Tai, ką matote nuotraukoje, yra tikras pistoletas, tačiau kodėl jis į tokį nepanašus? (Video)  (0)

Pažvelkite į šią nuotrauką - ką joje matote? Nors į tai nepanašu, tai - tikrų tikriausias pistoletas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LifeCard .22LR“ arba tiesiog „LifeCard“ - tai amerikiečių kompanijos „Trailblazer Firearms“ sukurtas .22LR kalibro amuniciją naudojantis pistoletas. Šis ginklas iš tikrųjų yra neįtikėtinai mažas. Jo ilgis - 8,6, o plotis - 5,6 cm. Būdamas vos 1,27 cm storio „LifeCard“ yra vienas iš ploniausių pistoletų pasaulyje.

Žinoma, akivaizdu, kad tai - sulankstomas pistoletas. „LifeCard“ gali būti perlenktas perpus, kad patogiau tilptų kišenėje ar rankinuke. Tai - kišeninis ginklas, kaip ir „DoubleTap Derringer“, tačiau šis net neatrodo kaip tikras pistoletas, o tai yra didelis privalumas.

„LifeCard“ gali būti lengvai paslepiamas, o tada panaudotas pagal paskirtį. Tiesa, greitai išaiškėja vienas iš šio pistoleto trūkumų - jis yra vienašūvis. Penki šoviniai gali būti paslėpti rankenoje, tačiau įstatyti šovinį į spyną tenka pačiam šauliui. Reikia atverti spyną, išimti tūtelę, įstatyti naują šovinį, užverti spyną ir užtaisyti ginklą - tai nėra greitai veikiantis ginklas.

Kita vertus, „LifeCard“ yra stebėtinai patogus. Jis turi įprasto dydžio rankeną ir, nors yra labai plonas, yra gana ergonomiškas. „LifeCard“ sveria vos 198 gramus. Rankena yra pagaminta iš aliuminio, o vamzdis bei visas šūvio mechanizmas - iš plieno.

„Trailblazer Firearms“ šį pistoletą kūrė net septynerius metus, todėl net ne keista, kad „LifeCard“ yra patikimas, patogus ir saugus. Šis pistoletas negali iššauti, kai yra uždarytas. Tiesa, gamintojas vis tiek rekomenduoja jį nešiotis be šovinių. Asmeniniu saugumu susirūpinę žmonės mėgsta šį ginklą, nes jį galima paslėpti. Tačiau tai yra brangus (apie 400 dolerių) pistoletas, kuris neturėtų būti naudojamas kaip pagrindinis savigynos įrankis.

Kita vertus, „LifeCard“ dizainas vis tiek vertas dėmesio:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(1)
(24)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: