Gera žinia programuotojams: „Revolut“ Vilniuje žada didelę plėtrą ir buria naują komandą  (4)

Rengiantis pradėti teikti bankines paslaugas, „Revolut” Lietuvoje samdo 70 naujų darbuotojų;

Be pagrindinių bankinių pozicijų, „Revolut” samdo klientų aptarnavimo ir atitikties specialistus bei programuotojų komandą;

Dėl aukšto rinkos įsitraukimo nutarta prioretizuoti klientų aptarnavimą lietuvių kalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Londono fintech kompanija „Revolut”, besirengianti pradėti teikti bankines paslaugas Lietuvoje, paskelbė Vilniuje kuriantys 70 naujų darbo vietų. Tarp samdomų darbuotojų - vadovaujančios banko pareigybių pozicijos, taip pat - klientų aptarnavimo ir atitikties agentai, bei programuotojų komanda išoriniam ir vidiniam programavimui.

„Lietuvių indėlis mūsų įmonėje buvo ypač svarbus nuo pat pirmųjų „Revolut” dienų. Be to, Lietuvos universitetai ruošia ypač aukštos kvalifikacijos technologijų sektoriaus darbuotojus, kurie mums šio spartaus augimo etape yra būtini”, - teigia Revolut įkūrėjas ir vadovas Nikas Storonskis.

Pasak „Revolut” vadovo, nauji klientų aptarnavimo specialistai su Lietuvos vartotojais netrukus pradės bendrauti ir pagalbą programėlėje teikti lietuvių kalba, kadangi tai buvo vienas iš dažniausių vartotojų prašymų šalyje. Iki šiol, pagalba programėlėje buvo teikiama tik anglų ir lenkų kalbomis.

„Tai puikiai atspindi „Revolut” veiklos modelį - mes klausiame ir klausome, ko prašo mūsų klientai, ir tai įgyvendiname”, - kalba N. Storonskis. „Vien Vilniaus mieste 20 proc. vyresnių kaip 18 metų gyventojų naudojasi mūsų paslaugomis, ir mes aiškiai matome, kad dabar Lietuvoje jau pasiekėme tašką, kai reikalingas gilesnis vertikalus augimas, t. y., būtent vietos rinkai būdingų paslaugų kūrimas”, - pridūrė „Revolut” įkūrėjas ir vadovas.

„Finansų rinka pasaulyje yra ant pokyčių slenksčio, kuriame naujos kartos „fintech“ kompanijos radikaliai keičia industriją. „Revolut“ komandos plėtra Lietuvoje leis mūsų talentams įgauti itin unikalios tarptautinės plėtros patirties bankininkystėje, kuri yra neįkainojama auginant „fintech“ klasterį“, - teigia „Investuok Lietuvoje“ direktorius Mantas Katinas.

Artėjantis prie 4 mln. klientų visame pasaulyje, „Revolut” Lietuvoje šiuo metu turi per 170,000 vartotojų. „Sėkmingas licencijavimo procesas Lietuvoje sulaukė daug tarptautinio žiniasklaidos ir kitų fintech industrijos atstovų dėmesio. Neabejoju, kad šis mūsų žingsnis įkurti vieną iš pagrindinių programuotojų centrų būtent Vilniuje taip pat neliks nepastebėtas kitų įmonių, kurios ieško gerų specialistų ir palankių sąlygų plėtrai”, - teigia „Revolut” vadovas.

Kompanija rengiasi pradėti teikti bankines operacijas pirmoje šių metų pusėje. Įmonė pirmiausiai Lietuvoje pradės priimti indėlius, siūlys overdraftą bei asmenines paskolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai (4)