Aiškėja, kokiais tiksliai JAV šarvuočiais domisi Lietuva: tai bus stipriai ginkluotos mašinos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arunas1948 2019-09-03 12:05
Lietuvai reikia sugalvoti kur istaskyti kariuomenei skirtus pinigus, dar yra salyga reikia pirkti is Amerikos kitaip nebusim draugais.
VytautasK 2019-09-04 10:53
Arūnai1948, gynyba kainuoja, ypač kai tokį šlykštų kaimyną turime. Ar tau maskolija draugas?
Arunas1948 2019-09-04 11:49
Kad gynyba kainuoja aiskinti nereikia bet kai gynyba nustekena piliecius ir jie netenka motyvacijos stai kur didziausias priesas, dar jum mazai pavyzdziu trecdalis paliko tevyne o ir like ko gero laukia rusu.
Kirtiklis 2019-09-04 13:37
Tu tik lauki rusų, o ne likę. Ir ne tavo reikalas kas kur važiuoja, čia tau ne SSRS, kad negali niekur vykti.
HardAxe 2019-09-04 14:49
"Rusų" laukia tik tie, kuriem jau ir taip viskas prarasta.*** Tik paskutinės mazgotės ir liurbiai. Kažkodėl tikisi "ateis rusas ir padarys mano gyvenimą geresnį man nieko nedarant". O ateiti turi "rusas" nes kažkada jie buvo jauni "prie ruso". Ir be "ruso" nėra kam "ateiti". Nebent pabėgėliam, bet jie gi nepagalvos už tą liurbį, jie norės, kad už juos galvotų. Taip ir laukia "ruso" "daržovės". O normaliem, mastantiem žmonėm: * yra tokių, kuriem rusija gerai - jie išvažiuoja patys ar vysto biznį susijusį su rytais. * yra tokių, kuriem vakarai gerai - jie važiuoja ar bendradarbiausia su vakarais. * yra duagybė tokių, kuriem gerai tiesiog Lietuvoj. Jokių problemų. ***
Arunas1948 2019-09-04 16:10
As del jusu pergyvenu, pradedant 1974 metais savo sunums daviau vardus Skirmantas, Vytenis, Mindaugas kai jus tuo tarpu stojot i komunistu partija ir netikejot laisva Lietuva.
Monochamus 2019-09-04 16:20
Ir kiek gi tave nustekena? Kiek sumokėjai už tuos šarvuočius? Jei nicke užrašyti gimimo metai, tai ne tik, kad tau nieko nekainuoja, bet pats esi išlaikytinis. Jei nesi priedurnis ir/ar tinginys, tai susikurti normalų gyvenimą Lietuvoje yra daug lengviau nei Rusijoje ar kitose postsovietinėse šalyse (išskyrus nebent Latviją ir Estiją). Bet, žinoma, sprendžiant iš tavo postų kitose temose, tai akivaizdu, kad mokyklos arba nebaigęs arba sugebėjai praslysti nesimokęs, tai kur čia sugebėsi kažką nuveikti... Ir iš šio posto sprendžiant akivaizdu, kad nesimokei istorijos, jei sugebi rašinėti apie "rusų laukimą" valstybėje, kuri nuo rusų tiek prisikentėjo, kur vos ne kiekvienas lietuvis turi savo artimoje aplinkoje tremtinių ar politinių kalinių... Akivaizdu, kad kai tokios degradavusios smegenėlės, tai nieko kito turbūt ir nebelieka gyvenime, kaip bėdavotis, kad tau niekas nieko neduoda už nieką. Taip, Sovietų sąjungoje sutinku, kad tiems, kurie nieko nesugeba ar tingi kažką veikti gyventi buvo lengviau, todėl ir turime tokių liekanų, kurie gal ir "laukia ruso". Bet tokių yra mažuma, o ne dauguma ir laikui bėgant manau dar daugiau išdvės. O kapitalistinėse santvarkose užtat sąžiningiau. Aš, vienas iš daugumos likusių Lietuvoje, moku mokesčius už kuriuos perka tiek šarvuočius, tiek išlaiko pensininkus ar niekam tikusius idiotus, ir vis tiek nesiskundžiu. Sovietų sąjungos laikais iš manęs daug daugiau pavogtų vien tam, kad būtų "lygybė". Net ir tai, kad mano pinigai keliauja parazitų išlaikymui manęs per daug nedemotyvuoja, nors, gal per daug ir neliūdėčiau jei tokie kaip tu padvėstų badu, bet užtenka proto ir žmogiškumo suprasti, kad išlaikydami tokius kaip bendruomenė bendrai išloštumėm.
HardAxe 2019-09-04 16:23
Na aš per jaunas, nebeturėjau galimybės bandyti patikėti sovietinėmis tiesomis. Bet mano vardas irgi lietuviškas
Arunas1948 2019-09-04 17:16
Monochamus tavo nusivylimui esu baiges aukstaji moksla, sukaupes milijonini turta o del tremtiniu vargiai man prilygsi du dedes mire konclageriuose, du dedes atsedejo po 20 metu, seneliai 5 metus isbuvo tremtyje, mano tevai suzinoje kad atvaziuoja isvezti pabego is namu viska palike, dabar patenkintas.
Monochamus 2019-09-05 10:40
Koks skirtumas ką esi baigęs, esmė ką moki. Ar nejauti gėdos prieš savo du dėdes, senelius ir tėvus? Man atrodo vartosi grabe po tavo vatnikiškų komentarų...