Kokia Android versija yra pati populiariausia? „Google“ skelbia naujus duomenis  ()

Kaip skelbia telefonai.eu, naujausia „Android“ operacinės sistemos versija „Android Pie“ buvo išleista prieš kiek daugiau nei du mėnesius, tačiau jos populiarumas ir prieinamumas vis dar išlieka itin mažas. „Google“ paskelbtame populiariausių operacinės sistemos versijų sąraše vis dar negalime rasti „Pie“ versijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paieškos sistemų gigantės „Google“ skelbiamame sąraše atsiduria tos versijos, kurios sudaro bent 1 proc. išmaniųjų telefonų su atitinkama „Android“ sistema.

Kaip žinome, „Android 9.0 Pie“ oficialiai kol kas yra prieinama tik pirmos ir antros kartos „Pixel“ ir „Pixel XL“ bei „Essential Phone“ įrenginiams.

Kaip rodo „Google“ surinkti duomenys, rugsėjo mėnesį populiariausia operacinės sistemos versija išlieka „Android Nougat“, kurią naudoja 30,8 proc. visų „Android“ išmaniųjų telefonų.

Antra pagal populiarumą ir toliau išlieka „Marshmallow“ versija, kuri įdiegta 22,7 proc. įrenginių, o praėjusiais metais išleista „Oreo“ sudaro 14,6 proc. visos „Android“ telefonų rinkos.

Tikėtina, jog „Android Pie“ populiarumas ir prieinamumas turėtų pradėti augti spalio pabaigoje, kuomet oficialiai bus pristatyti naujieji „Google Pixel 3“ ir „Google Pixel 3 XL“ išmanieji telefonai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Telefonai.eu
Telefonai.eu
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: