Štai kaip atrodys „Samsung Galaxy S21“ ir „Galaxy S21 Ultra“: žinoma keletas specifikacijų (Foto, Video)  ()

Garsiojo informacijos nutekintojo Steve Hemmerstoffer, dar žinomo kaip „OnLeaks“, paskelbti „Samsung Galaxy S21“ ir „Galaxy S21 Ultra“ vaizdai leidžia su išmaniaisiais susipažinti iš arčiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradedant nuo „Galaxy S21“, gamintojas pasiūlys visiškai plokščią ekraną be jokių užlenkimų. Viršutiniame ekrano centre rasime apskritimą asmenukių kamerai. Sakoma, kad ekranas bus maždaug 6,2 colio dydžio.

„Galaxy S21“ kameros stačiakampis prasideda nuo krašto, tad atrodo, kad šis sulietas su rėmeliu. Manoma, kad kameros sąrankoje bus trys jutikliai.

Dar vienas pakeitimas yra LED blykstė, kuri montuojama ne kameros stačiakampyje, o šalia jo.

„Galaxy S21“ kairėje vis dar yra įjungimo mygtukas ir garso reguliatorius, o telefono apačioje – C tipo USB jungtis, mikrofonas ir garsiakalbis. SIM kortelės laikiklis vis dar viršuje.

 

„OnLeaks“ taip pat paskelbė „Galaxy S21 Ultra“ vaizdus. Išmanusis bus aukščiausias šios serijos modelis.

„Galaxy S21 Ultra“ pasižymi šiek tiek išlenktu ekranu su centruota skylute asmenukėms. Ekrano dydis turėtų būti nuo 6,7 iki 6,9 colio.

Kaip ir „Galaxy S21“, taip ir „Ultra“ modelis turi pertvarkytą kameros korpusą. Jis ganėtinai didelis, užima daugiau nei trečdalį telefono ilgio.

Kameras dengiantis stiklas taip pat tęsiasi iki rėmelio viršutinės ir kairės pusės kraštų. Korpuso viduje montuojamos keturios kameros ir LED blykstė.

 

„Galaxy S21 Ultra“ mygtukai ir jungtys yra tose pačiose vietose kaip ir „Galaxy S21“. Tačiau, remiantis gandais, išmanusis turės „S Pen“ rašiklio palaikymą.

„OnLeaks“ tvirtina, kad „Galaxy S21“ serija bus išleista ateinančių metų sausį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: