COVID-19 ir 5G fiziko akimis: pabandykite kiaušinį išvirti su telefonu, pamatysite ko nematę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Niemand 2020-05-07 20:38
https://arstechnica.com/tech-policy/201 ... ks-to-gps/ P.S. tie, kas diegia, daugumoje kompetentingi, tie, kas reguliuoja, daugumoje nekompetentingi. Yra toks dėsnis, kad valstybės tarnyboje intelekto kreivė palyginus su privačiu sektoriumi smarkiai pasislinkusi link debilumo. Ir toli gražu ne tik Lietuvoje. Norėtusi tikėti, kad diegėjai nepiktnaudžiaus reguliuotoju idiotizmu.
AAA000 2020-05-07 21:22
siaip esu girdejes, su kariniais lokatoriais sugebedavo isvirt kiskiu akiu baltyma. kai patekdavo i ju zona iki keliu simtu metru lygtai. tada kiskis blaskosi apakes ir prisitrenkia negyvai. ir kepsnys vakarienei. neatsimenu daba tiksliai iki kiek - man cia tik pasakojo tarnaves prie ruskiu. dar ir nuplikdavo tokie, irgi itare lokatorius nu bet ten gal ne radijo bangos, o specialus marsietiski spinduliai buvo kazkur apie gigaherca eiles pateikit kas nors kokia nors iliustracija - kokiais dazniais kas veikia - ir kokios aktyvaus poveikio zonos. bus gal produktyvesne diskusija. uzmust siaip galima ir garsu ir vaizdu ir visokio intensyvumo dazniais - priklauso tik nuo metodikos siaip keliant dazni - poveikio zona labai greit mazeja. eksponentiskai. bet visokiu trukdziu ir radiouzterstumo tai greiciausiai irgi eksponentiskai dideja
NekenciuReklamos 2020-05-07 23:21
tai mazai girdejai, nes as tai ZINAU, kad vistas kepdavo pasimove ant antenu galvuciu - PRIE RUSO. O prie EU tai isvis dabar sako suleis nano cipu ir kontroliuos zmones su 5G : D:D : D:D : D:D : D:D : D:D : D:D : D:D zdz tikrai kieciau nei prie ruso. man tik idomu, jeigu mes laikytume, kad zmonija daro progresa moksle ir svietime, tai kokiu debilu bus po 50metu? Ar kai kuriems tiesiog nelemta patirti issilaviusio zmogaus gyvenimo skonio?
Niemand 2020-05-08 00:24
Šiaip tai mikrobangę ir išrado kariškiai, pastebėję, kad praskrendantys labai arti radaro paukštukai iškepa. Čia ne bajeris, jei ką. Tik tokiuose radaruose galia šimtais (tikriausiai ir daugiau nuliu) kartu viršijo buitinės mikrobangės galią.
AAA000 2020-05-08 04:31
tikrai ne kieciau. prie ruso nebuvo yotube ir instagramu pvz jei nufilmuot kaip sanatorijose kabindavo i maisus tuos kur nusisprogdine rankas ir kojas kare. ir jie paskui susala rekdami per nakti, nes seseles uzgere ir pamirso sunest - cia butu topu topas. ir panasus video "kaip buvo prie ruso" pamustu rekordus perziuru keliariopai dabar su mikrobange nieko per daug nenustebinsi. pauksciai nukrenta ir nuo terminiu "ekologisku" aplinkai elektriniu. "ekologiskos" vejo jegaines labai daug vabzdziu sunaikina ir net viena kita parasiutininka ar skrendanti lektuvu cia tik irengimo dydzio klausimas. tas galioja ir radio bangoms. radio bangu poveiki galima koncentruot, net jei bendras galingumas ir menkas. jei tau skylute smegenyse issvilins su 2W, truks kraujagysle ir issilies kraujas i smegenis - tu busi labai patenkintas? skylute nebutinai isorine gali but. su radio bangoimis tai gali but vidineje erdveje. ta prasme prie ko cia kiausinis - jei galima uzvirt ar isgarint koki kvadratini milimetra ir su keliais miliwatais ir dar atstumu? kiausinis yra manipuliacija - parinkta tiesiog prie telefono. melas yra tame - kad teigiama - kad poveikis isvis yra neimanomas. ir tokia nesamone tokie straipsniai kaip sis tipo "apibendrina" kaip moksla... gaila nera moksle normalios tvarkos - kad atiminetu tuos igytus popierinius ir diplominius laipsnius visokius - jei toje srityje nesamone padaro "autoritezuoti"... mokslas nera demokratija...
punktyras 2020-05-08 07:50
Todėl, kad vis daugiau aparatų, vis daugiau dažnių išnaudojama, žalos sveikatai neužfiksuota. Biurokratinis žingsnis.
conjurer 2020-05-08 13:16
Tiek vanduo tiek deguonies molekulės yra skirtingai šildomos priklausomai nuo dažnio. Tačiau ar užvirs vanduo nuo tam tikro dažnio visada priklauso nuo stiprumo, o ne nuo dažnio. Taigi nei 4G nei 5G nedenatūruos akių baltymų, tai darys tik mikrobanginės, arba radarai jei tu prieisi prie jo per arti. Tačiau ilgalaikis poveikis organizmui turi būti ištirtas per ilgą laiką. Asmeniškai būčiau už tai kad Lietuva nenaudotų daugiau dažnių mobiliam ryšiui, nei yra dabar, bet atsižvelgiant į tai kiek mes rūkom, nebūtume geriausia kontrolinė grupė tokiam eksperimentui.
Niemand 2020-05-08 15:49
Tiek RRT, tiek ir FCC yra krūva biurokratų, o "kvailus pasiūlymus" šiuo atveju teikė NASA... Suprantu, kad dažnių reguliavimas neišvengiamybė, kitaip chaosas būtų, bet galėtų bent jau specų komisiją sudaryti su adekvačiom algom. FCC atveju ten dar ir žiauriai politizuota.
conjurer 2020-05-08 16:13
Tiek tie tiek tie turi specialistų, ypatingai tų kurie dirba su licencijuotų dažnių išskyrimu. Aišku JAV tai pavaldu "executive branch", kuris dabar yra respublikonų, taigi jie darys kaip pelningiau. Pas mus daug kas daroma pagal EU (dažnio stiprumas ne, bet dažnių priskyrimas paslaugoms taip). Taigi galima sakyti kad abi agentūros yra valdomos biurokratų, bet tai yra šioks toks žingsnis nuo visiško chaoso.
AAA000 2020-05-09 18:31
del to baltymo akies obuoly - kazka skaiciau tipo jis ten jautresnis suirimui, nei kiti baltymai organizme. nu kazkoks specifinis baltymas matyt. ta prasme negalima ziuret statistiskai, kad tik "2w galios" ir kai zmogaus galia apie 150w, sportininku net iki 300-400w ir sildyma sugeba reguliuot bent trecdaliu sitos galios - tai neirodymas kad "visiskai nepakenks". visgi kokie iki 2-3% poveikio i bendra jau butu juntamas poveikis. akys jautrios ir taip. gali but ir kokios nors priklausomybes pvz kataraktai, obuolio stiklakunio drumstejimams, akies spaudimui ir pan - kur labai letines ar specifines ligos. o jei susikoncentruos poveikis ir bus piktybiskai sukoncentruota - dabar juk yra kryptines antenos valdomos programiskai ir t.t. technologijos piktybiskeja - isnaudoja daugiau galimybiu - ko seniau nebuvo. ir visi sitie kur dabar "kliedetoju" statuse, nes buvo visiskai neimanoma, viena grazia diena pervirs i "teisiuju" nes taps imanoma padaryt:D ir cia nesuprognozuosi kaip kur ir kada kas liecia atmosferos absorbcija - tai yra bent jau garse budu padaryt kaip ir stovincia garso banga ar kazka ten - nezinau terminu. ta prasme kai atstumas nuo saltinio poveikio centro nebelemia tiesiogiai poveikio nusilpimo tolstant. manau ta galima padaryt ir radijo bangose - ir pvz jei tokios salygos susiformuotu atsitiktinai - ir tu butum tas nelaimelis - kur pateko i tokia zona - tave isvirtu kaip mikrobangej ar suzalo. ir ta butu labai sunku irodyt - kad taip buvo as neatmesciau tokiu galimybiu. pagal mane durniai ne tik kur viska teigia - kad besalygiskai kenkia - nors irodymu ir neturi. manau niekuo nesiskiria nuo tu durniu ir tie - kur per daug uztikrintai teigia ir kad nekenkia, nes nera matai irodymu tiesiog per mazai tiriama - va kai pasidomi issamiau - tai pamatai kad abi puses - totalus idiotai tokiu klausimu teisus tik tie - kur zino tiksliai kurioje vietoje balansas tarp kenkimo ir "nekaltos" technologijos. o cia be specialistu neissiversi. o kai visur korupcija ir papirkinejimai - vienintelis budas tai specializuotis paciam o tam kaip taisykle laiko niekada nera, nes aktualesniu reikalu buna pilna... va taip ir gaunasi - visoks informacinis briedas plaukioja ---------- P.S. dekui uz ta paveiksleli - va kazko panasaus ir reikejo manau sitai diskusijai. tik nuo pat pradziu
conjurer 2020-05-10 01:26
Tokiuose diskusijose reikėtų visų pirma nekalbėti nesamonių apie metafiziškai mikrobangų sukuriamus biologinius virusus, ar iškepimą. Klausimas yra kokios ilgalaikės pasekmės mobiliako nešiojimo. Aš orientojuosi į mobilų telefoną, nes stulpų spinduliuotė, bent jau dabartiniais dažniais, nusilpsta per gana mažą atstumą. Diskusijoje apie 5G su Kepeniu, daktarė paminėjo, kad paskutiniu metu yra šiek tiek padažnėjąs ausų vėžys. Būtent ten laikomas telefonas pokalbio metu, kai naudojamas 2G duomenų perdavimas, arba 4G naudojant VOIP. Bet kuriuo atveju visi šitie dalykai daug mažiau įtakoja nei rūkymas, ar pastovus darbas su asbestu, šitą jau žinome. Žinome kad pastovus buvimas saulėje irgi sukelia odos auglių, kas yra visas spektras elektromagnetinių bangų. Antenos ir telefonai tikrai turi mažesnį poveikį, gal tarkim per 30 metų padidėją vėžio rizika 1%. Čia tik spėjimas. Dabar sunku surasti žmonių grupę kurie nesinaudotų mobiliais telefonais. sunku atlikti tokius eksperimentus. Gerėjant medicinai, daugumoje šalių gyvenimo trukmė auga, taigi reikėtų ir šitą faktorių atmesti kas yra sunku. O visiškai saugaus nieko nėra. Oras yra su transporto tarša, vanduo su mikroplastikais, temperatūros kyla o žmonės nesutaria dėl ko. Maistais pilnas priedų, apie kuriuos 99% valgytojų neišmano, o gatvės pilnos žmonių stresuojančių kaip su minimalia alga pratraukti iki kito mėnesio. Visi šitie dalykai irgi įtakoja gyvenimo trukmę. Žmonija taip greit keičiasi kad greičiausiai sukels kitą masinį rūšių išnykimą. Gerai kad žmonės rūpinasi kaip ilgiau išgyvent, bet manau jie pradeda ne nuo to galo. Ir gerai sakai, dabar su tiek daug informacijos žmonės neturi laiko įsigilinti į dalyką, ir su tiek daug straipsnių teigiančių apie skiepų žalą, ar mikrobangom teleportuojamus virusus, užgožia tuos kelis žmones kurie sako kad tokia informacija neturi jokio mokslinio pagrindo. Be to panašių straipsnių rekomendavimas ir nulemia, kad jei domiesi viena konspiracija, gausi daugiau informacijos tam pritariančios. Gerai kad prasideda diskusija apie aukštesnio dažnio mikrobangų poveikį organizmui, bet blogai kad tai prasidėjo bandant absurdišku būdu suversti kaltę kinams dėl covid-19.
Arunas1948 2020-05-10 06:30
Kodel sakai kad blogai prasidejo bandant absurdisku budu suversti kalte kinams del covid 19, Amerika tokiu budu nori patvarkyti Kinija, pvz. nurasys Amerika skolas Kinijai, pakels muitus, jie viska gali.