Pigiausias pasaulyje 5G telefonas iš „Xiaomi“: kaina sieks tik 200€  ()

„Redmi“ artimiausiu metu pristatys naują „Redmi K30“ serijos narį. Šiuo metu šioje serijoje yra keturi išmanieji telefonai: „Redmi K30“, „Redmi K30 5G“, „Redmi K30 Pro“ ir „Redmi K30 Pro Zoom“. Naujasis išmanusis gaus „Redmi K30i“ pavadinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Redmi K30i“ - tai pigesnis „K30 5G“ variantas. Pagrindinė sritis, kur „Redmi“ nusprendė sutaupyti – kamera. Brangus 64MP pagrindinis sensorius bus pakeistas kur kas pigesniu 48MP.

Visa kita telefone išliks nepakitę – „Snapdragon“ procesorius, 6GB RAM ir 64GB vidinės talpyklos ir likusios galinės kameros – 8MP itin plataus kampo, 2MP gylio jutiklis ir 5MP makro sensorius.

Tačiau svarbiausia tai, kad „Redmi K30i“ išlaikys 5G ryšio palaikymą, kas leis gamintojui jį reklamuoti kaip pigiausią 5G telefoną pasaulyje ir taip sulaukti dar daugiau dėmesio.

„Redmi K30i“ turėtų pasirodyti gegužės pabaigoje arba birželį ir Kinijos rinkoje kainuoti maždaug 200 eurų. Neatmetama galimybė, jog šį modelį bus galima įsigyti ir už Kinijos ribų, galbūt netgi Vakarų Europoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(2)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: