Entuziastai iš Rusijos sugalvojo išbandyti iš 600 ritinėlių izoliacinės juostos pagamintą padangą (Video)  ()

Įsivaizduokite, kad važiuojate visiškai suklerusiu automobiliu, kuriuo ir šiaip nepasitikite, o dar ir padanga prakiūra. Iš atsarginės, kaip paaiškėja, ne ką daugiau naudos. Kad ir kokia beviltiška atrodytų situacija, žinokite, kad dar ne viskas prarasta, jei automobilio bagažinėje dėl kokių nors baisiai svarių priežasčių prigrūsta izoliacinės juostos ritinėlių. Jei dar kaip tyčia turite įrankius, kuriais įmanoma pašalinti nuo ratlankio kiaurą padangą, galite manyti, kad tiesiog nuskilo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Na, šis vaizdingas pasakojimas buvo tik tam, kad pagaliau prieitume prie pagrindinio klausimo – ar įmanoma pasigaminti padangą iš milžiniško kiekio mėlynos izoliacinės juostelės?

Jei ir patiems šis klausimas jau kurį laiką neduoda ramybės, žinokite, kad kančios greitai baigsis. Joms galą padarys rusiško „YouTube“ kanalo leidėjai. Jie nufilmavo visą padangos gamybos iš izoliacinės juostos procesą, o vaizdo įrašą dar papildė vertimu į anglų kalbą, rašo autoblog.com.

Ant pliko „Lada“ markės automobilio ratlankio teko užvynioti begalę ritinėlių izoliacinės juostos. Jos buvo prisukta tiek, kad galutinis gaminys bent iš tolo primintų padangą. Dėl to, kad tokiai padangai nebaisios jokios vinys, galima neabejoti, todėl pastangos tarsi nenuėjo veltui. Tačiau taip teigti galima tik sąlyginai. Mat izoliacija labai greitai ėmė lupinėtis, o neužilgo ir visai sudrisko. Na, to juk ir reikėjo tikėtis.

Matyt, vienintelė šio vaizdo įrašo nauda yra supratimas, kad šitiek laiko reikalaujančio eksperimento tikrai neteks daryti patiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(6)
(21)
(-15)

Komentarai ()