Dabar tai pats geriausias langų valymo robotas iki 150€? TOP 10 svarbiausių „Alfawise S60 Pro“ savybių - dabar jau valo ne tik stiklus, bet ir plyteles  ()

„Alfawise S60 Pro“ - tai langus valantis robotas. Jis sukurtas tam, kad žmonėms nebereikėtų pavojingai balansuoti ant kopėčių ar stengtis pasiekti tolimiausius stiklo kampelius persisvėrus per palangę. „Alfawise S60 Pro“ važinėja stiklu kaip koks robotas dulkių siurblys ir langus valo dviem besisukančiomis šluostėmis. Štai 10 pagrindinių šio įrenginio savybių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma verta paminėti, kad „Alfawise S60“ nėra stebuklingas gravitaciją nugalėjęs prietaisas. Šis robotas prisisiurbia prie stiklo kaip koks aštuonkojis, o tame ropoja stiklu jį valydamas dviem šluostėmis. Rezultatas yra lygus tam, kurį pasiektumėte rankomis, tik jums nieko nereikia daryti pačiam. 

Tai atnaujinta „Alfawise S60“ langų valymo roboto versija, kuri 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes gali būti naudojamas ne tik langų, bet ir plytelių, marmurinių bei kitų slidžių paviršių valymui, o dabar parduodamas už labai gerą kainą. 

„Alfawise S60 Pro“ kaina

Kuo šis robotas yra išskirtinis? Atrinkome 10 svarbiausių jo savybių:

1. „Alfawise S60 Pro“ nepalieka nevalytų vietų

„Alfawise S60 Pro“ tvirtai prisisiurbia prie stiklo ir juo važinėja zigzagu. Šis robotas jaučia, kur yra lango rėmas ir stabiliai važiuoja tik iki jo. Zigzagu stiklu važinėjantis „Alfawise S60 Pro“ nepalieka nevalytų vietų.

2. Galingas japoniškas variklis ir 2,4 Kp siurbimo jėga

„Alfawise S60 Pro“ turi galingą japonišką 120 W bešepetėlinį variklį. Jis pasiekia 4 Nm sukimo momentą, kuris padeda labai patikimai valyti stiklą. „Alfawise S60 Pro“  taip pat gali pasigirti 2,4 Kp siurbimo jėga, todėl prie stiklo prisisiurbia labai tvirtai.

3. „Alfawise S60 Pro“ valo labai greitai - kvadratinis metras per 3 min.

„Alfawise S60 Pro“ turi dvi besisukančias mikropluošto šluostes ir lango paviršiumi juda pakankamai greitai. Šis robotas per 3 minutes nuvalo vieno kvadratinio metro plotą, o valymo kokybė prilygsta tai, kurią pasiekiate rankomis.

 

4. 650 mAh baterija, papildoma apsauginė virvė - jokios rizikos nukristi ant žemės

„Alfawise S60 Pro“ sveria vos 1,14 kg, tačiau prie lango prisisiurbia net su 5 kg jėga. Tiesą sakant, nieko nenutiktų, net jei nutrūktų elektros energijos tiekimas - „Alfawise S60 Pro“ turi 650 mAh bateriją, kuri leidžia robotui kyboti net 20 minučių. Jei visgi kas nors nutiktų ir robotas atsiplėštų nuo stiklo, jis vis tiek nenukristų - saugos virvė atlaiko visus 142 kg.

5. Itin paprastas naudojimas

„Alfawise S60 Pro“ naudotis yra labai paprasta - tereikia įjungti robotą ir prispausti jį prie stiklo. Taip pat reikės pritvirtinti saugos virvę, o tuomet jau galima darbuotis. „Alfawise S60 Pro“ skleidžia tik 65 dB garsą, o jo storis - 8,2 cm. Taigi, ne visada reikės net žaliuzes nukabinti.

6. Tinka valyti ne tik stiklui, bet ir plyteles

Unikali „Alfawise S60 Pro“ savybė ta, kad jis gali valyti įvairius paviršius, ne tik lygų stiklą. Šis robotas valo ir plyteles, grublėtą stiklą ir kitus kietus paviršius - iki šol to negalėdavo iš esmės jokie tokios kainos langų valymo robotai. 

7. Dvigubas valymas 80 aps/min greičiu

„Alfawise S60 Pro“ naudoja porą mikropluošto šluosčių, kurios sukasi 80 apsisukimų per minutę greičiu. Jos gali būti naudojamos ir sausos, ir su langų valikliu. Viena šluostė dar kartą nuvalo vietas, kurias jau valė kita.

8. Specialus nuotolinio valdymo pultelis

„Alfawise S60 Pro“ neturi išmanių funkcijų - šiam robotui nereikia bendrauti su jūsų išmaniuoju telefonu. „Alfawise S60 Pro“ yra valdomas ant korpuso esančiais mygtukais, tačiau anksčiau ar vėliau robotas pasieks tas vietas, kurių jūs pasiekti negalite. Todėl „Alfawise S60 Pro“ turi pultelį, veikiantį net 30 metrų atstumu.

9. Komplektacijoje net 12 šluosčių

„Alfawise S60 Pro“ pakuotėje rasite patį robotą, jo valdymo pultelį ir instrukcijas anglų kalba, tačiau čia bus ir keletas naudingų priedų. Tai - saugos virvė, atlaikanti 142 kilogramus, purškimui skirtas butelis ir net 12 šluosčių.

10. Labai gera kaina

€135,00 kaina gali pasirodyti kaip didžiulės išlaidos langų švarai, tačiau šis robotas išvalys didelę jūsų namų dalį, tai darys saugiai ir efektyviai. O svarbiausia, šis robotas valo ne tik langus, tad jis turės ką veikti kiekvieną savaitę. Be to, kadangi „Alfawise S60 Pro“ neturi išmanių funkcijų, jis yra pigesnis už daugelį išmaniųjų langų valymo robotų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()