Dar vienas išmaniosios apyrankės anonsas - su spalvotu dideliu ekranu, cinko lydinio korpusu, daug sporto režimų, kraujo spaudimo matavimu ir pritaikymu miesto gyvenimui („OUKITEL W5“ kaina, Specifikacijos, Palyginimas su „DT NO.1 S10“)  (2)

„OUKITEL W5“ - tai visiškai nauja, 2019 m sausio mėnesį pristatyta stilinga išmanioji apyrankė, kuri atrodo kaip klasikinio dizaino laikrodis. Lengva, patvari ir aplinkai atspari apyrankė skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą. Kartu ši apyrankė spalvotame ekrane pateikia informaciją apie gautas žinutes ar pranešimus. Tai yra paprastas, tačiau patikimas ir patvarus įrenginys su 200 mAh baterija ir IP67 standartą atitinkančiu cinko lydinio korpusu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „OUKITEL W5“ specifikacija

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, širdies ritmo matavimas,  kraujo spaudimo matavimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas, miego kokybės sekimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, priminimas išgerti vandens.
  • Sporto režimai: daug sporto režimų, įskaitant bėgimą, važinėjimą dviračiu, kopinėjimą, šokinėjimą per virvutę, atsilenkimus.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: telefono ieškiklis, žadintuvas, laikrodis.
  • Ekranas: 1,22 colių spalvotas, jautrus  lietimui; rezoliucija – 240 x 240 p.
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 200 mAh talpos baterija.
  • Medžiagos: cinko lydinio korpusas, termoplastiko apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“.
  • Kamera: nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas.
  • Matmenys ir masė: 9,40 x 6,60 x 7,10 cm (pakuotės dydis); 45 g.

„OUKITEL W5“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest- €35,40.
  • 15 % anonso nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„OUKITEL W5“ – tai stilinga naujos kartos išmanioji apyrankė, su apvaliu 1,22 colių lietimui jautriu ekranu. Šis įrenginys primena išmanųjį laikrodį, tačiau yra parduodamas kaip apyrankė, nes neturi integracijos su socialiniais tinklais, tačiau žinutes iš telefono jis vistiek gauna ir parodys ekrane. Tad ir be integracijos „OUKITEL W5“ gali labai daug.

Visų pirma, tai yra geras fizinio aktyvumo asistentas, kuris jums primins pajudėti, jei per ilgai užsisėdėsite. W5 skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą. Šis įrenginys turi gausybę skirtingų sporto režimų, kurie leis prisitaikyti prie praktiškai bet kokios situacijos, kad ir ką veiktumėte. Šie sporto režimai yra skirstomi į dvi grupes – lauko ir vidaus. Į juos įeina bėgimas, kopinėjimas, važinėjimas dviračiu, atsilenkimai ir dar keli skirtingi būdai sportuoti.

„OUKITEL W5“ neverta nusisegti ir einant miegoti, nes šis įrenginys seka miego ritmu ir netgi turi švelnų žadintuvą – apyrankė ima vibruoti, todėl nepažadina kitų kambaryje esančių žmonių. Tarp kitų „OUKITEL W5“ papildomų funkcijų yra ir laikrodis, telefono ieškiklis ir nuotolinis kameros valdymas. Nuo šių funkcijų naudojimo priklauso, kiek laiko prireiks, kol išsikraus 200 mAh baterija, tačiau jos turėtų pakakti kelioms dienoms.

„OUKITEL W5“ korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, prie jo tvirtinama termoplastiko apyrankė . Įrenginys atitinka IP67 standartą. Tai reiškia, kad „OUKITEL W5“ nebijo lietaus ar plaunamų rankų, tačiau šią išmaniąją apyrankę vis tiek reikėtų saugoti nuo muilo, dezinfekcinio skysčio ar kitų chemikalų.

„OUKITEL W5“ palyginimas su „DT NO.1 S10“

„OUKITEL W5“ yra kokybiška išmanioji apyrankė, kuri atrodo tarsi laikrodis. Kiekvienais metais pagrindiniai laikrodžių ir apyrankių gamintojai pristato savo naujus modelius, tad šį mėnesį tai jau antras panašus anonsas.

Pirmasis iš žinomų Kinijos gamintojų naują modelį 2019 metais pristatė gamintojas „NO.1“. Tai stilingas išmanusis laikrodis su nerūdijančio plieno korpusu - „DT NO.1 S10“. Tai kiek kitokio stiliaus gaminys, labiau panašus į paprastą išmanųjį laikrodį, nei išmaniąją apyrankę su laikrodžio ekranu. Skirtumas tame, kad nors abu laikrodžiai turi lietimui jautrų ekraną, „DT NO.1 S10“ papildomai turi klasikinius laikrodžio valdymo mygtukus. Tai patogu šaltesniu metu laiku ar dirbant su pirštinėmis.  

Abu šie laikrodžiai nepalaiko integracijos su socialiniais tinklais, bet puikiai bendrauja su išmaniuoju telefonu ir žinutes gauna tiesiai į ekraną. Šiek tiek didesnį ekraną turi „DT NO.1 S10“ - 1,3 colių prieš 1,22 colių „OUKITEL W5“. „DT NO.1 S10“ taip pat turi didesnę bateriją (350 mAh prieš 200 mAh), geresnį atsparumo aplinkai reitingą (IP68 prieš IP67) ir nerūdijančio plieno apyrankę.

Tuo tarpu „OUKITEL W5“ yra lengvesnis, turi kitokią grafinę sąsają ir gali išmatuoti kraujo spaudimą, ko negali „DT NO.1 S10“. Žinoma, didelio tikslumo tikėtis neverta, bet pokyčio tendencijas tai parodys.

„DT NO.1 S10“ sukurtas labiau kaip sporto laikrodis aktyviems žmonėms gamtoje, kelionėse, išvykose. Nors daugelį aktyvumo fukcijų turi ir „OUKITEL W5“, bet jame nėra kompaso, daugiau uždaroms patalpoms skirtų sporto režimų, tad jis labiau orientuotas į miesto stilių ir gyvenimą. Visais kitais atžvilgiais tai labai panašūs gaminiai - net ir jų kaina yra panaši. „DT NO.1 S10“ su anonso nuolaidomis kainuoja 31.86€, o „OUKITEL W5“ - €35,40. Ką rinktis - kaip visada skonio ir poreikių klausimas. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (2)