„Tai yra neįtikėtinai jaudinantis etapas mūsų įmonei!“ Iš nutekinto Elono Musko laiško matyti, kad šis ketvirtis bus rekordinis – „Tesla“ (TSLA) akcijos iškart pašoko į viršų  (0)

Elonas Muskas savo laiške darbuotojams teigia, kad šis ketvirtis kompanijai bus rekordinis – pirmą kartą bus pasiektas toks klientams pristatytų elektromobilių skaičius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-10-01 „Tai yra neįtikėtinai jaudinantis etapas mūsų įmonei!“ Iš nutekinto Elono Musko laiško matyti, kad šis ketvirtis bus rekordinis – „Tesla“ (TSLA) akcijos iškart pašoko į viršų  (0)
  • 2019-10-01 „Tai yra neįtikėtinai jaudinantis etapas mūsų įmonei!“ Iš nutekinto Elono Musko laiško matyti, kad šis ketvirtis bus rekordinis – „Tesla“ (TSLA) akcijos iškart pašoko į viršų  (12)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai buvo skelbiami II-ojo ketvirčio „Tesla“ kompanijos elektromobilių gamybos bei pristatymo rezultatai, tąkart taip pat buvo pasiektas rekordas ir elektromobilių gamintojas savo pirkėjams buvo pristatęs 95200 vienetus „Model S/X“ ir „Model 3“  elektromobilių.

Dabar aiškėja, kad III-iasis ketvirtis kompanijai gali būti dar sėkmingesnis. Kaip praneša Elono Musko laiško kopiją gavęs portalas „Electrek“, kompanija tikisi, jog šį ketvirtį užbaigs su 100 000 elektromobilių pristatymo rezultatu.

„Mes artėjame prie savo pirmojo, 100 000 elektromobilių pristatymo ketvirčio. Tai yra neįtikėtinai jaudinantis etapas mūsų įmonei!“, - laiške rašo Elonas.

Pagrindinis klausimas „Tesla“ kompanijai vis dar išlieka elektromobilių pristatymas ir tai jau tęsiasi nebe pirmą ketvirtį. Gera žinia yra ta, kad kompanija vis sėkmingiau susidoroja su šiuo iššūkiu.

Elonas Muskas taip pat tikina, kad per III-iąjį ketvirtį elektromobilių užsakymų bus maždaug 110 000. Ir šie skaičiai kiekvieną ketvirtį auga vis greičiau.

Generalinis „Tesla“ direktorius patikino, kad dabar pagrindinis dėmesys skiriamas transporto priemonių pristatymui klientams:

„Dabartinis iššūkis yra įsitikinti, kad automobiliai yra tinkamose vietose ir pasinaudojant visais turimais kompanijos ištekliais pasiekti, kad šie automobiliai būtų pristatyti mūsų klientams iki šio ketvirčio pabaigos (tai yra iki rugsėjo 30 d. aut. past.).“

Kaip gi bus iš tikrųjų, sužinosime kiek vėliau, kai bus paskelbti oficialūs III-ojo ketvirčio rezultatai. Tačiau per pastaruosius keletą mėnesių „Tesla“ savo pozicijas ypač sustiprino Europoje ir visai neseniai skelbėme apie puikius kompanijos rezultatus Nyderlanduose. Tad galima tikėtis, kad šis ketvirtis „Tesla“ kompanijai bus puikus.

Įdomus momentas: po to, kai „Electrek“ paskelbė šią informaciją – apie galimą rekordinį III-iąjį ketvirtį - „Tesla“ (TSLA) akcijų kaina šoktelėjo 3 procentais. TSLA akcijų turintiems žmonėms tai turėjo būti dvigubai džiugi žinia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(35)
(3)
(32)

Komentarai (0)