Pasirodė gandai, ką „Samsung“ sugalvojo su „Galaxy Note 20“ – ar pirktumėte tokį telefoną?  ()

Jeigu jums patiko paskutinis „Samsung Galaxy Note 20 Ultra“ specifikacijų ir oficialių nuotraukų nutekėjimas, štai jums dar vienas. Šį kartą pagrindinis dėmesys skirtas „Galaxy Note 20“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laukusiems kažko įspūdingo, teks nusivilti. „Galaxy Note 20“ bus 4G ir 5G versijų, 4G – žinoma šiek tiek pigesnė. Nepaisant to, gausite 6,7 colių 1080x2400 „Super AMOLED“ jutiklinį ekraną su 60Hz atsinaujinimo dažniu. Taigi, tai žingsnis atgal, lyginant su „Galaxy Note 20 Ultra“.

Bet čia dar ne blogiausia – panašu, kad naujasis „Galaxy Note 20“ turės ne metalinį, kaip įprasta, rėmelį, o plastikinį! Tai gamintojui leis šį išmanųjį įvardyti kaip prieinamesnį vartotojui nei „Galaxy Note 20 Ultra“.

Bet kokiu atveju, po ekranu vis dar yra ultragarsinis pirštų atspaudų skaitytuvas, tas pats iš „S20“ serijos. Europos rinkai skirtame „Galaxy Note 20“ montuojamas „Exynos 990“ procesorius – tas pats mikroschemų rinkinys, kuris yra „S20“ serijoje. JAV ir Pietų Korėjoje išmanieji bus siūlomi su „Snapdragon 865+“ lustu. „Galaxy Note 20“ turės 8 GB RAM ir 256 GB atminties, ir, deja, nepalaikys išorinių atminties kortelių. Nestebina ir tai, kad naujiena neturės ausinių lizdo.

Pagrindinę kamerą sudarys 12MP ir 64MP jutikliai su gebėjimu 3 kartus optiškai priartinti. Asmenukėms skirta kamera pasižymės 10MP raiška.

Telefonas turės IP68 sertifikatą ir galės išgyventi iki 1,5 m vandens iki 30 minučių. Jis taip pat turės dvigubą SIM, taip pat „eSIM“ palaikymą ir 4300 mAh talpos bateriją, kuri per 30 minučių įkraunama nuo 0 iki 50% su dėžutėje pridedamu adapteriu. Telefonas taip pat palaikys belaidžio įkrovimo funkciją.

„S-Pen“ rašiklio greitis sieks 26ms, o tai kur kas lėčiau nei su „Galaxy Note 20 Ultra“ naudojamu rašikliu.

„Galaxy Note 20“ veiks su „Android 10“. 5G modelis turėtų būti pristatytas rugpjūčio 5 d. internetiniame renginyje ir Europą pasiekti „Mystic Bronze“, „Mystic Gray“ ir „Mystic Green“ spalvų modeliai. Apie kainą kol kas nepranešama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(47)
(-23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: