Taip ir vyksta smegenų plovimas? Tyrimas atskleidė tiesiog neįtikėtinus faktus – „Monsanto“ manipuliavo „Google“ rezultatais, kad nepalankios žinios būtų palaidotos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2019-08-10 17:54
„baltukas“
daynewss 2019-08-10 19:19
...tarė Egidijus, nusišypsojo ir susuko kupiūrą
sigun 2019-08-10 22:30
Esminis klausimas ar Monsanto nupirko tūkstančius reklamų, kurios būtų rodomos paieškų viršuje ar Google gavo pinigus ir pakoregavo paieškas, kad konkretūs rezultatai būtų nukišami kažkur giliai giliai. Pirmu atveju, tai yra Google verslo modelis ir su tuo visi jau susitaikė, ypač kai Google dar ir pažymi, jog rodoma nuoroda yra skelbimas. O vat antruoju galėtų grėsti dar viena labai labai rimta byla. Beje, prieš kelias dienas skaičiau, kad Bayer, kuri nupirko Monsanto, jau atidėjo 8 mlrd USD kompensacijoms dėl to, kad neįspėjo ūkininkų, kad Roundup yra labai kancerogeniškas. Tiesa, dar po dienos paneigė atidėjimą, nes matyt nesutarė su kita puse, kadangi ūkininkai reikalauja ne mažiau 10 mlrd kompensacijų ir dabar turbūt viskas spręsis teisme.
Giedriax 2019-08-11 01:57
Na pirmiausia reikia nepamiršti, kad google yra verslas, todėl kaip ir visi kiti verslai, mėgsta pinigus. Dėl pinigų padarys viską kas legalu. Jei jau į viešumą iškilo viena istorija, natūraliai kyla klausimas kiek panašių istorijų dar mes nežinome?
immortallt 2019-08-11 10:19
Šiaip visi pesticidai, kai su jais dirbi, yra pavojingi sveikatai. Būtent šiame etape jie ir yra pavojingiausi (šiuolaikiniai), bet kiti pasigauna i aiškina, kad maistas pavojingas. O kad dirbant reikia saugotis, tai ir 1990 m. literatūroje tai parašyta. Anokia čia naujiena.
Shinigami 2019-08-11 13:44
Man atrodo, kad visa chemija yra pavojinga sveikatai? Iš dabar einančių straipsnių aš susidariau nuomonę, kad kad ir kur be bučiau galiu užsimerkti ir besti pirštu atsitiktine kryptimi ir sakyti, kad ta medžiaga yra kancerogeniška ir busiu 95% visados teisus.
immortallt 2019-08-11 23:30
Pvz. H2O
HardAxe 2019-08-12 09:45
https://en.wikipedia.org/wiki/Dihydroge ... HMO_parody
bahuriux 2019-08-12 09:50
žinoma ir H2O irgi pavojingas nes retais atvejais gali nuo jo mirti jei perduozosi, arba greitai jei nuskesi. https://www.mrwatergeek.com/what-happen ... Much_Water
iPienius 2019-08-12 13:33
lyginant dabartinius su tokiais, kurie buvo pries 30 metu, tai dabartiniai nera tokie kenksmingi ir gamintojai eina link saugesniu. seniau niekas nenaudojo jokiu apsaugos priemoniu ir tarkim dirbant su jais pakliudavo ant ranku, tai rankos iskart pasidarydavo raudonos. nuo siuolaikiniu tokio povekio nebus, nusiplausi rankas ir nieko nebus. aisku, jei ten bus dideli kiekiai, arba isgersi, tai zinoma, kad bus poveikis sveikatai. kalbant apie roundap (glifosatus) eiliniai zmones, kurie (pirmiausia neturi pazymejimo su juo dirbti) zino tik si viena pavadinima, nors yra registruota 20+ skirtingu gamintoju, naudoja nesilaikydami reikalavimu, dirba su netvarkinga ir reikalavimu neatitinkancia iranga, todel butent ji ir randa maisto produktuose, paskui prasideda visokie veziniai susirgimai ir t.t. dazniausiai glifosatus naudoja pries derliaus nuemima, taciau panaudojus juos turi praeiti 14 dienu, o jis suveikia per mazdaug 7 dienas ir dauguma nelaukia dar papildomai 7 dienu, todel glifosatai nespeja suirti ir lieka gruduose. yra daug baisesniu augalu apsaugos priemoniu nei glifosatai, bet apie juos niekas nekalba, nes paprasciausiai nezino. lyginant su jais tai glifosatai yra beveik nepavojingi. pvz rapsus (kartais zirnius) purskia reglonu, kad greiciau sunoktu (kuris poveikis matomas beveik iskart). cia yra ypatingai baisi ir pavojinga medziaga, kuriai naudoti neuztenka, paprasto augalu apsaugos pazymejimo, o reikia dar tureti papildoma leidima. jei su glifosatu dirbant uztenka paprastesniu asmens apsaugos priemoniu, tai su reglonu reikia aukstesnes klases ir kokybiskesniu. bet apie ji niekas nekalba, nes ji zino tik tie, kas naudoja. siaip kiti augalu apsaugos produktai naudojami anksciau (kai augalai dar tik auga), todel per ilgesni laika jie speja suirti, pasisalinti is augalu ir neberandami maisto produktuose.