Žaibiška telefonų baterijų įkrovimo ateitis jau atėjo - „Oppo“ tvirtina, kad pažangiausia technologija perėjo į masinę gamybą  ()

Į šviesesnę ateitį mus veda kinų „BBK Electronics Corporation“ prekės ženklai, kurie žada per kelias minutes įkrauti įtaiso akumuliatorių. Ir svarbiausia, kad ši ateitis praktiškai atėjo. Viena iš ypač greito įkrovimo pradininkų „Oppo“ vis dar išlaiko lyderio poziciją ir šį kartą paskelbė apie 125 W „Flash Charge“ technologiją. Gamintojas siekia tikslo „padaryti 5 minutes vertingesnes vartotojui“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar sparčiau

Naujasis patobulinimas pagrįstas tiesioginio įkrovimo technologija, leidžiančia įkrauti 4000 mAh akumuliatorių 41% vos per 5 minutes, o pilnam baterijos užpildymui prireiks 20 minučių.

Svarbu tai, kad technologija suderinama su kitais greito įkrovimo protokolais – 65 W SuperVOOC, 30 W VOOC, 125 W PPS, 65 W PD ir 36 W QC.

Pati kompanija teigia, kad tai yra pažangiausia ir saugiausia greito įkrovimo technologija ir jau pradėta jos masinė gamyba.

Įrenginys palaiko 20 V / 6,25A, turi puikų 128 bitų šifravimo algoritmą ir 10 jutiklių, skirtų stebėti temperatūros režimą, kad įkrovimo procesas būtų ne tik greitas, bet ir saugus. Papildomai įdiegtos adapterio, akumuliatoriaus ir sąsajos apsaugos nuo įtampos viršijimo sistemos. Skelbiama, kad išmaniojo telefono temperatūra, kraunant 125 W galia, neviršys 40 ° C.

Greitas ir patogus belaidis įkrovimas

Be to, bendrovė šiandien pristatė bevielį įkroviklį „Oppo Flash Charge 65 W AirVOOC“. Tai ypač sparti stotelė, kuris 4000 mAh akumuliatorių pilnai papildys vos per 30 minučių, o norint įkrauti iki 25%, pakanka 5 minučių. Technologija pagrįsta Qi standartu. Viduje sumontuotos dvi indukcijos ritės, siūloma penkių lygių apsaugos sistema ir pašalinių daiktų aptikimo funkcija.

Korpuso gamybai buvo naudojamas besiūlis skulptūrinis stiklas. Kad išmanusis telefonas neperkaistų, o jo temperatūra įkrovimo metu išliktų leistinoje temperatūros ribose, prietaiso apačioje yra įmontuotas puslaidininkinis aušintuvas, kuris reguliuoja šilumos patekimą ir šalinimą.

Mini įkrovikliai

Visų miniatiūrų prietaisų mėgėjams „Oppo“ pristatė 50 W „SuperVOOC“ ir 110 W kompaktiškus įkroviklius su unikalia dviejų lygių architektūra. Pirmosios iš jų dydis yra panašus į vizitinę kortelę. Šio debiutanto matmenys yra 82,2x39x10,5 mm, o sveria jis 60 gramų. Įkroviklio gamybai naudojamos nedidelės detalės, o pati įmonė komponentų išdėstymą vadina nauju topologiniu dizainu ir jo optimizavimu.

Įkrovimas atitinka VOOC reikalavimus, taip pat palaiko 27 W PD ir 50 W PPS standartus. Jis skirtas dirbti su įvairiais prietaisais, įskaitant išmaniuosius telefonus ir nešiojamuosius kompiuterius. Siekiant padidinti saugumą, viduje sumontuoti diodai su spaustukais, kurie atlaiko įtampos svyravimus ir netgi žaibo smūgius. Taip pat žadama, kad didžiulė sparta įkrovimo ir nedideli temperatūros pokyčiai didelės įtakos akumuliatoriaus veikimui neturės.

Kita šiandieninė premjera – 110 W „Flash Charge“ miniatiūrinis įkroviklis, pasižymintis novatoriška dviejų sluoksnių architektūra, sukurta efektyviam energijos konvertavimui ir temperatūros valdymui. Naujienos dydis siekia maždaug 35,76 cm³ ir savo gabaritais yra identiškas įprastam 18 vatų įkrovikliui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(14)
(2)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: