„Touch ID“ priėjo liepto galą? „iPhone“ pradėjo naują madą ir neketina sustoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2018-09-09 12:57
Ismete ausiniu jungti, dabar pirstu skaitytuva, kas toliau?
Paramotoras 2018-09-09 12:59
Cia kaip su ferari ar pan. Kuo maziau opciju tuo brangesnis ir naglesnis skaitpsi.
Atk 2018-09-09 20:28
Aš išvis nenaudoju jokios apsaugos, nei piršto, nei patern, nei slaptažodio, nes tai papildomas gaištamas laikas, nors gal piršto ier naudočiau, bet mano telefonas le eco Tv 3x522 veikia tik piršto ir patern kartu. Face Id irgi nalabai matau patikimą, nes veikia tik šviesoje ir aš turiu brolį dvinį. Dar galbūt nuotrauka gali atblokuoti. Ar veidas pasikeis, pasens, barzda atsiras ir paskui nnegalęės atblokuoti.
laimius 2018-09-09 23:19
Duoda gi dar ir pin uzsideti atsargai, neuzsibrickinsi bent android. Aple speju dar kokia opcija per debesi bus. Tai su juo jei kas. Nera cia tragedijos. O del atrakinimo tamsoje tai gi deda infrared apsvietima ir kamera. O be to geriau bloga apsauga negu jokios
GNU 2018-09-10 00:12
iPhono faceID veikia tamsoj, su barzdomis ir kitais pokyčiais, bei su nuotrauka jo niekaip neatrakinsi. Pasidomėk kokia ten technologija ir kaip veikia, ten nieko panašaus i kitu naudojamas selfio kameras. Nors man asmeniskai pirštų antspaudai labiau prie širdies.
bahuriux 2018-09-10 08:32
O kam ir nuo ko rekia saugoti telefoną, ar jūs jį leidžiate per rankas nepažystamiems betkur mieste, ar kažkas tokio? Nenaudoju jokių apsaugų, net sim pinkodo nenaudojau niekada, visada iškart panaikinu. Neivieno karto gyvenime nėra prireike apsaugų, o telefonų jau krūva pakeista. Jūs gal geriau apsidrauskit tlf ir fotkes ir visą kitą užsibackupinkit kompe. Sutaupysit laiko, nervų ir galbūt pinigų vagystės ar sudaužymo atveju.
audriusn 2018-09-10 10:12
Face ID (ne ketaicu parodijos)veikia ir nesviesoj, ir nuotrauka jam nekatit. Kiekviena atrakinima jis pasizymi pokycius, o ZZTopine barzda per nakti neuzauga,net po Amon Amarth koncerto, tai jis su laipsniskais pokyciais susitvarko. "O kam ir nuo ko rekia saugoti telefoną, ar jūs jį leidžiate per rankas nepažystamiems betkur mieste, ar kažkas tokio? " kazkur pamirstas, pamestas, nupistas. Nera jokio noro, kad kazkas kapstytusi po mano duomenis. Jei tau taip tavo duomenu saugumas pofig, tai klok cia visiems banko prisijungimus bent, dar namu raktus gali palikt mieste kur nors su uzrasytu adresu.
bahuriux 2018-09-10 10:31
O tu laikai banko kodus telefone, namų raktus telefono dėkle, dar kažką tokio? Aš tai ne, jei nori parduosiu savo telefoną už telefono rinkos kaina su visais failais jame. Gal kokia dar veikla užsiimat, kad tiek reikia slėpti savo telefoną nuo pasaulio, ar bent nuo žmonos, jei taip tai suprantama. Žaidžiat suagumą, bet nesuprantat kad savo pirštų antspaudus ir besikeičiantį veido foto, jau neskaitant gps trackinimo pastoviai siunčiat telefono gamintojams, kur jūsų duomenys apie jus kaupiami, kolkas niekur apart rinkodaros jie nenaudojami, bet jei tik tapsit įdomus ar populiarus tai jūsų duomenys taps vertingi ir kaikam įdomūs, sveiki atvykę į "1984", "Big Brother is Watching You" https://lt.wikipedia.org/wiki/1984-ieji Ir paradoksas kuo labiau bandote apsisaugoti tuo labiau atskleidžiate apie save duomenų Tiesiog pamastykik apie saugumą plačiau ir giliau.
audriusn 2018-09-10 11:06
Prie failu dar ir palik visus kontaktus, messendzerius, visai nieko butu juos visus kur nors i Peru nusiuntinet ar siaip atxujasosint. Apie tai negalvojai? Aiskintis tai tau tektu.
bahuriux 2018-09-10 11:55
Negalvojai, kad aš ištikro rūpinuosi savo saugumu ir privatumu ir pas mane telefone nėra jokiu mesengerių soc tinklų apsų ir kito š. įskaitant selfius.
audriusn 2018-09-10 12:46
Vienodai man ka tu naudoji ar nenaudoji. "O kam ir nuo ko rekia saugoti telefoną, ar jūs jį leidžiate per rankas nepažystamiems betkur mieste, ar kažkas tokio? Nenaudoju jokių apsaugų, net sim pinkodo nenaudojau niekada, visada iškart panaikinu. " "Negalvojai, kad aš ištikro rūpinuosi savo saugumu ir privatumu ir pas mane telefone nėra jokiu mesengerių soc tinklų apsų ir kito š. įskaitant selfius." Мы Царь isijautei? Pasaulio bamba? Kiti naudoja, ir messengeriai, ir soc tinklai gali buti skirti darbui, nezinojai, kad taip buna, Cariok? O tavo kontaktus vistiek galima atxujasosint?
bahuriux 2018-09-10 13:44
Tai be abejo, galėsi paxujasosint tiem kontaktam, (čia palei tavo pačio išsireiškimus, aš taip nesakiau) nu paskui jie tave užblokuos ir tiek žinių.
sub 2018-09-10 14:28
Tai taip iškart ir rašyk, kad su mygtukine nokia sėdi ir viskas. Aš naudoju soc. tinkus, aibes appsų ir nesiparinu, manau esu toks pats saugus kaip tu.
mixed 2018-09-10 14:30
as tai saugau nuo vaiku kad nepriskambinetu, ar nepripirktu ko per eshopus
audriusn 2018-09-10 16:14
Tai blokuos tave, nes pasiulymai nuvykt i Nahui (Peru ar Meksikoj, nesvarbu) bus tavo siusti. Ir dar visiem draugam pazystamiem, kolegom darbe, darbdaviam turesi aiskintis, kad ten ne tu kelialiapus dalinai.
jilted 2018-09-10 16:27
Jeigu tau nereikia, tai nereiškia, kad ir kitiems nereikia. Šiuo metu telefonas yra toks įrankis, kuris naudojamas nebe vien skambinti. Gavęs prieigą prie telefono žmogus gali gauti aibę tavo asmeninės informacijos: - Nuotraukos - Pokalbiai su kitais žmonėmis - Emailas (įskaitant laškus, kuriuose gali būti slaptažodžiai su prisijungimais prie tam tikrų paskyrų) - Visokios e-piniginės - Kalendoriai Jeigu tu neįdomus tam, pas ką papuls tavo telefonas, tai niekas galbūt ir nesieks šitais duomenimis pasinaudoti. Bet jei kažkas turės kažkių blogesnių intencijų, tai galima nuveikti tikrai daug. Jau nekalbant apie tai, kad galima surinkti labai daug informacijos apie tai kas esi, ką veiki, galbūt kada esi suplanavęs vieną ar kitą kelionę, bet tuo pačiu galima pakenkti ir apsimetant tavimi, išsiunčiant tikslingus emailus ar žinutes tam tikriems asmenims siekiant apgauti. Juk tikrai dažniausiai neabejoji gavęs žinutę iš draugo ar emailą iš savo boso, kad tai išsiuntė būtent jis. Paliekant laisvą prieigą prie šitų dalykų galima tikrai padaryti daug žalos ir nebent, kaip kažkas minėjo, naudoji mygtukinę NOKIA, iš kurios galima tik siųsti SMS žinutes ir skambint. Kitu atveju yra labai neprotinga palikti laisvą priėjimą prie savo telefono. Gali būti, kad net kažkas telefono nepavogs, o paliksi darbe ant stalo valandai, o turėsi labai "šaunų" kolegą, kuris žinodamas, kad tavo telefonas niekaip neapsaugotas galės tuo pasinaudoti.
audriusn 2018-09-10 17:14
nuskambes labai lietuviskai, bet as jam palinkeciau tokios situacijos
bahuriux 2018-09-10 20:24
Nieko nedarau su telefonu, kad jis patekes į blogas rankas kažką apie mane atskleistu. Turiu įprotį telefona laikyti kišenėj, ištraukiu tik namie iš kišenės, tai dar nėra taip buvę, kad kažkas paimtu mano tlf. Beja telefonas su vienu mygtuku, bet ne iFruit. Naudoju labai dažnai naršymui po kelias valandas per dieną ir gps, visu apsu prieigos užblokuotos, paliktos tik prieiga prie tu servisu be kuriu apsas neveiktu. Aišku išjungiu vietos.nustatymo servisą iškart kai jo nebereikia. Kadangi nenoriu soc tinklams ir selfiu darymui skirti nei sekundės iš savo gyvenimo tai manau vien jau tai yra didelis saugumas ir duomenu apsauga. Norėčiau pamatyti tokį mažvaikį kuris rades svetimu kontaktu jiems knistu protą, šiaip for fun, nu nežinau net mažvaikiams greit atsibosta.
audriusn 2018-09-12 08:19
"Aišku išjungiu vietos.nustatymo servisą iškart kai jo nebereikia." - androjedas? Naivuolis. Tai, kad pamaigei jungikli nereiskia, kad jo neisijungs tas kam reikia ir kada reikia, ypac jei tai gugloservisas
Xdmin 2018-09-12 12:31
Jei kazkas pavogs tavo telefona, tai pirmas dalykas ka darys, tai suvynios i kokia aliuminio folija ir baterija isims, kad negaletum atsekti, kur tavo telefonas buvo/yra. Tada bandys pakeisti IMEI, tam greiciausiai reikes factory reset ar siaip viska istrinti, tai vienintele vieta, kur vagis is smalsumo eis pasiziureti, tai atminties kortele, kadangi ji neturi GPS trackinimo. Plius, socialiniai tinklai/google servisai seka tavo vieta, jei kazkas zenkliai pasikeistu, jie blokuoja prieiga.