Skelbiama nuolaida labai gerai vertinamai IP kamerai su nuotoliniu valdymu, sukiojamu objektyvu, 1080p rezoliucija ir naktinio matymo funkcija („Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

IP kameros prisideda prie namų saugumo užtikrinimo. Jos leidžia stebėti, kas vyksta namuose net juose nebūnant - galite būti bet kuriame pasaulio krašte. „Xiaomi Mijia 1080P“ yra kompaktiška kamera su 1080p rezoliucija, judesio davikliu, naktinio filmavimo filmavimo funkcija ir sukiojamu objektyvu. Pirkėjams patinka vaizdo įrašo kokybė ir kameros funkcionalumas


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-10-04 Skelbiama nuolaida labai gerai vertinamai IP kamerai su nuotoliniu valdymu, sukiojamu objektyvu, 1080p rezoliucija ir naktinio matymo funkcija („Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ specifikacijos

  • Rezoliucija: 1080p.
  • Atmintis: SD kortelė iki 64 GB.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra.
  • Judesio daviklis: iki 9 m. jautrumas
  • Objektyvo kampas: 110 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: taip, per programėlę
  • Kameros pasukimo kampas: horizontalaus360 laipsnių, vertikalus 96 laipsniai.
  • Komunikacija: turi ir mikrofoną, ir garsiakalbį.
  • Ryšys: „Wi-Fi“ ryšio nuotolis – 100 metrų.
  • Programėlė: „Mi Home“, tinka  „Android 4.0“, „iOS 7.0“ ir naujesnėms operacinėms sistemoms.
  • Atsparumas: vidaus naudojimui, vandeniui neatspari.
  • Matmenys ir masė: 11,80 x 7,80 x 7,80 cm, 239 gramai.

„Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ kaina

„Xiaomi Mijia 1080P“ – tai patogi naudoti IP kamera namų apsaugai ir priežiūrai.

IP kamera – tai modernus būdas pažiūrėti į namų saugumą. Palikdami namus be priežiūros mes dažnai jaučiamės nejaukiai. Atrodo, kad būtinai kažkas nutiks, nes namie nėra žmonių, kurie jais pasirūpintų. Tačiau IP kameros nėra skirtos tik patiems blogiausiems scenarijams. Jos taip pat leidžia stebėti namie likusius augintinius ir vaikus.

IP kameros veikimo principas yra labai paprastas. Šis išmanus įrenginys prisijungia prie namų „Wi-Fi“ tinklo ir šiuos duomenis siunčia į serverį. Jums tereikia išmaniuoju telefonu prisijungti prie savo kameros ir iš bet kurio pasaulio taško galėsite stebėti, kas vyksta jūsų namuose. Tai yra labai patogu ir praktiška, o ir saugumas pagerėja.

„Xiaomi Mijia 1080P“ – tai nebrangi IP kamera su gera 1080p raiška. Ji pasižymi paprastu dizainu, kuris nepalieka abejonių, kad tai – kamera. Reikėtų gerai pasistengti, kad ją paslėptumėte, nes ji ne tam skirta. „Xiaomi Mijia 1080P“ objektyvo apžvalgos kampas siekia 110 laipsnių, tačiau tai nėra taip jau labai svarbu, nes norėdami pasižvalgyti kamerą galėsite pasukti tiesiog savo išmaniuoju telefonu – ji sukasi aplink savo ašį, o ir vertikalus judėjimo kampas yra 96 laipsniai.

Tačiau kai kurios IP kameros turi ir daugiau privalumų. Ši „Xiaomi Mijia 1080P“ turi garsiakalbį ir mikrofoną – ši įranga leidžia pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ar gyvūnais. Galite juos net sudrausminti. „Xiaomi Mijia 1080P“ gali būti tvirtinama bet kokioje orientacijoje, todėl tikrai surasite geriausią vietą, iš kurios galėsite apžvelgti strategiškai svarbiausias namo dalis. Padės ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1080P“ turi judesio daviklį, veikiantį 9 metrų atstumu, ir naktinio filmavimo funkciją.

Prie „Xiaomi Mijia 1080P“ prisijungsite „Mi Home“ programėle, tačiau net jei kokio nors įvykio metu nefilmuosite ar nutrūks ryšys, medžiaga nebus prarasta. Ši kamera turi atminties kortelės lizdą. Tai yra tik dalis iš priežasčių, kodėl „Xiaomi Mijia 1080P“ taip patinka pirkėjams.

„Xiaomi Mijia 1080P“ apžvalga

„Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“  atsiliepimai

Šiuo metu Gearbest.com portale „Xiaomi Mijia 1080P“ IP kamera vidutiniškai yra vertinama 4,76 žvaigždutėmis iš 5. Įvertinimus pateikė jau 79 pirkėjai. Tie, kurie neskyrė maksimalaus įvertinimo teigia, kad reikia nemažai laiko kamerai paruošti, o programėlė yra netobula. Didelis trūkumas ir tai, kad vos išpakuota kamera kalba kiniškai. Štai ką keletas pirkėjų  pasakojo apie šį daiktą:

  • PetE – „Labai patenkintas šia kamera. Objektyvo sukiojimo funkcionalumas yra labai geras – kamerą galima apsukti 360 laipsnių kampu, ji juda labai tolygiai ir tyliai. Vaizdo kokybė yra puiki net kai apšvietimas yra prastas ar jo išvis nėra – ši kamera gerai veikia ir visiškoje tamsoje“.
  • Mihai – „Gera kamera iš „Xiaomi“, gera surinkimo kokybė. Vaizdo kokybė taip pat gera, naktinio filmavimo funkcija puikiai veikia, o ir objektyvas sukiojasi pakankamai tyliai. Patyriau kelias ryšio problemas, kurios, manau, su programiniu atnaujinimu bus ateityje išspręstos. Būtų gerai, jei įjungus miego režimą kamera pati nusisuktų ar paslėptų savo objektyvą, kaip gali „Dafang 1080p“. Atidžiai rinkitės atminties kortelę – aš įsigijau „Kingston 32GB“, tačiau ji netiko, kol jos šiek tiek nenušlifavau. Apskritai, tai yra gera kamera, geras pirkinys“.
  • Nishant – „Gavau ją vakar, prireikė šiek tiek laiko, kol ją paruošiau darbui. Ji negalėjo prisijungti prie mano maršrutizatoriaus. Nepadėjo ir tai, kad kamera kalba kiniškai. Teko paieškoti internete, bet vėliau suradau, kad kaip buvimo vietą turiu nustatyti Kiniją – tai leido aktyvuoti šį įrenginį. „Xiaomi“ turėtų žinoti, kad daug žmonių iš viso pasaulio perka šiuos produktus. Turėtų būti galimybė įjungti anglų kalbą. Tačiau vos paruošta kamera veikia puikiai. Vaizdo įrašų kokybė ir naktinis filmavimas taip pat yra labai geri. Apskritai esu patenkintas pirkiniu“.
  • Jeffrey Wu – „Mėgstu šį daiktą. Pakuotė buvo pakankamai paprasta, bet joje buvo viskas, ko reikia – USB laidas, adapteris ir montavimui reikalingi komponentai. Prijungimas buvo paprastas (tik užstatykite Kiniją kaip buvimo vietą). Gera surinkimo kokybė, 1080p rezoliucijos vaizdo įrašas atrodo puikiai. Viskas įrašoma į atminties kortelę – galima išimti ir peržvelgti bet kuriuo metu“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai (2)