Paaiškėjo, kada įvyks tarptautinis „Xiaomi Mi 10“ pristatymas: Kinijoje juos šluoja tūkstančiais  ()

„Xiaomi“ dar visai neseniai savo vietinėje rinkoje pristatė naujuosius „Mi 10“ serijos flagmanus. Jų pristatymas tarptautinei rinkai buvo suplanuotas „MWC 2020“ parodos metu, tačiau renginys atšauktas dėl koronaviruso grėsmės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Europai ir kitiems žemynams „Xiaomi Mi 10“ serijos flagmanai dar nepristatyti, Kinijoje pirkėjai juos tiesiog šluoja iš lentynų. Pirmoji 100 000 vienetų partija buvo išpirkta akimirksniu.

Ar naujiena sulauks tokio paties susidomėjimo ir už Kinijos ribų, paaiškės kovo 27 dieną, kai gamintojas surengs internetinį „Xiaomi Mi 10“ serijos pristatymą. Vengiant koronaviruso, tokio pobūdžio pristatymai įgauna pagreitį.

„Xiaomi Mi 10“ ir „Xiaomi Mi 10 Pro“ dizainai yra beveik identiški – priekinėje dalyje išlenktas ekranas, o gale keturios kameros, kurių pagrindinė bus 108 MP raiškos. Apatinis ekrano rėmelis sumažintas iki 3,32 mm. Vienintelis vizualus šių dviejų modelių dizaino skirtumas yra papildomas lazerinio fokusavimo jutiklis „Pro“ modelio galinėje dalyje. Galima bus rinktis iš 3 spalvų: persikų auksinės, žalios ir juodos.

„Xiaomi Mi 10“ turės 4500mAh bateriją. Telefono širdimi bus 7 nm aštuonių branduolių „Snapdragon 865“ sisteminis lustas. Telefonas taip pat gaus UFS 3.0 duomenų kaupiklį, kas tikrai prisidės prie bendro sklandumo. Galima bus rinktis iki 12 GB „LPDDR5“ RAM atminties ir iki 512 GB „UFS 3.0“ pastovios atminties.

Abu telefonai palaikys „Wi-Fi 6“, kurio pralaidumas 9,6 Gbps ir SA, NSA 5G ryšio technologijas. Dėl šių specifikacijų „Mi 10“ „AnTuTu“ teste gali surinkti daugiau nei 585000 taškų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(5)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: