Tikėtina, kad tai – vienas įstabiausių, poilsiui skirtų automobilių visoje istorijoje (Video)  ()

Turbūt jau mažai kas prisimena praėjusiame amžiuje gamintus namelius ant ratų „Vixen“. Jie tada dėl žemo svorio centro, platumo ir mažo oro pasipriešinimo koeficiento buvo vertinami kaip „automobiliai tikriems vairuotojams“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo 1986 iki 1989 m. buvo surinkti 587 tokie egzemplioriai. Buvo išleistos trys šių kemperių serijos: 21 TD, 21 SE, and 21 XC.

Visai neseniai Šiaurinio Mičigano gyventojas pardavė idealios būklės 21 TD (tokių kemperių buvo apie 300 vnt.). Tikėtina, kad tai – vienas įstabiausių, poilsiui skirtų automobilių visoje istorijoje.

„Vixen“, kurį matote nuotraukose, nuvažiavęs tik apie 98 000 km. Kaip tokiam automobiliui, rida nėra didelė. Ypač įvertinus tai, kad jį varo savo patikimumu pagarsėjęs 2,4 l 115AG 220 Nm sukimo momento dyzelinis BWM variklis. Vidutinės degalų sąnaudos, pasak savininko, sukasi apie 8,4 l/ 100 km, rašo trucker.

Pardavėjo teigimu, automobilis puikios būklės. Išorėje nesimato nei rūdžių, nei subraižymų. Nors tai neturėtų stebinti, nes automobilis buvo laikomas po stogu. Pateikta ir serviso knygelė, patvirtinanti, kad savininkas laiku atlikdavo techninį aptarnavimą.

Galima drąsiai teigti, kad parduotas „Vixen“ – vienas rečiausių namelių ant ratų. Tad sumokėta 35 000 JAV dolerių kaina tikrai nėra didelė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(20)
(4)
(16)

Komentarai ()