Kaip išmanusis telefonas jus išduoda: dabar galima sužinoti ne tik, kur būnate, bet ir kokias televizijos laidas žiūrite, kur dirbate, kur ilsitės ir apie ką kalbate

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

soulshot 2018-09-02 09:01
Dar viiena samokslo teorija..
S.J 2018-09-02 12:15
Tai nėra samokslo teorija. Tai yra realybė. Jei netiki, tai dar nereiškia, jog taip nėra.
RaimisG 2018-09-02 23:40
Dar yra toks dalykelis be saugomo. EKONOMIKA. kam amerikieciam i rinka isileisti tuos kur pardavineja pusvelciui.
Elite 2018-09-03 02:01
sub 2018-09-03 11:46
Red, blue pill - we in a matrix. Bet kaip tai susiję su sekimu?
Elite 2018-09-03 21:31
Visos programos kurios yra ne atviro kodo (closed-source), potencialiai gali veikti kaip šnipinėjimo programos. O atviro kodo (open-source), bet kuris žmogus su programavimo įgudžiais gali matyti, suprasti, modifikuoti programos kodą, nes jis yra atviras, paaukoti pinigų kurėjams. Taigi, kadangi Windows yra uždaro kodo operacinė sistema, naturalu, kad ir jos kūrejai renka duomenis visus apie mus savo bei kitais tikslais, ir tu neįrodysi paprastai be kodo, bet tik su tam tikrom papildomom atviro kodo programom. Su GNU/Linux yra atvirkščiai, tau pačiam duoami įrankiai ir teisės į pilną Operacinės Sistemos valdymą. Nors Windows yra paprasčiau naudot, bet tai yra jau nebesaugu kalbant apie privatumą, kurio ten iš esmės seniai nėra. Su android, dar kitaip, jis yra atviro kodo, bet programėles kurias į jį įrašom yra uždaro kodo, ir tada vėl viskas baigiasi taip pat, nes jom valdymo teisės dažnai suteikiamos didesnės negu būtina pvz: Žaidimui ar programai (GPS, Pokalbių SMS prieiga, prieeiga prie kameros ir mikrafono, ir daug kitų.) Ir čia nėra taip kad privatumo reikia tik tiems kurie turi ką slėpt, kalba eina apie laisvę. Tik kai žmonės privatumo savo neteks iš vis, ir bet koks elgesys užfiksuotas jo įrenginyje bus panaudotas prieš jį, tada ir prasidės privatumo vertinimai. Dar kitaip sakant "tik nejudantys nepastebi savo grandinių", kurias patys sau leidom uždėti vardan greito patogumo. Ir čia dar tik pradžia, palaukim 5G tinklo, nes gi visiem reikia greito interneto, greitesnių aplikacijų, ne tik naudotojams..?
Gitana69 2018-09-05 17:23
Linux Mint naudoju jau daugiau kaip 3 metus. Neblogi tie Linuxai tik rankoves kartais reik pasiraitot. Steam žaidimai eina žaist. Nebe įsivaizduoju savęs gyžtant savo noru prie windows.