Štai jie, patys populiariausi 2020 metų išmanieji telefonai: kova tarp 3 gigantų, o pirmoje pozicijoje ne „Xiaomi“ ir ne „Samsung“  (0)

Nors koronaviruso pandemija ženkliai paveikė daugelio šalių ekonomiką, visgi per pirmąjį šių metų ketvirtį „Xiaomi“ vienintelė išlaikė savo pozicijas. Paradoksalu, bet pačioje Kinijoje kompanija prarado didžiulę rinkos dalį ir pirmaisiais metų mėnesiais pardavė mažiau išmaniųjų telefonų nei bet kuris kitas gamintojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto Europoje „Xiaomi“ pirmąjį šių metų ketvirtį sekėsi itin gerai. „Redmi Note 8“ ir „Note 8T“ išmanieji telefonai sugebėjo užsitikrinti antrąją poziciją populiariausių šių metų telefonų reitinge. Šių modelių parduota daugiau nei 8 mln. vienetų.

„Xiaomi“ gali pasigirti ir dar dviem išmaniaisiais telefonais, užėmusiais 5 ir 9 vietas.

Už „Xiaomi“ geriau pasirodę „Samsung“ telefonų modeliai populiariausių telefonų dešimtuke užima net keturias pozicijas. Tarp populiariausių šių metų „Samsung“ telefonų randame vidutinės klasės „Galaxy A51“.

Tačiau, ženkliai visus aplenkęs, pirmoje vietoje karaliauja „iPhone 11“ išmanusis. 2020 metų pradžioje buvo parduota apie 18 mln. šio modelio vienetų.

Šeštoje vietoje įsitaisęs „iPhone 11 Pro Max“ ir populiariausių telefonų dešimtuką užbaigia „iPhone 11 Pro“.

Išvada akivaizdi – reitingo lentelėje pastebimi puikūs „Xiaomi“ rezultatai, nors akivaizdu, kad konkuruoti Kinijos kompanijai su „Apple“ ir „Samsung“ vis dar yra sudėtinga užduotis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(27)
(21)
(6)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: