Paaiškėjo, jog greitasis įkrovimas iš tikrųjų žudo baterijas: atskleidė baterijų testų rezultatus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sunstep 2020-05-18 11:28
Kad telefono baterija ilgiau tarnautų, telefoną visada reikėtų krauti iki 80%, ir niekiada neleisti išisikraudinėti žemiau nei 20%.
MariusVerbavicius 2020-05-18 18:56
Galima ir iki 75%, ir iki 69% ir ne zemiau 30%, o realiai kiek TAU reikia, Tu nezinosi. Esme, kazkur apie galbut 55%, yra tas viduriukas, kur baterija gauna maziausiai streso. Daugiau streso = greitesnis baterijos talpos mazejimas. Baterijos stresai: aukstesnes itampos (greiciau kraunant), baterijos temperatura, zemos itampos (daugiau iskraunant). O kitas klausimas ar verta zaist ir stebet kada tas 80%? Kodel isvis neverta kraut daugiau nei 80% arba pvz 77%? Nes kuo arciau 100% tuo leciau vyksta krovimas. Jei zinai, kad tikrai ilgai neturesi galimybes pasikraut, tada 100% varai. Pats naudoju belaidi krovikli jau kokie 4 metai. Su laidu kraunu tik tada, kai matau, kad baterija iskrauta ir reikia per 30min pasikraut kuo daugiau, jungiu fast charge krovikli, o taip ant greicio uzmetu ant belaidzio ir nereikia net galvot apie tuos krovimus isvis. Visad baterijos daugiau nei reikia. Baterijos saugot neverta, nes ji nekainuoja daug, nereikia perdet su taupymais. Jei jums baterijos keitimas kainuoja 300euru, tada taip, verta i tai daugiau atkreipt demesi. Neapsikraunam
immortallt 2020-05-19 11:20
Nekainuoja daug, tačiau dažniausiai akumuliatorius sunkiai keičiamas, tai arba reikia skirti daugiau laiko, nusipirkti įrankius, arba mokėti pakankamai daug už keitimą. O šiaip gaila, kad niekas neintegruoja į telefoną sprendimo, kad galėtum programos pagalba pats pasirinkti, jog nekrautų daugiau 80%.