„Tesla“ be jokios reklamos jau pardavė daugiau nei 200 tūkstančių „Cybertruck“ pikapų – pamenate tą išdužusį stiklą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

IceBullet 2019-11-26 21:06
ISG, nė velnio čia ne tavo mintys, o Doug Demuro. Galit paziurėt youtube, vienas prie vieno viskas išdėstyta.
ISG 2019-11-26 23:01
Taip, ir ne jis vienas ta pati sako, ir as jiem pilnai pritariu. Ir ne vien ji destau, yra ir kitu saltiniu, tame tarpe ir mano pacio pastebejimu. Milijona video ta tema ziurejau, nes siaip domiuosi automobilaiais ir technologijom. Visi kas rekauja, kad uzsisake ta pikapa, nieko bendro neturi su pikapais. Beveik visi auto kanalai isvis nera niekaip suzaveti tuo pikapu. Dar naujausia info, kad del bugu nemazai zmoniu uzsisake 4-5 pikapus sumokeje 100 doleriu, taigi tie skaiciai isvis is lempos... o visi LT saitai, kurie isvis NIEKO nesupranta, neturi jokio salycio su auto pasauliu, rekauja, kad Tesla PARDAVE 200k Cybertrucku. Pardave... wtf...
Berserkas 2019-11-27 00:14
Man įdomu kur jie visi mieste laiko tuos trailerius Tikriausiai su tuo pačiu Super ar Heavy Duty važinėja ir į darbą, ir vaikus į mokyklą. Nieko jie neperka kelionėm ir darbui. Tiesiog pikapas reikalingas parodyti jog esi kaubojus ir tiek. Čia kaip pas mūsų universalai bulvėm vėžiot, tipo gal prireiks nors nei ten didžioji dalis prikrauna, nei ką. Taip pat ir pigiau kainuoja. Taip, kad man įdomu kur tu ten mieste važinėsi po 250 mylių.
Berserkas 2019-11-27 00:20
Ai va, parašiau kol dar ne viską perskaičiau. Ir žiūriu, kad tu irgi tą pastebėjai.
Berserkas 2019-11-27 00:43
Iš viso, išeitų gera policijos mašina Amerikoje. Greitas, tvirtas (aišku naudojant kitokį stiklą turintį atsparumą didesnio kalibro šaudmeniui, taip pat ir durelių ir realiai viską iš vidaus pastorinant su plokštėm, viduje daug vietos, po trys perrauge vyrai gali susėsti tiek priekyje, tiek gale, taip apsaugojant baterijas papildomai. Taip pat ir bagažo skyrių, ten būtų galima sukrauti visą ginkluotę policijos), pravažus. Visko ko reikia. Atstumo irgi užtenka. Juk jie ne taksistai, kad važinėti reikėtų pastoviai.
devyniaragis 2019-11-27 02:05
1. Jau rašiau, kad Tesla pozicionuoja Cybertruką būtent kaip alternatyvą F150 ir kad giliau pažiūrėjus kaina tampa palyginama. 2. Čia nebuvo galingiausias variantas, o tik vidurinis (už 50k), tikėtina su daugybe prototipui būdingų neefektyvumų. 3. Pats perskaityk ką patweetiino Fordo VP, nieko apie kainą. 4. Fordui būtų labai sunku išeit iš šitos kovos laimėtoju, net ir su didesniais vdv pikapais, o tuo labiau savo elektrinėm technologijom, tai suprasdami jie išplatino pranešimą, kad VP juokavo, o Muskas suskubo priimt iššūkį ir pažadėjo pabandyk surengt vaizdo transliaciją per porą savaičių. Reikalas tas, kad tokiose varžybose be variklio galios didelį vaidmenį vaidina sukibimas: sunkesnis elektrinis pikapas su tokiom pat padangom turės geresnį sukibimą, o elektrinis variklis anksčiau išvystys didesnį sukimo momentą (net jei max ir būtų vienodas), varžovas slystelės, jo sukibimas sumažės ir bus labai sunku susigrąžint, kas prarasta. Na, tikėkimės pamatysim ką nors per porą savaičių ir bus galima patikrint šią hipotezę.
ISG 2019-11-27 08:53
Labai viskas grazu, bet tu pats nepastebi, kad esi Tesla fanbojus. Kaip pvz: koks tau skirtumas, ar tesla gavo ta "nemokama paskola" ar negavo? Kodel tu del to dziaugiesi, ir su pasididziavimu tai rasai? Atsakymas yra paprastas: tu aklai ginsi bent koki tesla produkta, ar sumanyma. Taip kaip Apple fanbojai gina bent koki Apple produkta. Ir nera ka cia su tavim diskutuoti. Cia tas pats kas su mano mociute diskutuoti apie Dievo egistavima. Labai liudna, kad pasaulis ritasi link to. Kazkokios imones siekiancios tik savo pelno tampa naiviu zmoniu religiniais objektais. Tikri preorderiai buvo Model 3, nes tai buvo 1000 doleriu, tai buvo +-tikras commitmentas. O situo atveju Muskas tiesiog zaidzia su naivuoliais, kelia hype. Vaiku zaidimai... As nesu Teslos heiteris, kaip jau sakiau. Rimtai svarsciau naudoto Tesla S pirkima, testdraivinau, bet galiausiai neemiau, bet tik del Lietuvos problemu, o ne del teslos, masina yra labai gera. Ir as NORIU kad elektromobiliai kuo greiciau isstumtu vidaus degima. Bet Cybertruckas... sekmes jam... daugiau neprisidesiu prie jo hypinimo, nes to muskas galiausiai ir siekia Viso gero:) 2018: Ford F-Series – 909,330 Chevrolet Silverado – 585,582 Ram Pickup – 536,980 Toyota Tacoma – 245,659 GMC Sierra – 219,554 Chevrolet Colorado – 134,842 Toyota Tundra – 118,258 Nissan Frontier – 79,646 Nissan Titan – 50,459 GMC Canyon – 33,493
devyniaragis 2019-11-27 09:56
1. Net jei kas nors yra fanas (pvz. sporto klubo), tai nereiškia, kad negali kritiškai vertinti paties fenomeno (pvz. žaidėjo pasirodymo ar kontrakto), nors aišku emocinis ryšys gali sumažint objektyvumą. Negi tamstai išties šįryt taip sunku su dedukcija, o gal čia toks nenusisekęs bandymas išsaugot veidą pritrūkus argumentų, bet jaučiant poreikį nepakeist nuomonės? Nėra ko, vienok tikslas turėtų būt tiesa ir ana aiškėja būtent diskusijose. 2. Nereikia taip paprastai žiūrėti į verslą, ypač stambųjį, kad vieninteliu betkurios įmonės tikslu nedvejodamas įvardintum pelno siekimą. Jau ne vieną dešimtmetį tiek praktinėj, tiek akademinėj sferose plėtojasi strateginio valdymo teorijos paremtos vertės kūrimu įvairioms suinteresuotoms šalims (ne tik akcininkams).
ISG 2019-11-27 11:25
Dziaugsma implikuoja, kad AKLAI vardini tik pliusus. As kalbu konkreciai apie trucka, o tu, noredamas prirasyti kuo daugiau pliusu, vardini kad tesla gavo nemokama paskola. Prie ko cia ta paskola isviso? Ir nereikia eiti i asmeniskumus, nereikia cia man aiskint, kad mano gyvenimas idomesnis pasidarys ar kazkas panasaus, nei tu mane zinai nei ka Ta sakydamas pats parodai, kad neturi argumentu. Kalbant apie sitos masinos kaina - niekas neskaiciuos islaidu tepalu keitimams. Zmones (visiskai didzioji dauguma) yra tokie sutverimai, kad pirks kas pigiau dabar. Pvz nieks neskaiciuoja, kad rukydami isleidzia n pinigu per gyvenima, ir neskaiciuoja ka galetu uz tuos pinigus nusipirkti. Cia lygiai tas pats. Jeigu tu to nesupranti - turi rimtu spragu marketingo ziniose. Model 3 ir Model S zmones perka todel, kad ju kaina salonuose JAU ATITINKA arba yra dar geresne nei konkurentu, ir tik kaip PRIEDAS, tu neturi keisti tepalu. Aaaaanway, atsibodo pilstyt is tuscio i kiaura, po poros metu pasimatys kas buvo teisus. Mano nuomone vienintelis sansas teslai yra pakeisti dizaina, sumazinti kaina, arba abu kartu, tik taip jie gales normaliai konkuruot su rimtais zaidejais. Priesingu atveju - bus nisinis zaisliukais, geriausiu atveju kompanijai nesantis 0 pelno.
devyniaragis 2019-11-27 17:25
1. Kokio pardavimų skaičiaus tikiesi per metus? 2. Aš manau, kad pirmus porą metų be problemų bus parduodama viskas, kas bus pagaminama. Tik nesu tikras kiek konservatyviai bus instaliuojami gamybos pajėgumai - spėsiu 100-200k antrais metais, ilgesnėj perspektyvoj - 500k. Vienok dėl model Y ir taip smarkiai išaugs baterijų poreikis ir klausimas kur jis bus gaminamas. Bus įdomu pažiūrėti kaip keisis pikapų pardavimai kitąmet, jei produktas pataikė į šią auditoriją – turėtų mažėti.
AAA000 2019-11-28 00:42
kokios dar bulves? bulves daba kieman maisais atveza paskambinus. bulves tikrai senai veziojau as pvz vezioju zvyra, plytas, cemento maisus, visokias kalades ir atraizas malkoms, mediena, irankius, stakles, generatoriu, statybines medziagas, zoliapjoves, baldus ir dar dafiga visko ir kartais isimetu sedynes - kai reikia kelis zmones vezt ar TA praeit del akcijos galiu net ir kokius 100-200km iki reikiamos parduotuves ar vietos sukart - nes APSIMOKA! man tai juokas ima is ufonautu - kurie toki klausima aplamai kelia. ufonautai yra butent tie pazistami, kur sedi prie kompo ir visokias zinutes rasineja - kad buk zmogus - atvaziuok ir koki nors ju didesnio gabarito suda pervezk - nes visi ju pazistami tokie patys ufonautai su kazkokiais kibirais vazineja. i kuriuos kur patys vos ne vos ilenda, nes sunkiai paeina nuo persiryjimo ir komentaru rasymo apie autokibiru ekologijos problemas. o ju bandymai issinuomot priekaba paprastai baigiasi nustebimu - kad cia reikia kabli masinoje turet