Skamba neįtikėtinai, bet „iPhone 12“ komplektacijoje nebus kroviklio ir ausinių: „Apple“ pradeda keistą taupymo programą?  (12)

Analitikas Ming-Chi Kuo, kurio prognozės apie „Apple“ produkciją dažniausia pasitvirtina, paskelbė ganėtinai įdomią analizę, kuri pateko ir į „MacRumors“ žurnalistų rankas. Ekspertas tvirtina, kad „iPhone 12“ telefonų standartinėje pakuotėje nebus nei kroviklio „plytos“, nei „EarPods“ ausinių. Anksčiau šią savaitę panašią prognozę paskelbė ir „Barclays“ analitikai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-07-05 Skamba neįtikėtinai, bet „iPhone 12“ komplektacijoje nebus kroviklio ir ausinių: „Apple“ pradeda keistą taupymo programą?  (12)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

M.Kuo taip pat nurodė, kad „Apple“ pristatys naują 20W greitąjį kroviklį, tačiau jį teks įsigyti už papildomą kainą. Tuo tarpu dabar siūlomų kroviklių – 5W ir 18W galios – gamyba bus nutraukta. Tik panašu, kad senieji krovikliai naujiems telefonams netiks, tad pirkti naują „iPhone“ gerbėjai bus priversti: naujasis kroviklis nuo senųjų skirsis tuo, kad jame bus nebe „Lightning“, o USB-C jungtis.

Analitikas įsitikinęs, kad „iPhone 12“ serijos įrenginių savikaina bus smarkiai išaugusi lyginant su dabartiniais modeliais. Daugiausiai tai lems poreikis palaikyti 5G duomenų persiuntimo technologijas. Tačiau būtent dėl ausinių ir kroviklio pašalinimo iš standartinės pakuotės „Apple“ sugebės išlaikyti maždaug tą pačią įrenginių linijos kainą, kaip ir „iPhone 11“ atveju. Tikėtina, kad gamintojas tokį sprendimą motyvuos, jog taip padaryta ne dėl to, kad visomis išgalėmis siekiama sumažinti sąnaudas, o dėl to, kad esama kažkokių aplinkosauginių priežasčių.

„Barclays“ analitikai tikisi, kad vienintelis priedas prie telefono „iPhone 12“ pakuotėje bus „Lightning“-USB-C laidas.

M.Kuo taip pat tikisi, kad vėliau šiais metais 5W galios krovikliai bus pašalinti ir iš standartinės „iPhone SE“ pakuotės, bet už tai 12W krovikliai ir toliau bus komplektuojami su dabartinės kartos „iPad“, „iPad Air“, „iPad mini“ produktais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(15)
(28)
(-13)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: