Karščiausios „Patriot“ naujienos „CES 2019“ parodoje: naujos kartos „Viper V550“ ir „V551“ žaidimų pelės, „Viper 765“ žaidimų klaviatūra ir net SSD atminties diskas su „Phison 5012“ valdikliu  ()

Visai neseniai praūžusioje „CES 2019“ parodoje gamintojai stengėsi atkreipti dėmesį į save ir pristatė naujausius technologinius pasiekimus. Ir iš visos minios išsiskyrė gerai žinoma kompanija „Patriot“. Atminties kaupiklių, operatyviosios atminties ir periferinių įrenginių gamintojas yra vienas lyderių IT segmente ir nepraleido progos pristatyti savo naujus produktus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Viper STEEL“ operatyvioji atmintis

Praėjus keleriems metams po to, kai jau įpratome matyti „Patriot“ operatyviąją atmintį „apginkluotą“ RGB apšvietimu, šįkart kompanija pristatė „Viper STEEL“ be šio apšvietimo.

Kompanija teigia, kad toks sprendimas buvo priimtas, atsižvelgiant į klientų pageidavimus ir norą, kad didesnis dėmesys būtų skiriamas operatyviosios atminties dizainui bei techninių parametrų gerinimui, o ne investavimui į „švieseles“.

Tad štai ir turime „Viper STEEL“ operatyviąją atmintį, pasižyminčia minimalistiniu dizainu, pilkos/juodos spalvos raštais, o „Viper“ logotipas apsuptas raižiniais.

„Viper STEEL“ yra „Samsung B-Die“ RAM tipo, tad parametrai siekia nuo 3000 MHz iki 4400 MHz, o talpa – iki 32 GB.

Pranešama, kad „Viper STEEL“ operatyvioji atmintis Baltijos šalių rinkose jau turėtų būti prieinama šio mėnesio pradžioje ir planuojama, kad DDR4, 16 GB, 3000 MHz rinkinio kaina sieks apie 110 eurų.

„Viper V550“ ir „V551“ žaidimų pelės

„CES 2019“ parodoje „Patriot“ pristatė ir naujas žaidimų peles. Atsižvelgdama į rinkos tendencijas, kompanija nusprendė apsistoti ties viena lazerine žaidimų pele („V570“) ir pasiūlyti tris optines žaidimų peles: „V530“, kuri jau yra rinkoje, ir dvi naujas optines peles - „V550“ bei „V551“.

„V550“ žaidimų pelė bus visiškai simetriška ir kompanija teigia, kad tokia pelė suteiks maksimalų komfortą tiek dešiniarankiams, tiek ir kairiarankiams.

Taip pat verta paminėti ir turimą „PixArt 3325“ jutiklį su DPI iki 5000 ir iki 10000, pasinaudojus „Viper Software“ programine įranga.

Kalbant apie „V551“ žaidimų pelę, tai be 7 programuojamų mygtukų ji dar palaikys „PixArt 3327“ jutiklį su 6200 DPI, o pasinaudojus „Viper Software“ - iki 12000.

Gamintojas planuoja, kad šios žaidimų pelės Baltijos šalių rinkose pasirodys kovo mėnesį.

„Viper 765“ žaidimų klaviatūra

Ši žaidimų klaviatūra išleista prieš keletą mėnesių, tačiau pirmą kartą pirkėjai ją gyvai galėjo pamatyti „CES 2019“ parodoje.

Kompanija iš viso pristatė keturias klaviatūras, tačiau „Viper 765“ išsiskiria atsparumu vandeniui ir dulkėms, bei vartotojams suteikia pasirinkimo laisvę tarp dviejų „Kailh“ jungiklių (balti ir raudoni).

Verta paminėti ir tai, kad išliko „RGB“ apšvietimas bei magnetinis porankis. Įdomu ir tai, kad „Technews.lt“ jau rengia naujausios „Viper V770“ klaviatūros apžvalgą ir greitu metu turėsime dar daugiau informacijos.

Prognozuojama, kad Baltijos šalyse šios klaviatūros pasirodys šio mėnesio pradžioje ir „V765“ turėtų kainuoti apie 80 eurų.

„Viper VPN100 M.2“

Jau kovo mėnesį Patriot“ planuoja į rinką išleisti naujos kartos („M.2 Gen3 x4“) SSD atminties diską su „Phison 5012“ valdikliu. Siūlomi „M.2“ duomenų saugojimo kiekiai svyruos nuo 256 GB iki 2 TB.

Atsižvelgiant į užtikrinamus aukštus „IOPS“ (500K) bei duomenų įrašymo (3450 MB/s) ir nuskaitymo (3000 MB/s) greičius, šie atminties diskai turėtų sudominti ne vieną pirkėją.

Svarbu pastebėti ir tai, kad „Viper VPN100“ buvo ilgai lauktas „Patriot M.2“ produktų linijos priedas, nes iki šiol „Patriot“ savo klientams galėjo pasiūlyti tik „IOPS“ (200K) ir apie 1700 MB/s duomenų įrašymo bei nuskaitymo greičius. Turime galvoje „Scorch M.2“ produktus.

Žaidimų mėgėjams kompanija taip pat planuoja pasiūlyti specialų „Viper VPR100 M.2“ diską (modelio pavadinime atsiranda „R“ raidė), kurio techninės charakteristikos nuo naujojo „VPN M.2“ per daug nesiskirs, tačiau turės „RGB“ apšvietimą.

Planuojama, kad „Viper VPN100 M.2“ Baltijos šalyse pasirodys balandžio mėn., o „VPR100 M.2“ teks palaukti bent iki gegužės.

„Viper SATA 2.5” SSD“

Standartiniai 2,5 colių SSD diskai vis dar yra reikalingi, todėl „Patriot“ ir toliau sėkmingai plėtoja šį segmentą.

Kompanija pristatė naująjį „Viper 2.5” SSD“ diską su „Phison S12“ valdikliu ir trimis talpų kombinacijomis: 512 GB, 1 TB ir 2 TB.

Kalbant apie jų našumą, jie taip pat bus žymiai greitesni, palyginus su populiariaisiais „Patriot Burst 2.5”“ diskais, ir „IOPS“ nuskaitymo bei įrašymo rodikliai atitinkamai sieks 100K bei 90K.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()