„Redmi“ nori pristatyti kompaktišką išmanųjį telefoną su aukščiausios kokybės funkcijomis  (1)

Rinkoje trūksta kompaktiškų išmaniųjų telefonų. Taip yra dėl to, kad mažų prietaisų vis dar reikia tiems, kurie dėl savo amžiaus, įpročių ar nenoro priprasti prie įrenginių su dideliais ekranais ieško kažko mažo. Yra tokių vartotojų, kurie norėtų rasti kompaktišką modelį, bet ne prastesnį už flagmanus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų kompaktiškų telefonų karaliumi laikomas „iPhone SE“ dėl  ergonomikos ir galingos techninės įrangos. Ir neseniai mažų prietaisų gerbėjams gamintojas taip pat pasiūlė „iPhone 12 mini“. „Android“ stovykloje bene žymiausias ir naujausias yra „Google Pixel 4a“.

„Xiaomi“ yra tarp tų gamintojų, kurie gamina didelius išmaniuosius telefonus. Šiais metais beveik visuose „Xiaomi“ modeliuose montuojami ekranai, kurių įstrižainė yra 6,4 colio ar daugiau. Tačiau panašu, kad idėja išleisti kompaktišką mobilųjį telefoną kilo ir „Xiaomi“.

 

„Weibo“ paskyroje „Xiaomi“ viceprezidentas ir „Redmi“ įmonės vadovas Liu Weibingas sakė, kad šis prekės ženklas galvoja apie mažo ar mini išmaniojo telefono išleidimą.

Tačiau yra viena didelė problema – reikės paaukoti baterijos veikimo laiką. Kitaip tariant, kompaktiškas korpusas neleis įdėti talpios baterijos, o tai reiškia, kad bus sunku užtikrinti tinkamą baterijos veikimo laiką.

 

Deja, Liu Weibingas nepateikė aiškaus atsakymo, ar „Redmi“ išleis kompaktišką mobilųjį telefoną, ar ne. Tačiau, vargu ar įmonės vadovas būtų pradėjęs pokalbį apie įrenginio išleidimą, jei toks modelis nebūtų įtrauktas į gamintojo planus. Tad laukiame kompaktiško „Redmi“ išmaniojo telefono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: