Nauja veiksmo kamera iš „Xiaomi“ su nuolaidos kuponu - 4K raiška, 1050 mAh baterija, pažangi 6 ašių stabilizacijos sistema ir viskas vos 60 gramų sveriančiame įrenginyje! („Xiaomi Seabird 4K“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Xiaomi Seabird 4K“ - tai nauja mėgėjiška veiksmo kamera. Spalvotame jos korpuse už 145 laipsnių objektyvo slepiasi 12 MP „Sony“ jutiklis, o vaizdas stabilizuojamas ir 3 ašių giroskopu, ir elektronine programa. Ši kamera sveria vos 60 gramų, tačiau vis tiek turi 1050 mAh bateriją. Naudotojai taip pat džiaugsis sulėtintų vaizdo įrašų filmavimu, „Time lapse“ bei kitomis funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai:„Xiaomi Seabird 4K“ specifikacijos

  • Maksimali raiška: 4K 30 kadrų per sekundę greičiu.
  • Kamera: 12 MP „Sony“ jutiklis, 145 laipsnių objektyvas.
  • Vaizdo stabilizavimas: 6 ašių stabilizavimas.
  • Atmintis: „Micro SD“ kortelė iki 128 GB.
  • Ekranas: 2 colių liečiamas spalvotas IPS ekranas.
  • Valdymas: išmaniuoju telefonu per „Wi-Fi“; liečiamu ekranu.
  • Kitos savybės: „Time lapse“ funkcija, ciklinis įrašymas, laikmatis, sulėtintų vaizdo įrašų filmavimas.
  • Baterija:  1050 mAh talpos baterija, kurios energijos pakaks apie 90 filmavimo minučių.
  • Jungtys: „Micro SD“ kortelės lizdas, „Micro USB“.
  • Komplektacija: veiksmo kamera, ličio jonų baterija, USB laidas, instrukcija ir kiti priedai.
  • Išmatavimai ir svoris: 6,05 x 4,22 x 2,97 cm, 60 g.

„Xiaomi Seabird 4K“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama
  • Gearbest - €79.65 su nuolaidų kuponu EZ5C9HS0JR
  • 18 % nuolaidos, siuntimas į Lietuvą - €6,75.
  • AliExpress - apie €80

„Xiaomi Seabird 4K“ – tai nauja kompaktiška veiksmo kamera, filmuojanti 4K raiška. Tai yra mėgėjams skirtas kompaktiškas įrenginys, galintis užfiksuoti jūsų nuotykių akimirkas. Įdomu tai, kad „Xiaomi“ nesirinko tradicinių spalvų (baltos, juodos ar sidabrinės) – „Seabird 4K“ gali būti žalias, mėlynas ar oranžinis. Gal ir gerai – kamerą bus lengviau surasti. Šis įrenginys sveria vos 60 gramų, tačiau turi 1050 mAh bateriją, kurios pakaks 90 filmavimo minučių.

Tačiau nemanykite, kad gamintojas negalėjo į tokią mažą kamerą sukimšti technologijų gausos. Šis įrenginys gali pasigirti pakankamai dideliu 2 colių liečiamu IPS ekranu, o korpuse rasite ir „Micro SD“ kortelės lizdą (iki 128 GB talpos) bei „Micro USB“ jungtį įrenginio baterijos įkrovimui. Įrenginys turi vos porą mygtukų, nes visas funkcijas galima valdyti lietimui jautriu ekranu. Tiesa, „Xiaomi Seabird 4K“ gali būti prijungtas prie išmaniosios programėlės per „Wi-Fi“. Tuomet telefonu galėsite ne tik valdyti kai kurias funkcijas, bet ir ekrane matyti tai, ką mato kamera.

Gera veiksmo kamera turi turėti gerą stabilizavimo mechanizmą. „Xiaomi Seabird 4K“ gali pasigirti 6 ašių stabilizacija, kaip teigia gamintojas. Greičiausiai taip apibūdinama mišri stabilizacijos sistema su 3 ašių giroskopu ir elektronine 3 ašių stabilizacijos programa. Na, o puikią vaizdo įrašų kokybę užtikrina 12 MP „Sony“ jutiklis, 145 laipsnių objektyvas ir F2.6 difragma.

„Xiaomi Seabird 4K“ turi keletą įdomių režimų. Pavyzdžiui, ši kamera gali filmuoti „time lapse“ režimu. Tai – itin lėtas filmavimo būdas, leidžiantis į trumpą vaizdo įrašą sudėti ilgą laiko atkarpą. Ši kamera turi ir greito filmavimo režimą tiems įspūdingiems sulėtinto vaizdo įrašams kurti. Tačiau, žinoma, tai nėra vienintelė „Xiaomi“ 4K veiksmo kamera.

„Xiaomi Mijia 4K“ – tai kiek senesnio modelio įrenginys, kuris taip pat turi 145 laipsnių objektyvą ir lietimui jautrų ekraną. Tiek „Xiaomi Mijia 4K“, tiek „Xiaomi Seabird 4K“ turi „Wi-Fi“ prieigą, leidžiančią kameras valdyti nuotoliniu būdu, ir abi gali filmuoti 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu.

Tačiau „Xiaomi Mijia 4K“ yra kiek didesnė ir sunkesnė – sveria 99 gramus, kai „Seabird“ modelis sveria vos 60. Didesnė kamera turi didesnę bateriją (1450 mAh) ir didesnį ekraną (2,4 colių), tačiau su šiais privalumai susijusi ir šiek tiek didesnė kaina - dabar „Xiaomi Mijia 4K“ parduodama už 85.84€, kai „Seabird“ modelis siūlomas už €79.65.

Apskritai, „Xiaomi Seabird 4K“ yra puikus įrenginys nuotykių mėgėjams. Ši kamera gali filmuoti akiai patrauklius vaizdo įrašus, o pati yra labai maža ir lengva. Ją tiesiog norėsis visur pasiimti su savimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()