„Xiaomi“ sukūrė įspūdingą minimalistinį kompiuterį, kuris nekainuos nė 200€  (3)

„Xiaomi“ išleido „Ningmei CR100“ - pirmąjį mini kompiuterį su „Intel“ procesoriumi. Nors šis įrenginys nesukels revoliucijos rinkoje, visgi tai įdomus produktas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Ningmei CR100“ – kompaktiškas mini kompiuteris, šiek tiek aukštesnis už „Xiaomi Mi 9T“ išmanųjį telefoną. Jo matmenys yra 192 x 188 x 54 mm, svoris – vos 760 g.

Kompiuteryje įmontuotas 4 branduolių „Intel J4105“ lustas. Įrenginys turi 8 GB DDR4 operatyviosios atminties ir 256 GB talpos SSD diską. Įdomu tai, kad įrenginyje montuojama speciali įvairiakryptė vakuumo aušinimo sistema.

Kompiuteryje yra du USB 3.0 lizdai, viena USB-C jungtis, SD kortelių skaitytuvas, HDMI, VGA, Ethernet jungtis ir jungtis ausinėms bei mikrofonui. Kompiuteryje taip pat sumontuota garsiakalbių sistema.

„Xiaomi Ningmei CR100“, pasirodęs grupinio finansavimo platformoje „YouPin“, parduodamas už 1499 juanius, t. y. maždaug 188€. Su nuolaida siūloma kartu įsigyti belaidės klaviatūros ir belaidės pelės rinkinį, taip pat pelės kilimėlį ir 16 GB USB atmintuką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(27)
(20)
(7)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: