Prasidėjo naujos telefonų lenktynės: dar pernai 120Hz ekranai buvo rekordiniai, o dabar „Sharp“ siūlo tokį telefoną, kad maža nepasirodys  ()

„Sharp Aquos Zero 2“ – pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas su 240Hz ekranu. Flagmanas dar praėjusių metų rugsėjį buvo paleistas į Japonijos rinką. Dabar jį įsigyti galės visi norintys Taivane. Jau žinoma ir telefono kaina už vietinės rinkos ribų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sharp Aquos Zero 2“ kainuos 670 eurų. Ką už tai gausime?

„Sharp Aquos Zero 2“ pasižymi įspūdinga technine įranga. Flagmano darbą palaiko galingas „Snapdragon 855“ procesorius. Įrenginys turi 8GB operatyviosios ir 256GB vidinės atminties. 240Hz atsinaujinimo dažnį turintis ekranas yra 6,4 colio įstrižainės, OLED technologijos ir FHD+ raiškos.

Tačiau ne viskas šiame telefone įspūdinga. Pagrindinė išmaniojo kamera vos 12MP raiškos, o priekinė – 8MP. Visgi „Sharp Aquos Zero 2“ – žaidimų telefonas ir kamerų kokybė nėra svarbiausias kriterijus vertinant tokio tipo telefoną.

Žaidimų telefonui kur kas svarbiau baterijos talpa, o ji šiuo atveju labai nuvilia. Vos 3130 mAh talpos baterija nėra stebuklas bet kuriam Android telefonui, o čia kalbame apie žaidimams skirtą įrenginį su 240Hz atsinaujinimo dažnį turinčiu ekranu.

Ar tokios mažos talpos baterija susitvarkys su jai keliamais iššūkiais? Kol kas spręsti anksti, bet turbūt daugiau nei akivaizdu, kad šiuo klausimu gamintojas turėtų labiau padirbėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(8)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: