Lietuvoje jau galima užsisakyti naujausius flagmanus „Galaxy Note20“ ir „Galaxy Note20 Ultra“ - skelbiamos kainos ir galimybės (Video)  ()

Galingi, ištvermingi ir prisitaikantys prie kiekvieno naudotojo poreikių – tokie yra trečiadienį pristatyti naujieji „Samsung“ planšetofonai „Galaxy Note20“ ir „Galaxy Note20 Ultra“. Nekantriausi lietuviai juos jau gali užsisakyti, o šių išmaniųjų kainos pas „Telia“ prasideda nuo 969 Eur.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Galaxy Note20“ seriją galima drąsiai vadinti viena laukiamiausių šių metų išmaniųjų premjerų. Šie telefonai ir toliau stebina savo universalumu: jų galia, talpiausia iki šiol baterija, unikalus „S Pen“ rašiklis ir erdvus ekranas užtikrina produktyvumą, išlaisvina kūrybiškumą ir įtraukia, ką bedarytumėte, nuo darbo su dokumentais iki žaidimų“, – sako „Telia“ telefonų kategorijos vadovė Rimantė Marcišauskienė.

„Telia“ jau priima abiejų naujųjų telefonų išankstinius užsakymus. „Galaxy Note20“ Lietuvoje kainuoja 969 Eur, o „Galaxy Note20 Ultra“ – 1319 Eur. Be to, iš anksto užsisakę „Note20“ dovanų gaus 169 eurų vertės belaides ausines „Samsung Galaxy Buds+“, o „Note20 Ultra“ pirkėjai – trečiadienį pristatytas išskirtinio dizaino belaides ausines „Samsung Galaxy Buds Live“ (jų kaina – 199 Eur). Įrenginiai iš anksto juos užsakiusiems žmonėms bus pristatomi nuo rugpjūčio 14 dienos, o „Telia“ salonų lentynose jų laukiama nuo rugpjūčio 21 dienos.

Tiek išankstinės prekybos metu, tiek įrenginiams pasiekus parduotuvių lentynas pirkėjai gali pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir, grąžinę seną įrenginį, gauti jo vertės nuolaidą ir dar 150 eurų papildomą premiją naujam „Samsung“ išmaniajam.

Patrauklūs ir galingi

„Note20 Ultra 5G“ išmanusis, kurį Lietuvoje galima rinktis mistinės juodos arba mistinės bronzinės spalvos, turi 6,9 colio įstrižainės WQHD+ (3088 x 1440 tšk.) raiškos „Dynamic AMOLED 2x“ ekraną. Jis ne tik ryškus, sodrių spalvų, bet dar ir taupo bateriją, automatiškai prisitaikydamas prie turinio. Pavyzdžiui, skaitant straipsnius ar žiūrint filmus vaizdo atnaujinimo dažnis gali siekti 10–30 Hz, o įsijungus žaidimą pakyla iki 120 Hz.

Telefono nugarėlėje pūpso triguba kamera su 108 megapikselių (MP) raiškos plataus kampo, 12 MP itin plataus kampo ir 12 MP teleobjektyvu, kuris vaizdą optiniu būdu artina 5 kartus, o skaitmeniniu – net iki 50 kartų. Šios kameros įspūdingus rezultatus užtikrina ne tik fotografuojant įvairiausiomis sąlygomis, bet ir filmuojant 4K ar net 8K raiška, o lazerinė automatinio fokusavimo sistema ryškumą suveda nespėjus nė mirktelėti. Dar viena „Samsung“ naujovė – galimybė filmuojant pasirinkti išorinį mikrofoną, pavyzdžiui, belaidžių ausinių, taigi garsas bus kokybiškas net triukšmingoje aplinkoje.

Patobulintas ir unikalusis „S Pen“ rašiklis: jei ankstesniame modelyje jo atsilikimas siekė 42 ms, tai dabar jis sumažintas iki visiškai nepastebimų 9 ms, taigi piešti ar rašyti ekrane galima tarsi ant popieriaus lapo. Taip pat telefonas supranta daugiau gestų rašikliu, o redaguoti juo galima ne tik nuotraukas, tekstinius ar PDF dokumentus, bet ir PPT formato skaidres.

Telefone įdiegtas naujos kartos „Exynos 990“ procesorius, 12 GB darbinės ir 256 GB nuolatinės atminties, kurią dar iki 1 TB galima išplėsti „microSD“ kortele, o tiek ekraną, tiek nugarėlę saugo „Gorilla Glass 7“ stiklas. Maža to, jis nebijo dulkių ir vandens (IP68 standartas), o itin talpią 4500 mAh bateriją vos per pusvalandį galima įkrauti daugiau nei 50 proc.

Mažesnįjį brolį „Note20“ Lietuvoje galima rinktis iš mistinės pilkos, mistinės bronzinės arba mistinės žalios spalvų. Svarbiausi jo skirtumai – 6,7 colio FHD+ (2400 x 1080 tšk.) „Super AMOLED Plus“ ekranas, kitokie kameros objektyvai (12 MP itin plataus kampo, 12 MP plataus kampo ir 64 MP teleobjektyvas), „Gorilla Glass 5“ ekrano ir nugarėlės apsauga, 4300 mAh talpos baterija, 8 GB darbinės atminties, taip pat jis nepalaiko „microSD“ kortelių ir 5G ryšio.

Patogiam darbui ir laisvalaikiui

Trečiadienį vykusio renginio metu „Samsung“ pristatė ir daugiau įrenginių, kurie leis mėgautis laisvalaikiu ir dirbti dar patogiau. Tai – naujieji planšetiniai kompiuteriai „Samsung Tab S7“ ir „S7+“, išmanieji laikrodžiai „Watch 3“ bei stilingos, gilų ir gyvą garsą užtikrinančios belaidės ausinės „Galaxy Buds Live“.

41 mm skersmens ciferblato laikrodis „Watch 3“ pas „Telia“ kainuoja 429 eurus, o 45 mm „Watch 3“ versija – 459 eurus. Abiem atvejais, užsisakius iš anksto, dovanų pridedamas 99 eurų vertės „Samsung“ belaidis įkroviklis „Duo Pad“.

Ausinės „Galaxy Buds Live“ Lietuvoje kainuoja 199 eurus. Tiek jas, tiek laikrodžius užsisakiusieji iš anksto gaus nuo rugpjūčio 14 dienos.

Planšetinis kompiuteris „Samsung Tab S7“ su 11 colių įstrižainės ekranu Lietuvoje kainuos 819 eurus, o didesnis (12,4 colio) jo brolis „Tab S7+“ – 1119 eurus. Planšetes, kaip ir kitas trečiadienį „Samsung“ pristatytas naujoves, „Telia“ salonuose bus galima rasti nuo rugpjūčio 21 dienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: