Ką daryti, kai neturi pinigų „Lamborghini“? Brazilas pats susikūrė savo „Lamburghuno“ (Video)  ()

Daugumai Rondopolio (Bralizija) gyventojų toks automobilis, kaip „Lamborghini“ yra pernelyg brangus. Mechaniku dirbantis Edimaras Souza Goulartas taip pat neturėjo reikiamos pinigų sumos, todėl nusprendė tiesiog pasigaminti kažką panašaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

28-erių vyras visuomet svajojo apie sportinį automobilį, tačiau negalėjo to sau leisti.  Visgi nagingas technikos entuziastas nusprendė, kad reikia kažko imtis ir perdarė savo 16 metų „Fiat Uno“ hečbeką į efektingai atrodančią „Lamborghini Aventador“ kopiją, skelbia iol.co.za.

Atkreipė dėmesį

Automobilį mechanikas pirko prieš dvejus metus ir tuomet už jį sumokėjo 31 tūkst. realų (7100 eurų).  Brazilas užtruko vienerius metus ir išleido dar 10 tūkst. realų (2300 eurų), kol ant tokios kuklios platformos sukonstravo sportinio modelio kėbulą. 

Išraiškingo dizaino superautomobilio kopija jau sulaukė dėmesio ne tik gimtojoje E. Souza Goularto šalyje, bet ir užsienio žiniasklaidoje.  Greta agresyvių itališką dizainą šiek tiek primenančių kėbulo linijų, kopija taip pat turi „Aventador“ užrašą gale ir natūralaus dydžio „Lamborghini“ ženkliuką priekyje. 

Automobiliui buvo atlikti tik kosmetiniai pakeitimai – po briaunuotu kėbulu tai yra tas pats „Fiat Uno“

Dinamika skiriasi

„Aventador“ originalas turi V12 tipo variklį. Superautomobilis nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėja maždaug per 3 sekundes, o galingiausios jo versijos gali pasiekti iki 349 km/val. maksimalų greitį. 

„Lamburghuno“ vietinių pakrikštytas brazilo kūrinys sprintą iki 100 km/val. įveikia per 15 sekundžių ir nevažiuoja greičiau nei 151 km/val.  Automobilio interjeras taip pat kol kas be pakeitimų, tačiau E. Souza Goulartas sako, kad jis nebaigė darbo ir savo kūrinį dar tobulins. 

Skelbiama, kad jis taip pat laukia vietos institucijų leidimo važinėti su perdaryta transporto priemone bendrojo naudojimo keliuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(3)
(18)
(-15)

Komentarai ()