Masinis pamišimas su kainomis? „Samsung Galaxy S20 Ultra“ už 1350 eurų jau nebebus brangiausias flagmanas - aiškėja, kiek kainuos naujasis „Sony Xperia Pro“ (Video)  ()

Praėjusį mėnesį „Sony“ pristatė du naujus flagmanus - „Xperia 1 II“ ir „Xperia Pro“. Juos anonsavus, buvo žinoma, kad „Sony Xperia Pro“ bus brangesnis už „Xperia 1 II“, tačiau tokios kainos, apie kokią kalbama dabar, niekas nesitikėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis nauja informacija iš Japonijos šaltinio, „Xperia Pro“ kainuos 200–300 EUR brangiau nei jo broliai ir seserys, todėl jis bus daug brangesnis nei tikėtasi. Daugelis tikėjosi maksimalaus 100–150 EUR skirtumo. Na, atrodo, kad taip nebus.

„Sony Xperia 1 II“ Europoje kainuos 1 200 eurų. Jo kaina JAV dar nėra žinoma, bet prognozuojama apie 1200 USD. Taigi „Xperia Pro“ kaina sieks kosminius 1 400 – 1 500 EUR. Jei ši informacija pasitvirtins, „Xperia Pro“ kainuos brangiau nei „Galaxy S20 Ultra“.

Kodėl „Sony Xperia Pro“ toks brangus?

Šis išmanusis telefonas skirtas profesonaliems fotografams ar operatoriams, naudojantiems „Sony Alpha“ fotoaparatus. Įrenginys turės specialią HDMI jungtį, dėl kurios jis taps puikiu kameros vaizdo monitoriumi, galinčiu realistiškai perteikti net 4K rezoliucijos vaizdą.

„Sony Xperia Pro“ yra tvirtesnis už „Xperia 1 II“, o šone turi papildomą konfigūruojamą mygtuką, galintį paleisti užprogramuotą aplikaciją. Telefonas taip pat turi keturias 5G milimetrinių bangų antenas. Jos padeda realiu laiku transliuoti kameros filmuojamą itin aukštos kokybės vaizdą. Tuo tarpu „Xperia 1 II“ turi tik sub-6Hz 5G dažnio palaikymą, kuris duomenis perduoti leidžia tik šiek tiek greičiau nei naujausios kartos 4G.

Visos kitos specifikacijos nesiskirs. Šių kelių skirtumų, kažin, ar užtenka, kad vartotojas išdrįstų mokėti 200–300 EUR daugiau vien tam, kad gautų „Pro“ modelį.

„Xperia 1 II“ pardavimai startuoti turėtų pavasario pabaigoje, panašiu metu tikimasi sulaukti ir „Xperia Pro“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(21)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: