Jau ir „Ferrari“ skelbia apie ryškias permainas iki 2022-ųjų  (4)

Dauguma „Ferrari“ automobilių iki 2022-ųjų bus hibridiniai, paskelbė Italijos sportinių automobilių gamintojas, taip pat planuojantis gaminti pirmąjį savo padidinto pravažumo automobilį (SUV).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Iki 2022-ųjų beveik 60 proc. mūsų gaminamų modelių varomoji jėga bus hibridinė“, – bendrovės Maranelo būstinėje sakė naujasis „Ferrari“ generalinis direktorius Louisas Camilleri.

Dėl savo sportinių automobilių visame pasaulyje žinoma „Ferrari“ taip pat planuoja pirmąjį istorijoje SUV – „Purosangue“ – kuris dienos šviesą turėtų išvysti 2022-aisiais, kuomet pasibaigs dabartinis bendrovės verslo planas.

Daug degalų sunaudojančius automobilius gaminanti „Ferrari“ sulaukia vis daugiau spaudimo dėl griežtėjančių taršos mažinimo reikalavimų, taip pat ir iš potencialių pirkėjų, kuriems taršos problema darosi vis aktualesnė.

„Ferrari“ akcijų kursas rugpjūtį krito 8 proc., investuotojams pradėjus abejoti, ar bendrovė sugebės sėkmingai dirbti po legendinio „Fiat-Chrysler“ koncerno vadovo Sergio Marchionne mirties.

Paskelbdamas apie planus gaminti SUV, L. Camilleri teigė, kad dėl šios idėjos iš pradžių jis jautėsi nepatogiai.

„Tai tiesiog netinka mūsų prekės ženklui ir viskam, ką jis atstovauja“, pripažino jis, bet tvirtino, kad naujasis dizainas „pakeis lūkesčius“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai (4)