Ar tikrai naujojo „Vernee T3 Pro“ baterija tokia gera? Paviešintas baterijos ištvermės testavimas ir primena apie galimybę šį telefoną gauti dykai (Video)  (1)

Didžiulė konkurencija išmaniųjų telefonų rinkoje verčia gamintojus ieškoti ne tik geriausių techninių sprendimų, bet ir savo išmaniuosius telefonus pirkėjams siūlyti už konkurencingą kainą. Geras telefono veikimo ir kainos santykis yra tai, kas gali padėti rasti kelią į pirkėjų širdis.

„Vernee“ kompanija mano, kad sukūrusi „Vernee T3 Pro“ išmanųjį telefoną, jai pavyko tai padaryti. Tai išskirtinai gražios išvaizdos ir gera ištverme pasižymintis išmanusis telefonas. O kad įrodytų šiuos žodžius, „Vernee“ kompanija paviešimo baterijos testavimo rezultatus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vernee T3 Pro“ turi net 4080 mAh talpos bateriją ir kaip teigia gamintojas, dėl efektyviai veikiančio ir mažai energijos naudojančio procesoriaus, naujausios „Android 8.1“ operacinės sistemos ir energijos taupymo režimo, „T3 Pro“ baterijos energijos, net ir esant itin intensyviam telefono naudojimui, užteks mažų mažiausiai visai dienai ar net dviems.

Su „Vernee T3 Pro“ galima žiūrėti iki 21 valandos trukmės vaizdo įrašus ar be sustojimo kalbėtis telefonu net 53 valandas. Tad ilgam nereikės rupintis baterijos įkrovimu.

Čia galite pasižiūrėti „Vernee“ kompanijos išplatintą vaizdo įrašą, kuriame demonstruojami „Vernee T3 Pro“ baterijos testavimo rezultatai:

„Vernee T3 Pro“ palaiko 5V/2A baterijos įkrovimo technologiją, tad telefono baterija pilnai įkraunama per 150 minučių. „Vernee“ teigia, kad dėl naudojamų keletos skirtingų baterijos ir įkrovimo apsaugos sprendimų, telefonas išlieka vėsus visą įkrovimo laiką ir tuo metu yra visiškai saugu naudotis „Vernee T3 Pro“ išmaniuoju telefonu.

Be didelės talpos baterijos, „Vernee T3 Pro“ turi 5,5 colių įstrižainės ekraną, kurio vaizdo santykis yra 18:9. Pačio ekrano santykis su visu telefonu siekia 80,2 %.

„Vernee T3 Pro“ turi MT6739 keturių branduolių procesorių, 3 GB RAM ir 16 GB ROM. Taip pat palaiko papildomą iki 32 GB talpos atminties kortelę. Aprūpintas 13 MP + 2 MP dviguba galine kamera ir 5 MP priekine kamera su „grožio efektu“.

Pabaigai reikėtų paminėti, kad nuo rugpjūčio 10 iki 16 dienos, pirmieji pirkėjai šį „Vernee T3 Pro“ gali gauti nemokamai. Šios kampanijos metu „Vernee T3 Pro“ kainuoja 79,99 JAV dolerius ir jai pasibaigus kaina didės. Visą išsamią informaciją galima rasti apsilankius oficialioje „Vernee“ kompanijos svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: