Nesunaikinamas? Internete žaibiškai išplito tikra istorija, kaip „Redmi Note 8“ išgyveno krytį iš aštunto aukšto  (5)

Nors „Redmi Note 8“ telefonas neatrodo tvirčiausias tarp vidutinės klasės telefonų, visgi jam pavyko išgyventi kritimą iš 8 aukšto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mi“ telefonų gerbėjas neseniai pasidalino istorija apie savo „Redmi Note 8“, kuris įkrito į baseiną, kai šis netyčia buvo numestas iš 8-ojo daugiabučio namo aukšto.

Be abejo ekranas sudužo ir vanduo įsiskverbė į kameros modulį, tačiau jutiklinis telefono valdymas veikė kuo puikiausiai.

Rezultatas tikrai patvirtina gerą konstrukcijos kokybę.

Šis nutikimas paliko didelį įspūdį „Xiaomi“ įkūrėjui ir pirmininkui Lei Jun. Šis taip pat pasidalino įrašu, kuriame pabrėžiama „Redmi Note 8“ kokybė.

 

„Redmi Note 8“ buvo išleistas 2019 m. rugpjūtį kartu su „Redmi Note 8 Pro“. Vienas iš svarbiausių išmaniojo telefono akcentų yra „Quad-Camera“ komplektas, sumontuotas vertikaliai viršutiniame kairiajame kampe.

Telefone yra 48MP pagrindinė kamera, 8MP ypač plataus kampo, 2MP makro ir 2MP gylio jutikliai. Telefonas puikuojasi 6,3 colių skystųjų kristalų ekranu su FHD+ raiška ir lašo formos išpjova. Joje slepiasi 13MP asmenukėms skirta kamera.

Išmanusis telefonas gali pasigirti „Qualcomm Snapdragon 665“ lustų rinkiniu su 4 GB RAM ir iki 128 GB atminties. Telefonas taip pat turi 4000 mAh bateriją su 18 W greitojo įkrovimo palaikymu.

Telefonas naudoja „Android 10“ OS, pagrįstą „MIUI 11“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(10)
(7)

Komentarai (5)