Didžiulis „Amazfit“ išpardavimas ir puikus „Amazfit Verge“ pasiūlymas: išskirtinis laikrodis sporto ir technologijų mėgėjams su daugybe funkcijų, puikiu ekranu ir dabar labai gera kaina (Video)  (3)

„Amazfit Verge“ - tai naujas vidutinės klasės išmanusis laikrodis su spalvotu ekranu, 390 mAh baterija ir IP68 sertifikatu. Tai - stilingas ir patogus įrenginys, ypač tinkantis tiems, kurie propaguoja aktyvų gyvenimo būdą. O dabar laikas įsigyti „Amazfit Verge“ laikrodį yra itin palankus. Štai 5 priežastys, kodėl šis įrenginys yra vertas dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  • Gearbest €108,60
  • 29 % nuolaida, mažiausia kaina iki šiol
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Amazon - 146€

1. Įspūdinga technika

„Amazfit Verge“ turi didelį spalvotą liečiamą OLED ekraną, kuris leidžia patogiai valdyti laikrodžio funkcijas. Iš visų „Xiaomi“ laikrodžių tai turbūt pats geriausias ekranas.

Nugarėlėje yra pulsometras, o pats korpusas yra pagamintas iš labai tvirtų plastikų (ABS ir PC). Tai ko gero didžiausias jo trūkumas - laikrodis nors ir atrodo gražiai, bet yra plastikinis. 

„Amazfit Verge“ turi 390 mAh bateriją, kurios pakaks iki 5 dienoms. Laikrodis taip pat turi „Bluetooth 4.0“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti tiek su „Android“, tiek su „iOS“ prietaisais.

2. Patogumas ir stilius

„Amazfit Verge“ yra sukurtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms - jį tikriausiai norėsite nešioti sportuodami.  Todėl labai gerai tai, kad šis įrenginys turi termoplastiko apyrankę, kuri yra minkšta ir patogi. Idealus derinukas technikos mėgėjams, jaunimui, sportiškies žmonėms. 

„Amazfit Verge“ sveria vos 46 gramus, todėl jo net nepajusite ant savo riešo. Nepaisant to, įrenginys vis tiek atitinka IP68 standartą - nereikės nusiimti savo „Amazfit Verge“, kai plausite rankas ar ims lyti.

„Amazfit Verge“ pasižymi paprastu klasikiniu dizainu. Tai reiškia, kad įrenginys neišsiskirs biure, stovyklavietėje ar sporto salėje. Pirkėjai gali rinktis iš trijų spalvų. Tiesa, biuro sąlygomis prie kostiumo jis atrodys ne kaip - plastikas yra plastikas. Tokiu atveju geriausia rinktis „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ - tai itin solidžiai atrodantis išmanusis, puikiai tinkantis prie kostiumo ar spooto salėje. Bet kainuoja brangiau.

3. Daugybė funkcijų

Žadintuvas, žingsniamatis, širdies dažnio matavimas, sudegintos kalorijos, orų pranešimai, priminimas atsigerti, pajudėti ir taip toliau - šių funkcijų jau tikisi ir pigesnių išmaniųjų laikrodžių pirkėjai. Tačiau „Amazfit Verge“ gali pasiūlyti kur kas daugiau.

Jis naudoja GPS ir GLONASS navigacijos sistemas, kurios tikrai pravers einant į žygius. „Amazfit Verge“ taip pat informuoja apie žinutes bei programėlių pranešimus, leidžia valdyti muzikos grotuvą, padeda surasti telefoną.

4. Sporto režimai

„Amazfit Verge“ turi 11 sporto režimų. Tarp įdomesnių galima paminėti treniruotes eliptiniu treniruokliu bei stacionariu dviračiu, kopinėjimą ir bėgiojimą raižyta vietove. Įrenginys turi PPG pulsometrą, kuris veikia nuolat - ilgesnio laiko duomenis patogiausia peržiūrėti programėlėje.

5. Kaina

Šiuo metu Gearbest.com portale vyksta didžiulis „Amazfit“ išpardavimas - dėvimos elektronikos prekėms taikomos dosnios nuolaidos. Dalis šių puikių pasiūlymų įtraukta į šios savaitės geriausių akcijų dešimtuką.

Į šią akciją patenka ir naujasis „Verge“, apie kurį dar nesame rašę - tiesiog iki šiol šio laokrodžio kaina buvo tokia, kad jo pirkti niekaip neapsimokėjo. Bet dabar šis „Amazfit Verge“ parduodamas su 29 % nuolaida ir kainuoja vos €108,60. Tai jau labai rimtas ir geras pasiūlymas ir galima drąsiai pasvarstyti apie jo įsigyjimą.

Nors į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai, tačiau reikės šiek tiek palaukti - nauji laikrodžiai bus išsiųsti tik po birželio 20 dienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(9)
(-7)

Komentarai (3)