Geresnė idėja, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio - „Netflix“ ir „Youtube“ bus galima žiūrėti „Tesla“ automobiliuose  (5)

„Tesla“ automobiliuose galima surasti įvairių staigmenų. Pagrindiniame ekrane salone galima žaisti ir žaidimus, kurie yra valdomi automobilio vairu. O jau visai greitai čia bus galima žiūrėti ir „Netflix“ bei „Youtube“ įrašus. Bet ar tai nėra prasta mintis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš tiesų, tai yra puikis mintis. „Tesla“ elektromobiliai bet kuriuo atveju palaiko ryšį su gamintoju, per atstumą atnaujinama jų programinė įranga. Taigi, įdiegti galimybę prisijungti prie „Netflix“ ir  „Youtube“ bus pakankamai lengva. Geriausiai tam tiks „Tesla Model 3“ ekranas, kuris yra horizontalus, tačiau ir „Model  S“ bei „Model X“ ekranai yra pakankamai dideli, kad filmai ir serialai atrodytų puikiai.

Tikriausiai jau susirūpinote dėl saugumo. Be reikalo - kaip ir žaidimai, taip ir vaizdo įrašų sistemos neveiks, kai automobilis važiuos. Filmų negalės žiūrėti ir keleivis - tai vis tiek blaškytų vairuotoją. Taigi, reikės sustoti, patogiai įsitaisyti ir tada bus galima pažiūrėti mėgstamiausią serialą.

Ir automobilis tam puikiai tinka. Didelis ekranas, uždara erdvė, patogios sėdynės - ilgų kelionių metu ši nauja funkcija tikrai taps mėgstamu laiko leidimo būdu. Ypač, kai elektromobilis yra įkraunamas. Žinoma, ekrano padėti nėra reguliuojama, tačiau tokia automobilinė kino sistema turi ir didelį privalumą - puikią stereo sistemą, kuri užtikrins žiūrimo siužeto tikroviškumą.

Vaizdo įrašai automobilio pramoginėje sistemoje nėra naujiena - tokią funkciją turėjo jau keli „Mercedes-Benz“ ir kitų gamintojų automobiliai. Tam reikia ne tik gero ekrano, bet ir nuolatinio interneto ryšio. Todėl ir „Tesla“ vairuotojai šia pramoga galės naudotis tik ten, kur ryšys yra pakankamai stabilus.

Vaizdo įrašus į automobilio ekraną galima perkelti ir naudojant „Android Auto“ ar „Apple Carplay“ programas. Tačiau „Tesla“ sprendimas neabejotinai bus elegantiškesnis ir paprastesnis. Jei šia galimybe pasinaudos daugiau vairuotojų, galbūt ateityje automobiliai bus kuriami turint šią funkciją omenyje. Štai „Tesla Model Y“ taip pat turės horizontalų ekraną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (5)