Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai: įspūdingas pirmasis „Redmi“ WiFi maršrutizatorius su žvėriška duomenų perdavimo sparta ir masiškai perkamos lempos ant galvos (Video)  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Žvėriškos duomenų perdavimo spartos ir nuostabios kainos pirmasis „Redmi“ WiFi maršrutizatorius - „Xiaomi Redmi Router AC2100 Gigabit 2.4G 5.0GHz strengthen Dual-Band 2033Mbps Wireless Wifi Repeater“;

- Masiškai perkama ir puikiai vertinama lempa ant galvos - „Most Powerful LED Headlight headlamp 5LED T6 Head Lamp Power Flashlight Torch head light 18650 battery Best For Camping, fishing“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žvėriškos duomenų perdavimo spartos ir nuostabios kainos pirmasis „Redmi“ WiFi maršrutizatorius - „Redmi AC2100 Router“

  • Aliexpress - 35,55 €;
    • 20 % nuolaida;
    • 0,44 € už pristatymą į Lietuvą.
  • Gearbest - 39,70 €;
    • 20 % nuolaida;
    • 4,18 € už pristatymą į Lietuvą.

„Redmi AC2100 Router“ maršrutizatorius yra visiška naujiena, rinkoje pasirodžiusi prieš pat naujuosius metus.

Skirtingai nuo „Xiaomi“ maršrutizatoriaus, kuriame įdiegta ta pati technologija, naujasis „Redmi Router AC2100“ yra gana futuristinio dizaino, kuris labai primena „Asus“ žaidimų maršrutizatorius.

Naujasis „Redmi AC2100“ maršrutizatorius, kurio matmenys yra 259 x 176 x 184 mm, yra stačiakampio formos su skylutėmis viršuje ir apačioje, kad būtų lengviau išsklaidyta šiluma.

„Redmi AC2100“ taip pat turi 6 didelio stiprumo (5 dBi) kryptines antenas ir 6 kanalų didelio našumo signalo stiprintuvą.

Išorinėje „Redmi AC2100“ dalyje yra keli šviesos diodų būsenos indikatoriai, gale yra įjungimo mygtukas ir 1 WAN bei 3 LAN lizdai.

„Redmi AC2100“ maršrutizatorius turi 2-ųjų branduolių procesorių ir kiekvieno jų darbinis dažnis siekia 880MHz.

Taip pat verta pažymėti ir tai, kad čia turime 128MB vidinę talpyklą, tad toks derinys užtikrina, jog prie „Redmi AC2100“ maršrutizatoriaus galime prijungti iki 128 skirtingų įrenginių.

Be to, „Redmi AC2100“ yra integruotas dvigubos juostos „WiFi“ ryšys, todėl jis veikia tiek 2,4 GHz (300 Mbps), tiek 5 GHz (1733 Mbps) dažnių juostoje ir maksimaliai gali pasiekti iki 2033 Mbps.

Tarsi to nepakaktų, naujasis „Redmi AC2100“ turi „Beamforming“ - naują technologiją, galinčią automatiškai nustatyti prijungtų įrenginių vietą, kad signalas sustiprėtų kiekvieno iš jų kryptimi.

Ir dar reikia pažymėti, kad „Redmi AC2100“ prie 5 GHz palaiko 4x4 MU-MIMO technologiją, o tai reiškia, kad „Redmi“ maršrutizatorius užtikrina sklandesnę žaidimų ir vaizdo duomenų perdavimo patirtį.

Kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, šis „Redmi AC2100“ maršrutizatorius palaiko išmaniąją programėlę, su kuria galima valdyti maršrutizatorių ir į išmaniųjų įrenginių tinklą sujungti namuose turimus prietaisus.

Be to, su programėle nuolat gausime programinius atnaujinimus bei įspėjimus, kad tinklas yra perkrautas ar susidūrė su rizikos veiksniais.

Palaikomi saugos lygiai ir taip galima blokuoti jums neatpažįstamus prietaisus, papildomai apsaugoti kiekvieną namuose esantį prietaisą nuo kibernetinės atakos bei atlikti kitus, saugumą didinančius veiksmus.

Galiausiai galima reguliuoti interneto turinį ir taip apsaugoti vaikus nuo žalingos informacijos.

Labai galingas, išvaizdus, geros kainos ir puikiai pirmųjų pirkėjų vertinamas „Redmi AC2100“ maršrutizatorius.

Ir štai vienas pirmųjų apžvalgininkų teigia, kad šis maršrutizatorius prijungiamas momentaliai, gali būti naudojamas ir kaip WiFi signalo stiprintuvas, labai galingas, puikiai išsklaido šilumą ir programėlėje galimybių tiek, kad sunku visas ir aptarti:

Masiškai perkama ir puikiai vertinama lempa ant galvos

  • Aliexpress - nuo 6,42 €;
  • 91 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

​Šios lempos yra masiškai perkamos Aliexpress parduotuvėje: beveik 17 900 užsakymų, 7 600 atsiliepimų ir net 4,8 reitingas. Puikūs rezultatai.

Čia iškart atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš trijų modelių ir pagrindiniai jų skirtumai puikiai matomi žemiau pateiktame paveiksle.

Taip pat galima papildomai įsigyti įkraunamas ličio jonų baterijas bei įkroviklį ir specialų krepšelį šioms lempoms.

Kalbant apie pačius pažangiausius modelius - su 5 LED'as - jie palaiko ir tokią funkciją, kaip reagavimą į mostą. 

Užtenka prieš lempą pamoti ranka ir ji įjungia maksimalų švietimo režimą, o dar kartą pamojus - išsijungia. Fantastiškai naudingas dalykas, kuris labai patinka pirkėjams.

Taip pat lempos turi tvirtus reguliuojamus dirželius bei palaiko 4 švietimo režimus, tad jas galima galima naudoti pačiose įvairiausiose situacijose: remontuojant automobilį, darbuojantis tamsioje vietoje, tyrinėjant urvus ir kitas menkai apšviestas vietas ar tiesiog išėjus nakties metu pasivaikščioti.

Galiausiai svarbus momentas, kad pažangiausi lempų modeliai yra visiškai atsparūs vandeniui - IPX6, o tai prideda tik dar daugiau funkcionalumo ir panaudojimo galimybių.

Pirkėjai iš viso pasaulio ir Lietuvos labai giria šias lempas ir tvirtina, kad jos į Lietuvą atkeliauja itin greitai - per 7-14 dienų. Taip pat tvirtinama, kad lempos yra kokybiškos ir labai stipriai šviečia: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()