Jau žinoma, ką „Apple“ rengiasi pristatyti rudenį: nuo naujų „iPhone“ iki raktų pakabuko  ()

Ankstyvą rudenį JAV technologijų milžinė „Apple“ surengs tradicinį naujų įrenginių pristatymą. Jame debiutuos nauji „iPhone 12“ serijos išmanieji telefonai. Leidinys „Mydrivers“, remdamasis šaltiniais, papasakojo, kaip vyks renginys ir kas jame bus pristatyta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirma, rudens pristatymas vyks internete. Tradiciškai pristatymą pradės įmonės vadovas Timas Cookas.

Antra, pranešama, kad bendrovė iš viso pristatys 9 naujus produktus. Pirmiausia pristatyme debiutuos nauji išmanieji „iPhone 12“ serijos telefonai. Jų bus keturi: 5,4 colio „iPhone 12“, 6,1 colio „iPhone 12 Max“ ir „iPhone 12 Pro“ bei 6,7 colio „iPhone 12 Pro Max“.

Kartu su išmaniaisiais telefonais debiutuos naujos kartos „iPad“ ir išmanusis laikrodis „Apple Watch 6“, kuris galės išmatuoti deguonies kiekį vartotojo kraujyje.

Pristatymo programą taip pat sudaro „AirTag“ (raktų pakabukas, kuris padės rasti įvairius daiktus ir įtaisus) ir ilgai laukta „AirPower“ belaidžio įkrovimo stotis.

Be to, kūrėjai žada anonsuoti naują kredito kortelę „Apple Card“. Ji buvo pristatyta dar praėjusiais metais, o 2020 m. greičiausiai bus pristatyti atnaujinimai ir patobulinimai.

Tikimasi, kad „Apple“ įrenginių pristatymas įvyks rugsėjo 8 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(16)
(7)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: