžiagų ir sveria vos 10 gramų, tad juos dėvėti yra itin patogu.

8. Lauko sąlygomis daudoti tinkamas, vandeniui atsparus ir iš nailono pagamintas krepšys

Su 18 % nuolaida šis krepšys kainuoja 17,39 eurus.

Šis per petį permetamas krepšys pagamintas iš patvarios, patogios ir vandeniui atsparios nailono medžiagos. Sukurtas taip, kad atrodytų ne tik madingai, bet ir būtų praktiškas. Jame yra patogūs dirželiai, nuimamas bei reguliuojamas peties diržas, kurio maksimalus ilgis yra 1,25 m.

Šis krepšys yra pakankamai didelis, jo išmatavimai būtų tokie: 35 x 25 x 7 cm. Pats krepšys sveria 700 gramų, yra tvirtas ir puikiai tinka įvairiems žygiams pėsčiomis, dviračiais, kelionėms bei įvairioms laisvalaikio pramogoms.

Verta pastebėti, kad kuprinė neturi daug vertinimų, bet jie visi išskirtinai teigiami - 5 balai iš 5.

9. Laisvalaikio stiliaus vyriška kuprinė

Ši kuprinė šiuo metu kainuoja 10,59 eurus.

Jei prieš tai aprašytas krepšys nepasirodė itin patrauklus ar jums naudingas, tada vertėtų atkreipti dėmesį į šią laisvalaikio stiliaus vyrišką kuprinę, kuri yra itin tinkama keliaujant dviračiais ir į įvairius žygius.

Pačios kuprinės išmatavimai yra 27 x 20 x 50 cm, sveria apie 500 gramų, o diržų ilgis yra reguliuojamas nuo 55 iki 90 cm.

Taivienas iš nedaugelio naujų daiktų, kuris jau turi įvertinimus - 6 pirkėjai vienbalsiai skyrė 5 balus ir teigia, kad tai „puiki, stilinga, aukštos pagaminimo kokybės, patogi, talpi ir turintį daugybę skyrių bei pasižyminti gera kaina kuprinė.

10. „UMIDIGI Q1“ – 15 W galios belaidis išmaniųjų telefonų įkroviklis

Dabar šiam belaidžiam įkrovikliui taikoma 34 % nuolaida ir galutinė kaina siekia 17,39 eurus.

Turbūt mažai kas galvoja, kad ateityje savo išmaniuosius telefonus vis dar įkrausime pasitelkę laidus. Tam bus gerokai patogesnis ir žymiai greitesnį baterijos įkrovimo būdą užtikrinantis įrenginys. Bet kodėl sakome bus? Juk jau kažkas panašaus į tai yra.

Šis „UMIDIGI Q1“ įrenginys iš pirmo žvilgsnio primena veidrodėlį, bet tai yra 15 W galios belaidis išmaniųjų telefonų įkroviklis. Maksimali 15 W išvesties galia pagerina įkrovimo efektyvumą ir padeda sutaupyti laiko.

Šis įkroviklis tėra 5 mm storio, neužima daug vietos, yra lengvai naudojamas bei atrodo itin elegantiškai. Jame yra ir LED indikatorius, kuris aiškiai parodys baterijos įkrovimo būseną. Šis belaidis ir greitą baterijos įkrovimą užtikrinantis įkroviklis tinka daugeliui telefonų, kurie paliko greitojo belaidžio įkrovimo technologiją, tai yra: „iPhone 8 / 8 Plus / X“, „Samsung Galaxy Note 5 / 6 / 7 / S6 / S6 Edge“, „Huawei Mate RS“, „Xiaomi Mi Mix 2S“ ir t. t.

Palyginamoji lentelė:

Įranga

Nuolaida

Galutinė kaina

„QCY Mini 1“ belaidės ausinės su įkrovimo dėklu

2 %

18,78 €

„Utorch 96 LED“ saulės įkraunama ir vandeniui atspari lauko lempa

5 %

15,65 €

„Alfawise 4.4 inch Digital LCD Writing Tablet“ – 4,4 colių įstrižainės skaitmeninis planšetinis kompiuteris su rašikliu

-

2,9 €

„Netac P500 Pro“ – 64 GB talpos microSD atminties kortelė

-

22,61 €

„Xiaomi Massage Pillow“ – daugiafunkcė masažinė pagalvė

29 %

21,74 €

„K6 Anti-theft Locator GPS Positioner“ – padėties nustatymo daviklis

18 %

27,83 €

„Xiaomi Unisex Lightweight Clip Glasses“ – akiniai apsaugantys akis nuo žalingos mėlynos spalvos

22 %

13,04 €

Lauko sąlygomis daudoti tinkamas, vandeniui atsparus ir iš nailono pagamintas krepšys

18 %

17,39 €

Laisvalaikio stiliaus vyriška kuprinė

-

10,59 €

„UMIDIGI Q1“ – 15 W galios belaidis išmaniųjų telefonų įkroviklis

34 %

17,39 €

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()